Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lendvai ildiko (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi írás tegnap késő este - vagy fél tucat hasonló iromány társaságában - a Népszabadság Online címlapján vezető anyagként virított. Azóta eltüntették, úgy kellett előkaparni a nehézkes archívumukból. Antináci törvényt, most!NOL • Léderer Pál  …..
lendvai ildiko (törölt) 2007.09.06 17:40:51
áf: ez a szekértáborosdi máhol is probléma, talán ha nem mindenki asszisztálna hozzá... itt a kedvenc idézetem ezzel kapcsolatban:

www.youtube.com/watch?v=aFQFB5YpDZE

a riport olyan jól sikerült, hogy le is vették az egész műsort a cnn-ről. mikor szántja be valaki a napkeltét ugyanígy?
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
w A ló elszáll 2007.05.29 04:00:00
Amikor a kétezres évek elején Gyurcsány Ferenc elhatározta, hogy visszatér a politikába, és valamit csinál ezzel az országgal, nyilván a személyes kötődések miatt magától értetődően választotta ehhez az MSZP-t. Ott volt esélye a csúcsra emelkedni; joggal gondolta magát…..
w Akiért a harag szól 2007.05.22 04:00:00
Na. Rendőrség lefejezve miniszterig, pártkongresszus roppant izgalmak közt lezajolva, úgyhogy most talán felemelhetjük egy kicsit a fejünket a magunk alá csináltból. Ideje foglalkozni az őszödi beszéd legnagyobb vesztesével: Malina Hedviggel. Malina Hedviget saját beszámolója…..
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
lendvai ildiko (törölt) 2007.05.07 08:23:00
Mandiner blog Kultiplex-sirató 2007.04.18 19:27:00
      Nos, ez az, amikor a polgári ifjúság egy tér-idő ugrással Kádár-kori nyugdíjassá változik. És még büszke is rá.A Helyi Théma hírt ad arról, hogy a ferencvárosi Kultiplex szórakozóhely bezáratását indítványozza Jelinek Benjámin,…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..