Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mordechai

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
67 éve (1943) kezdődött a szovjetek doni áttörése.A szovjet hadvezetés 1942 végén több támadó hadműveletet készített elő. Ezek közül a Voronyezsi Front osztrogozszk-rosszosi offenzívája a 2. magyar hadsereg megsemmisítését célozta. A szovjet támadást 1943. január 12-n az…..
Mordechai 2009.01.12 13:50:04
Minek küldték oda őket, meg szélsőjobb....elég vicces dolgok ezek.

Vizsgáljuk meg a dolgot.

1.Magyarországgal trianon után se Anglia,se Franciaország nem állt szóba, csak Itália és Németország.Ebből következik az hogy ha magyarország elkezdett volna itt hősieskedni, a kisantant közepén, meg elkezdett volna kakaskodni, akkor rosszabban is járhattunk volna.

Képzeljük csak el hogy a németbarát szlovákia, románia, horvátország miként bánt volna el magyarországgal ha magyarország nem tesz barátságos lépéseket Németország felé.

Talán az a Franciaország amelyet a német csapatok hetek alatt porrá zuztak, talán ő felismerte hogy kivel van dolga?Kétlem...

Szóval a kisantant örömmel verte volna szét ezt a kis magyarországot,és tudtuk volna mi történik akkor a zsidókkal...

Jacques Truelle francia nagykövet 1941. augusztus 6’’án kelt levele (64. dok.) már konkrét eseményekről (a június 29–30’’i iaşi’’i pogrom) számol be: ‘‘Sok zsidót letartóztattak és kivégeztek. Biztos források szerint legalább hatezer zsidót öltek meg. Egyes esetekben a legnagyobb kegyetlenséggel bántak velük. [...] Az orvosi kar dékánja, aki egyébként kórházigazgató, több alkalommal is tanúja volt az atrocitásoknak, de hiába tiltakozott ellenük, eredményt nem ért el. Kétezer zsidót szállítottak el vonattal néhány kilométerre Iaşi’’tól, majd hagyták, hogy ott étlen és szomjan haljanak [...].

Mihai Antonescu 1941. július 8’’án jelentette be a minisztertanácsi ülésen a romániai zsidók deportálásának szándékát. A kezdetben kijelölt terület Besszarábia, Bukovina és Transznyisztria volt. Július végére az említett területek vidéki zsidóságának nagy részét szó szerint kivégezték.

en.wikipedia.org/wiki/Ia%C5%9Fi_pogrom

akit érdekel.

Csak érdekességképpen.


Szóval az én olvasatomban meghalt 100.000 magyar ember hogy a zsidók életben maradhassanak még.
Olyan időket élünk, amikor ha valaki egy kicsit többet fingik ,rögtön stratégia erőforrássá válik és a harmadik erőként szólhat bele Ukrajna és Oroszország melett a nemzetközi gáz válságba. Ezért nem is tűnik fel senkinek, hogy magányos komédiás, aki a nyolcvanas évek…..
Mordechai 2009.01.12 07:37:52
Jó regggelt mindenkinek!

Szerintem az ha valaki szóvá teszi, hogy a médiában túl van prezentálva egy kevesebb mint 15 milliós nép, az miért baj?
info:
hu.wikipedia.org/wiki/Zsid%C3%B3k

És ha ezt szóvá is teszi az már egyből antiszemitizmus?
Ha túlsúlyban vannak akkor vállalják ennek a következményét.

Mordechai 2009.01.12 09:49:22
Gaza war tourism - Keren Levy: I'm a little bit fascist

uk.youtube.com/watch?v=Tjw8U0AcH4Q

Macabre form of tourism.. From the hill tops Israelis follow the bombardment of Gaza, while enjoying soft drinks and snacks

Keren Levy (Real Estate agent):

They Chose Hamas to rule them, it's their fault, they got it to where it is now

Don't you think it gets worse bombing them?

No I think that is the only solution, I think they should just clear off all the city, just take it off the ground.


Yes I'm a little bit fascist.
w Kísértet járja be 2009.01.08 07:30:00
Konzervatív fordulat! Megijedtél, mi? Ez most a menő para, ettől kell beszarni. Halloweenre konzinak fognak öltözni a gyerekek, sétapálcával és jelentős megtakarításokkal mennek rémisztgetni. Konzervatív fordulattól tart Gyurcsány Ferenc, és vészcseng a Népszabadságban. Féltve…..