Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nan jar?

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van, ha mindenkinek igaza van? Mi van, ha az egész csak PR?   Néhány fontos mozzanat:   Draskovics rendészeti miniszter bemutat egy felvételt, amelyen robbantás látszikA felvétel egy mostani nyomozás gyanúsítottjának a számítógépén maradt fent, akit…..
Döbbenten és szomorúan olvastam az első híreket csütörtökön, hogy David Carradine filmszínészt bangkoki hotelszobájában holtan találták. Megannyi kung fu film és a Kill Bill sztárjának holttestére csütörtökön bukkantak a Swissotel Nai Lert Park Hotelben lévő szobájában,…..
Többen kifogásolták, hogy a Harmatos kezdő a masszázsszalonban c. bejegyzésünk nem azt írta le, amit ők vártak, ti. hogy hogyan kell elmenni masszázsra. Nos elárulom a legféltettebb titkaimat, benne évtizedek tapasztalatával, pontokba szedve és a tömörségre nem törekedve.   a 10 pont egységes…..
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
w Barátok közt 2009.04.12 14:00:00
Mivel évek óta senki nem kérdezte tőlem, hova járok templomba, megmondom kérdés nélkül: ide a szomszédba. De hát ez nem is templom, csak egy blog, mi? Az igaz, de a templomnak nem is az a lényege, hogy felül hegyes és belül hideg, alul meg ki van rakva a miserend. Hanem hogy oda megy…..
Az MVM képviseletében eljáró ügyvédi iroda csütörtökön büntető feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál az MVM korábbi vezetésének időszakában kötött kétes ügyletek miatt. Az MVM-nél több milliárd forint aggályos pénzmozgást tárt fel a belső vizsgálat, a Kocsis…..
nan jar? 2009.04.10 01:54:13
@józanész_józenész: A számból vetted ki a szót!Lehet,egyszerűnek tűnik érvelésed, de ezért igaz is.Mintha elindult volna már valami...vagy csak itt az Indexen?
Agyvihar Gyógyítás átveréssel 2009.04.04 18:26:00
Azt írja a New York Times, hogy az orvosok sok esetben akkor is gyógyszerezik a pácienseket, ha a kezelés a gyakorlatban bizonyítottan nem használ, és akár hátráltathatja is a beteg gyógyulását.Köhögés ellen például szirupot adnak, pedig a tesztek szerint a köhögés elleni…..
nan jar? 2009.04.05 04:45:34
@kispista: ...és a többi hatóanyag-mániákusnak. A homeopátia kulcsszava: a rezgés. Egy gyógyító rezgésszámot ad át, a megtévedt, beteg "hullámhossz" kisegítésére. A macskám homeopátiás bogyótól gyógyult meg, pedig nem tudja pontosan, hogy mi is az a placebo.
nan jar? 2009.04.06 04:38:08
@flugi_: Nem gyógyult volna meg magától a cica, mert már nagyon gyenge volt. Egy kutya letépte a farka egyharmadát, és jól meg is "gyomrozta"...15 ezer forintért levágták az állatkórházban a fityegő csonkot, majd még kétszer vágtak le belőle, és antibiotikumot is adtak. Továbbra is csak fogyott, és zihálva lélegzett.Mikor elfogyott a farka, és gerincműtétet helyeztek kilátásba, átvettem a "kezelést"( kb. 100 ezer forintnál jártunk).Levettem a csonkról a szigorúan ráparancsolt kötést, és néhány nap múlva nem üszkösödött tovább. A szuper állatkórházban fel kellet hívnom az orvos figyelmét a nehéz légzésre, mindjárt a tüdő műtét lett a favorit. Tudom, hogy csak egy szar macska...de mégis. Ekkor került a kínai (ember) orvos elé. Egy órás vizsgálat fém asztal nélkül, röntgen nélkül, lefogás, szájkosár nélkül.Az orvos elmondta, hogy megszokott számára, csak akkor jönnek hozzá, ha már minden remény elveszett. A homeopátiás szer néhány nap alatt meggyógyította a letapadt fél tüdőt. Mivel "Bugi"(a macska) nem olvas orvosi témájú írásokat, mertem feltételezni, hogy nem veszi észre: ez most egy "komoly" kezelés, vagy csak kamu.
nan jar? 2009.04.06 05:07:24
@spig: Hát tényleg nem könnyű, ezért tanulják más országokban orvosi egyetemen és ráképzéseken 10-15 évig a homeopátiát...+ még egy életen át. @blogíró: Ne elégedj meg ennyivel! Több milliárd ember gyógyul évezredek óta a mienktől radikálisan eltérő módszerek útján.Mellesleg a működés lényege ugyanaz. A gyógyszerek is rezgésszám szerint leírhatóak.Nincs két Univerzum, csak egy abszolút van. A világegyetem rezgés. Maga a gondolat is rezgés. Kérdezz erről meg egy NASA fizikust, vagy egy meditáló bölcset.
December közepén Orosz József új lapot nyitott a magyar sajtó történetében. Csak az a baj, hogy szerintem a fekete lapokat szaporította ezzel. A Klubrádióban van neki egy betelefonálós műsora (címe Rekontra); az egyik betelefonáló olyasmit mondott, hogy „Odaadnák vagy…..
nan jar? 2009.04.03 17:16:16
@Erika Zangolna: Minek egyáltalán beszélni? Elég egy nyelvnyújtás, egy feltartott kéregető kéz, vagy egy néma tekintet...így is érthető minden.De ha már igen, célszerűbb azt "profi" eszközökkel végezni, amelyek mindenki számára elérhetőek.Álságos az itt hangoztatott pragmatizmusod.Ez a "szarnak jó lesz" mentalitás vezetett a műkajákhoz, az elsietett életekhez. Ha valaki büdös a buszon, talán kedvesen rámosolyogsz, hogy lám lám testecske ez is, mint én vagyok...vagy elFialásítod a fejed egy más irányba? Egyébként meg inkább klimaxos a felhorgadásod,látszik, hiszen rég elhagytad az oldalt.
Úgy igazságos, ha a hatalmi ágak közt egyenlően van elosztva az intelligencia. Mi ezen a blogon általában a nép által választott hatalmasságok okosságával szoktunk foglalkozni, ám az a fair, ha a többieknek is adunk szereplési lehetőséget. Főleg olyan helyzetekben, mint amilyenbe…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
nan jar? 2009.03.30 00:07:00
nan jar? 2009.03.30 00:29:29
@lenoardo999: Hívd meg őket disznótorosra, azt megértik. Komolyan mondtam.
Petőfi MDF ciklus 2009.01.22 13:25:16
 Almássy Kornél álma Dávid Ibolya klimaxa A biztosítékot kibassza.  Dávid Ibolya álma Egy érett szépség ruha nélkül strandol, Izgatottan lesi a távolból Schmuck Andor.  Boross Péter álma Csapodyt vitézzé avatom, Kapolyit…..
Talán a tavaszi forradalmi hangulat teszi, de egyre több poszton akarják a hozzászólók elkeseredetten, vagy agresszívan (kinek milyen a vérmérséklete) szétzavarni a parlamentet, kormányt, ellenzéket egyaránt. Sajnos abban teljesen igazuk van, hogy a jelenlegi…..
 A múzeumok fő feladata a közkeletű elképzelésekkel szemben nem a szórakoztatva nevelés, vagy egyszerűen a szórakoztatás,  hanem hogy műtárgyakat gyűjtsenek, ezeket feldolgozzák és rendszerbe illesszék. Végül pedig kiállítsák, kölcsönözzék, és így…..
Azt, hogy a TV2 nem a helyesírás barátja, eddig is tudtuk. Mindig fáj, amikor le kell írni, hogy „Jóban Rosszban”, az „okosabb vagy mint egy 5-es?” pedig már nálunk is kiverte a biztosítékot, holott mi sem vagyunk Grétsy tanár úr egyenes ági leszármazottai.…..
nan jar? 2009.03.11 01:00:06
@hunterbear: Na, igen! Mi is itt írunk, olvasunk...jobb híján. De jó ez, főszerkesztőjük megfáradt lázadó, szoktatom szemem a villogó reklámokhoz a periférián, és ösztönösen érzem, hogy ez a reklám-pénz is máshova vándorol.
Hiller István titkolná, az Index megszerezte és nyilvánosságra hozza a szerencsi biomassza-erőmű világörökségi szempontú hatástanulmányát.  ..
nan jar? 2009.02.20 23:34:54
@Ácsibácsi: A világ éhezik, és még jobban fog éhezni a jövőben.Kína országnyi területeket vásárolt külföldön, hogy élelmet termelhessen rajta.Élelmiszer termelő, jó földek fűre,gazra fogása bűn.Tudom , ez nem érv, ezért azt mondom:nem éri meg!Magyarország az élelmiszer-iparból fogja visszafizetni adósságait, ha a szalmaláng el nem égeti ezt az illúziót is.Ha a Hujber előtagot hallod, nyugodtan helyettesítsd be az ördöggel.Ha energia kell, ott van hulladék- égető elsődleges megoldásként, geotermikus rendszerek, stb....de erről kérdezd inkább@is-t,úgy emlékszem, Ő ért ezekhez.
w Lopott, lop, lopni fog 2009.02.03 12:40:00
A közjogi javaslat baljósan csengő kifejezés; Medgyessy Péter tette azzá. Medgyessy Péter 2004 februárjában, a közelgő, és a szociknak nem sok jót ígérő EP-választások árnyékában dobott fel néhány frissnek szánt ötletet. Ettől azt remélte, hogy visszaveheti a…..
nan jar? 2009.02.05 03:10:37
@Paszternak: a fenébe, mindig ilyen későn jutok ide...de kösz a vicct, bár én "konkrétan" nem erre gondoltam.A "MI a picsa?", egy hiányos mondat, a "VAN" nincs benne... és ezt nehéz elfogadni kedves@Walter Melone: hogy ezvan!, hogy egy öt fős családnak önkormányzati hitelfelvételekkel együtt öt millió Ft külföldi tartozása van + a nyereségvágyból, előre megfontolatlan szándékból felvett lakás-devizája.A "Még kér a bank!" című verset nem ismerem, és nekem ezért is mindegy talán, hogy listás vagy bárakármi. A pártfinanszírozás műszó elsődleges jelentése, hogy "szeressük a pénzt".
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
nan jar? 2009.01.26 13:46:44
@Hivatásos beszólóművész: Jajjj, ne ijedjetek már meg ennyire, hogy kimaradtok az igazi életből, a "szabad, laza" mintakövető fogyasztásból, ha valamit kicsit másképp csináltok. A cukros víz csak poén volt, metafora.Összefoglalja azon termékek-szolgáltatások-gondolkodások körét, amelyeket nem kötelező nap mint nap a megszokott módon magatokhoz venni. A legjobb szemét az, amelyik nem keletkezik.
nan jar? 2009.01.26 15:55:22
@omgwtf: Én írtam piszkálódásból a gyerek cukros vizéről és az iható csapvízről.Nem spúrság, nem betítdíj, nem az általad kívánt "kell egy olyan technológia" kérdéséről van szó.Mert NINCS "olyan" technológia, NINCS követendő hulladék-feldolgozás, ami kezelné a jóléti társadalmak tüneteit.A szemérmetlenül előállított javak és szolgáltatások szemérmes eltüntetése nem a fejlettség jele.Én nem színes kukákról álmodom!A válság üzenete, hogy ami van, az ne így legyen.... és a fő érv, hogy miért is kell mást csinálnunk: mert nincs más választásunk.Ha a legjobbat nem választhatjuk, válasszuk a másodikat...ebben igazatok van, ezért nem felesleges Tóta W. cikke.
Öngyilkos kísérletet követtem el a legutóbbi kétnapos összetartáson. Gondoltam, mégiscsak hét magas beosztású, vérprofi szerkesztő ül a társaságban, tartok egy kis vetített képes sajtónyelvi eszmefuttatást, hátha érdekli őket.A powerpointos majomkodás első…..
Péter egy klasszikust talált (update: vagy nem; a kommenteket is olvasd el!): Mindig zavart az Örömóda Jankovich Ferenc-féle fordításának egy sora: Egyesítsed szellemeddel, mit zord erkölcs szétszakít! Míg az eredeti Schiller-szöveg: Deine Zauber binden wieder, Was die Mode streng…..
          Jó nagy fáziskéséssel ugyan, de eljött az ideje, hogy Tóta W. Ítéletnap c. posztjára reagáljak.Van ugyanis erre a problémára magyarázat, és - legalábbis az internetes viták szintjén - félig-meddig megoldás is. Első…..