Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emmpe

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világbajnoki felkészülési meccsen Szlovákia válogatottja egyértelmű győzelmet aratott Costa Rica válogatottja felett. Sequeria öngólja, Vittek akciógólja után Šesták tizenegyessel állította be a végeredményt.   Szlovákia függetlensége óta harmadszor találkozott…..
emmpe 2010.06.08 13:01:42
@hjzgjkhjkl: Ezért igazán fölösleges volt ide írnod. Remélem többször nem hallok felőled.
Oroszországban nemzeti gyásznap van, Kanadában örömünnep. A két legutóbbi világbajnokság egyaránt orosz sikerrel véget ért visszavágóján a hazai csapat lemosta ellenfelét. Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány nagy erőkkel védi a játékosokat, de az össztűz intenzitása…..
emmpe 2010.02.25 13:11:42
@Lajos a mizse: Azért volt egy "kis" összetételbeli különbség a mostani és a múlt évi csapat között. Az idei szlovák válogatottban nem kevés világbajnok is szerepel...
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
emmpe 2009.04.24 21:48:06
@ovechkin8: azért nem kapunk emberelőnyt, mert nincs miért. A szlovákok olyan könnyedén elveszik tőlünk a korongot, hogy nincs szükségük keménynek lenni
emmpe 2009.04.24 21:58:29
@=Daniken=: a védekezés tényleg elég masszív, de nem vagyok megelégedve az egyéni párharcokkal. A palánk mellett sokkal keményebbnek és határozottabnak kellene lenni. Lehet azt szabályosan is csinálni.
Az eddigi kiállítások mind fölösleges és buta szabálytalanságok után következtek
Újvidéken és vonzáskörzetében már tegnap este hűlni kezdtek a radiátorok. Újvidéken a lakosság egyharmada, az elővárosokban lévő mintegy 25 ezer háztartás 80 ezer lakója ébredt ma kissé nyirkos reggelre. A kórházak és a mentőállomások számára – még ha…..
emmpe 2009.01.08 12:27:09
@hphp: tisztában vagyok vele, hogy a lakótelepeken távfűtés van, mint ahogy azzal is, hogy pont a távfűtést nem tudják egyes városrészekben megoldani, ugyanis jó néhány helyen nem lehet olajra átállni