Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rudy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kikaptunk Ausztriától, pedig az első harmad jelentős részében a mi akaratunk érvényesült. Az első gólt az utolsó percben kaptuk, a második harmad elején szintén egy percen belül beszedtünk még egyet. A mérkőzést abban a pillanatban elvesztettük.A meccs közepes…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Rudy 2009.04.27 03:26:03
@szurker08: @SzDaniel:
Még nem mesélek róla részleteket, mert próbálom a pénzem visszaszerezni valahogy.
Röviden:
-szállás van, de 65km-re Zürichtől.
-aki busszal jött azok többnyire szívnak.
-3. éjszakám Svájcban, de szerencsére mostantól tudtam szerezni magamnak szállást. kb fele annyiért, mint ők, adták, de nem hostel, és nem órákra a csarnoktól...

Folyt köv...
vsz. a bíróságon! :-)
Rudy 2009.04.29 14:07:00
@YNWA: Eszedbe ne jusson az exit!!!
Nézz körül a neten, vagy a helyszinen.
Helyiek szívesen segítenek és olcsóbb a szállás, pláne jobb, mint amit ők ajánlanak. (Na meg ha te személyesen intézed, biztos nem dobnak ki a szobádból...)
Keményen fagy, vastag a jég, tömegek korcsolyáznak és jégkorongoznak a Naplás-tavon, a főváros 16. kerületében. Minderről a Magyar Jégkorong Szövetség tisztségviselője is meggyőződött a saját szemével, és rettentően lelkes lett.Egyrészt megállapította: itt az idő, hogy…..
Rudy 2009.01.08 19:33:51
@F. Kapus:
Sajnos nem az én pályám! :-)
Százhalombattán van egy csónakázótó, azon korizunk minden évben, ha az időjárás is úgy akarja.
Állandó probléma a "gyorsan" tönkremenő jég. Most lapáttal, illetve néha egy átalakított fűnyíró minitraktorral takarítjuk, na meg próbáljuk javítani a töredező jeget. Kevés sikerrel. :-)
Rudy 2009.01.09 23:35:40
@pisti.sportklub:
Nekünk van egy hőlégfúvós konstrukciónk is, ami 5db Tesco gazdaságos hőforrás. Ezek rá vannak fogatva egy léckeretre, amit húzni lehet a jégen. A keret másik felére pedig felmosórongy van szögelve. A hőlégfúvó felolvasztja kicsit a jeget, a rongy meg "elteríti".
A gond, hogy a traktor (agregátor, illetve legyen mivel húzni) nem mindíg van kéznél, így nehéz az áramot megoldani. ;-)
Megpróbálok róla a hétvégén képet készíteni, de sajnos ez a hétvége részemről nem a játék hétvégéje, mert a szupermini tornákon leszek Káposztásmegyeren.