Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagybalázs

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Szabadság, förtelem 2009.11.10 05:00:00
Valószínűleg budapestiek ezrei szörnyülködnek azon, ahogy kinéz például a Kossuth Lajos utca. Százezrek pedig le se szarják, viszont a felháborodott ezrek se csinálnak semmit azon kívül, hogy rosszul érzik magukat. Két fiatal grafikus most eljutott odáig, hogy minimális…..
Az utóbbi évek legnagyobb nemzeti futballsikerét arató U19-es válogatott egy évvel idősebb játékosai ma nekiállnak, hogy kihozzák a legtöbbet a szerencsésnek mondható sorsolásukból az egyiptomi világbajnokságon. Sandro faszomat a győriekbe Egervári váltotta a csúfondárosat…..
nagybalázs 2009.09.28 13:15:17
@rizla: nagyon Jóóóó! Az Eb alatt Hutch-ként kommenteltem, és akkor elküldtél a picsába, mert az volt a véleményem, mint neked most! Olyanokat tanítottál nekem, hogy "nem egyetlen meccs alapján kell ítélni", meg hogy "Németh Krisztián jobb mint a Torres".
Most meg az én dumámat nyomod? kurva jó :)
nagybalázs 2009.09.28 13:49:13
@anonim222 [semleges néző]: "eljött a mi időnk" azt úgy kell érteni, hogy most már azoknak kéne bekerülni a válogatottba, akik itt kommentelnek, mert erre a teljesítményre még mi is képesek lennénk...
nagybalázs 2009.09.28 16:28:28
@r_magpie: a telesportnak Futács azt nyilatkozta a repülőtéren az elutazás előtt, hogy döntőbe várja a csapatot.
Ez a generáció legalább nem kishitű! : )
  Bőszen böngésztem a sportfogadással foglalkozó oldalak oddsait az U20-as VB első, magyar érdekeltségű meccsével kapcsolatosan, és valami rosszat sejtettem, ugyanis előzetes terveimmel ellentétesen nem tettem pénzt honfitársaimra. Pedig…..
nagybalázs 2009.09.28 11:16:38
@szempontpuska: Deakkor a hasonló méretű és gazdaságú országok miért jobbak? Csehek, szerbek, horvátok pl. és itt még a komcsi múlt is megvan!
nagybalázs 2009.09.28 11:26:42
@spangol: Nem inkább a Gerrard legyen büszke, hogy egy csapatban játszhatott a Némethtel? Vagy pedig túlszívtad magad (nagyon helyesen, különben)...
nagybalázs 2009.09.28 11:30:42
@szempontpuska: Nem tudom, hogy a szerbek vagy a horvátok nem jobbak-e nálunk, de végül is mindegy. Az azért látható, hogy csak azért mert kis ország vagyunk, akit még az ág is húz, meg szar a gazdaságunk, attól még a focink lehetne jó!
Bográcsban készül lecsó, és grillen sül hús. Lesz még ez-az (pl. kávé ipari mennyiségben, még édeskét is beszereztünk, ki tudja...)Tehát saláták, kenyérre kenhető krémek, sütik-pogik jöhetnek.Az innivaló frontján készültünk sörrel, fröccsnek valókkal és pár…..
nagybalázs 2009.08.31 11:10:30
@zuzer: Ha előbb szólsz, mi meghívtunk volna... (de ha nektek mégis lesz, tudtok vinni a lecsóból, mert maradt)
Hali!Rájöttem, hogy egy kommentnél több van az innivaló kérdéskörében. Szóval. Terveim  szerint lesz egy bő alapkészlet, amit előre beszerzünk: ásványvíz, üdítő, bor, sör. Emellet pedig számítok arra, hogy hoztok még innivalókat pl. a rövidebb fajtából - azt, amit…..
IV D. – IV. A. 11-22 (8-9) XVI. Kerület Késmárk utca Colosseum fitness műfüves pályaG:  Sziklai /10/, Szűcs /4/, Becze /2/, Bauer /2/, Bilkei /2/, Balázs, öngólKözel tíz év után találkozott egymással a két csapat: igaz ellenfelünk cserejátékosok, míg csapatunk két…..
nagybalázs 2009.05.11 23:27:13
Sziasztok!Arra gondoltam, ide lehetne gyűjteni az ötleteket arról, hogy ki mit szeretne az osztálytalálkozón. Amin mostanában legtöbbet töprengek: milyen kaják legyenek? Csináljuk-e magunk (bogrács, grill adott, csak elszánt szakácsok és kukták kellenek) vagy rendeljük előre?A…..
nagybalázs 2009.05.05 18:36:02
@celebesz: Hú, de optimista vagy! Nem úgy tűnik, mintha 20 szék ne lenne elég...
Miközben majdmindenki azt számolgatja, hogy mennyit kell a MU-nak botlania a hátralévő fordulókban ahhoz, hogy a Pool - vagy esetleg a Chelsea - legyen a bajnok, addig az aktuális fordulóban a két trónkövetelő hullajtotta a pontokat. Igaz, gyökeresen különböző mérkőzéseken. A…..
Sziasztok!!! Dávid jóvoltából (nagyon-nagyon-nagyon köszi!!!) újabb dokumentumokon vigyoroghatunk nosztalgiázva: 5 új kép került az albumba (az elejére). De ez nem minden! A harmadik és negyedik év focijegyzőkönyveit is megtaláljátok itt a bejegyzés végén: az…..
nagybalázs 2009.03.07 11:47:42
@Bzoli89: A Radír kupa NEM büntetőkkel dőlt el, talán az egyik továbbjutás igen, de a döntő gólt jobb külsővel középtávolságból NEM VESZITEK EL TŐLEM 25 ÉV UTÁN!!!! (akárhogy is volt) Még a végén kiderül, hogy a KISZ-titkár is én voltam???!!!!
És igen, a gyerek nézzen fel az apukára. Mert tőlem nem olyanokat hall, hogy apa "abszolút védőjátékos", meg "könnyen zavarba hozható"... Szóval a managerünk vagy nem tendenciózus sportújságíró, vagy rossz pszichológus. Az meg, hogy milyen jogász majd most derül ki abból, hogy hogyan védi meg magát.
Apádnak viszont vitathatatlanul jár a köszönet, a nevemben is (bár egy kicsit túlexponáltnak érzem a felvételt.)
nagybalázs 2009.03.17 14:44:13
@Bilkei: Láttam már a bácsit, meg rádióban is nyilatkozgat, mint "közlekedéspszichológus". A kérdéses időpontban nem nála voltam, meg is kérdezheted tőle, tanusítani fogja.
A 88-as minősítéseket visszamenőleg kell megváltoztatni, sajnálom. Nem úszod meg egy 20 évvel későbbi kozmetikázott módosítással. (A börtönről honnan tudsz?)
nagybalázs 2009.03.18 15:26:43
@Bzoli89: Én olyanra emlékszem, ami a hátadról pattant be, de hogy tudatosan szereztél-e gólt? Lábbal??? Nem emlékszem, talán a Szika...
Kedves mindenki, azt gondoltuk az Emővel, hogy amíg személyesen is találkozunk, talán kedvetek lesz egy kis virtuális bemelegítéshez. Ezért aztán megnyitottuk ezt a blogot, ahol - ha ti is akarjátok - megtárgyalhatjuk majd az osztálytalálkozó időpontját, helyszínét, elmondhatjuk,…..
nagybalázs 2009.01.09 12:08:20
@muzsa: értem, és tudom is, hol adnak jó söröket. De akkor már ne zárjuk ki azokat, akik másfajta tudatmódosítással kívánnak élni, mert jó lenne tudni, hogy szintetikus drogokból, vagy fűből szerezzünk be többet? Vagy egyszerűen csak igyunk gyógyszerre?

Amúgy én legszívesebben valakinek a kertjébe szervezném a találkozót, ha van olyanja valakinek, aki felajánlja. (Ha nem, akkor lehet meglepetés party is) Valamikor tavasszal vagy nyáron. Sütünk-főzünk valami bográcsosat vagy akármi oszt jónapot.
Na?
nagybalázs 2009.02.07 12:18:39
@Ottilia: Bizony, pedig volt egy két felejthetetlen sáncolásom. Sebaj, hamarosan előkerül egy fénykép az ügyben...
nagybalázs 2009.02.16 13:42:49
@kósajutka: Ööööööö....
Pontosan mire gondolsz? Hirtelen csak annyit mondhatok, Magyarország nem volt, hanem lesz!
Az Egyesült Államokban orvosi vizsgálattal bizonyították, hogy a biciklis rendőrök körében jelentősen csökkennek a herebántalmak, ha a nem a hagyományos nyergen ülve dolgozzák le munkaidejüket.A régóta sejthető összefüggést a San Diego-i kórház szexuális zavarokkal…..