Regisztráció Blogot indítok
Adatok
org

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
org 2011.02.23 15:24:00
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
„Unglaublich, Super, Wahnsinn, Spitze, Wunderbar und so weiter…” –csupa nagy betűvel írandó a véget nem érő jelzők sora. Tegye mindenki a szívére kezét és mondja őszintén , hogy tudta és erre számított. A vb előtt  egy hónappal ennek a párharcnak még…..
Eldőlt a kérdés: Orbán Viktor bulgáriai nyaralásából küldött levelében Schmitt Pált javasolta a Fidesz és a KDNP államfő-jelöltjének. S bár - velem együtt - sokan meglepetést vártak, végül kiderült, hogy a sajtó – hasonlóan a kormánynévsorhoz – ezúttal is…..
  Eldőlt: Schmitt Pált, az Országgyűlés elnökét javasolta a Fidesz-KDNP államfő-jelöltjének Orbán Viktor. Azt is mondhatjuk, ezzel eldőlt a kérdés, hogy ki is lehet hazánk következő köztársasági elnöke.   Lehetett volna máshogy is: Sólyom László újrajelölése…..
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
 Az első mindig szar. Mert jó.Kedves Szakítósok!Ha a blogot olvasom mindíg találok olyat amibe bele illik az én történetem, de még nem mertem írni...Most meg teszem.Az én történetem egy táborral kezdődött.Iskolai szervezésű tábor volt, én voltam a legfiatalabb (16).…..
  Békásmegyer, "lábas" panelház, a falon mindenhol mustársárga mozaikcsempe, az egyik oszlopon tábla: "Az árkádok alatt parkírozni, labdázni és kerékpározni TILOS!". A kaputelefont kémlelve hirtelen beugrik egy régi telepi legenda, miszerint ha egyszerre két gombot…..
org 2009.12.23 10:13:52
Botrány. A Fico-féle Smer újra teljes jogú tagja az Európai Szocialisták Pártjának.  Na ilyenkor az MSZP gyorsan kidobja a picsába az Internacionálét meg a testvériséget, és elkezd fideszest játszani. Hogy ezt nem lehet, mert nem engedik be a Sólymot. Meg hogy a…..
org 2009.12.10 11:42:09
 Mottó: „Szívem szerint egy hazai gyártású elektromos miniautóval közlekednék” /Derce Tamás/   Nehéz idők járnak a régi SZDSZ-es polgármesterekre. Mintha valami megrendezett film utolsó jelenete lenne. Őszülő férfiak hang nélkül ráznak egy…..
Az előző bejegyzésben azt próbáltam meg bemutatni, miként állhat elő olyan helyzet a 2010-es választás után („első forgatókönyv”), hogy a Fidesznek kétharmados parlamenti többsége legyen. Röviden azt mondhatnánk: nehéz, de nem lehetetlen. Egy politikai…..
Holnap reggel 11:00-tól élőben nézheted itt a 176 blogon az LMP budapesti irodájában zajló sajtótájékoztatót!Részt vesznek:Schiffer András szóvivő ésÉrsek-Obádovics Nándor, a kampány koordinátora. A most induló országos kampány mottója: "Vegyél részt a…..
org 2009.10.27 11:10:01
Nou San Trafford Hajrá, Barcelona! 2009.05.27 11:50:00
Ma este nem csak az eszement rágózás miatt fog motollaként járni a borvirágos orrú skót szája, hiszen történelmi égés előtt áll az edzőként és emberként egyaránt túlértékelt Sir Hubba Bubba. A döntőbe jutásért vívott harcban alaposan megtizedelt Barcelona ellen az ő…..
(fotó: HamPage)   Magányos autósok, reszkessetek! Az elmúlt húsz év legradikálisabb közlekedési változása vár mindenkire nyáron Budapesten. Valami csodaszerből szippanthattak ezúttal a főpolgármesteri hivatalban, ugyanis HELYES irányban kezdtek el gondolkodni a fővárosi…..