Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bilkei

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szaporítom a szót, csak megpróbálok így strukturálódni. Tehát ide kommentezhetitek a javaslatokat a helyszínre vonatkozólag. Ancsa rákérdezett (ha nem írja, magamtól nem jöttem volna elő vele!!!), de jobb ötlet híján és egyetértés esetén nagyon szívesen látlak titeket…..
IV A. – IV. D. 7-6 (2-5) Csörsz utca, Sportmax, műfüves pályaG:  Bauer /3/, Sziklai /2/, Gulyás, BilkeiA 12-es számrendszerben gondolkodtunk, de a kezdésnél nyolc fő helyett mindössze öten jelentünk meg: Becze Zozó londoni üdvözletét küldte, Szűcs Macska csepeli…..
IV A. – IV. D. 6-2 (3-1) Marcibányi tér, műfüves pályaG:  Sziklai /3/, Szűcs /2/, BauerA tavaszi jó hangulatú összecsapás után adva volt, hogy ősszel is találkozzunk. A helyszín választás az egykor legendás Marczibányi térre esett (ez volt a hazai pályája többek…..
Bográcsban készül lecsó, és grillen sül hús. Lesz még ez-az (pl. kávé ipari mennyiségben, még édeskét is beszereztünk, ki tudja...)Tehát saláták, kenyérre kenhető krémek, sütik-pogik jöhetnek.Az innivaló frontján készültünk sörrel, fröccsnek valókkal és pár…..
Sziasztok!!! Dávid jóvoltából (nagyon-nagyon-nagyon köszi!!!) újabb dokumentumokon vigyoroghatunk nosztalgiázva: 5 új kép került az albumba (az elejére). De ez nem minden! A harmadik és negyedik év focijegyzőkönyveit is megtaláljátok itt a bejegyzés végén: az…..
Bilkei 2009.03.25 06:40:01
@szika: Ráadásul a teremfoci gól, Becze Úr 18. születésnapján történt, csak a történeti hűség kedvéért.))) Alakul különben az áprilisi és a májusi történet, külön jó hír, hogy Cé barátunk nem lesz ezen időpontokban a pszichológusánál, igaz a sport cipőit még keresi!
Úgyhogy számot adok:22 fő megvan, itt van: regisztrált, és ha ugyan nem is ír mindenki, de remélhetőleg olvas :) Juhhééé, ez tök jó!A lentebb említett 6 csajszit továbbra is keressük - bár Dóra elvileg megkerült, csak még nem tudom az emilcímét.Aztán pedig van az a 11,…..
Bilkei 2009.02.05 06:49:28
Találkoztam egy dán fickóval, aki a 40 éves érettségi találkájára készül. Náluk úgy megyen a szervezés, hogy minden találkozón kiválasztanak két embert, aki a következő szervezője lesz. És ha valakinek az öt év alatt változik a címe/telefonszáma/emilcíme, az maga,…..