Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öreghal

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Kettő vagy négy ütem? 2013.12.18 16:59:52
Az van, hogy szerintem a Ciak lámpája kedvesen trendi ocsmányság. Általában a tegyünk egy tökfölösleges ívet oda, ahova nem való, legyen szögletes, ahol ív kéne, hogy megbontsuk az egységet-elv érvényesül, valami ilyesmi lehetett az okítás a dizájniskolában. Nem állítom,…..
Bernie Ecclestone 15 versenyzőből álló álomrajtrácsán a modernkori sztárpilóták közül nem sokan kaptak helyet, sőt a jelenlegi mezőny világbajnokaiból egyedül Sebastian Vettel fért be az illusztris társaságba. A 83 esztendős brit üzletember álomfutamán többek között olyan…..
A legutóbbi nagydíj hétvégéjén Sebastian Vettel ugyan mindvégig nagyon erős teljesítményt produkált, ezzel együtt szinte mindenkit - beleértve a riválisokat is - sokkolt a vasárnapi futamon mutatott fölénye. Az egykori csapatfőnök, Giancarlo Minardi a pálya széléről követte…..
öreghal 2013.10.01 17:03:00
@Szolo: Minardi úr ugyebár olasz, nyilván ért az F-1-hez, és összeesküvés elméleteket gyárt, mert a Ferrarinál áll a bál a botrányosan gyenge szezonok miatt.
Az osztrák tulajdonos rengeteg pénze+Adrian Newey zsenije+Vettel tudása hozza az eredményeket a Red Bullnak. Mi a baj ezzel?
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
Az aktuális verzióA legfrissebb hírek szerint a Honda VCM (Variable Cylinder Management - Változtatható Henger Menedzsment) rendszere a Pan European túramotor következő verziójában debütál. A modellfrissítés 2011-ben esedékes, a formai újdonságokon túl a környezetvédelem és a…..
Gyári források szerint már csak egy évet kell várni, és a Multistrada utódjáról lehull a lepel, feltehetőleg a 2009-es milánói szakvásáron. A Stradaperta fantázianevű túraenduró megkapja a jelenleg fejlesztés alatt álló léghűtéses 1200 DS blokkot. Nyomaték, 100 lóerő…..