Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szeretem a tejet

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok számára, akik életükben először lépnek be a Facebookra, nem mindig egyértelmű, hogy mely adatuk, aktivitásuk látható a többi felhasználó számára. Az interfész kicsit azt sugallja, hogy ezek a személyes adatok csak ismerőseink számára láthatóak.Pedig ha nem vagyunk elég…..
 (Eredetileg ezt is A gázhiány dícsérete című poszt részének szántam, de úgy érzem, megér egy önálló bejegyzést.) Szomorúan olvastam a Srbijagas vezérigazgatójának újvidéki bejelentését, miszerint Magyarország nem ad kölcsön gázt Szerbia számára. Itthon Molnár…..
Szeretem a tejet 2009.01.08 11:43:24
@KopaszMercis: Te ezt biztos nem fogod megérteni, de vannak az életnek olyan területei, amit nem üzleti gondolkodással kell(ene) megközelíteni.
Szeretem a tejet 2009.01.08 12:37:01
Valaki említette a petíciót. Ha lesz ilyen, én aláírom. Ha indulna egy www.adjunkgaztaszerbeknek.hu honlap, azt is támogatnám.

Valaki már írta, de elsikkadt:
2 hónapja mi kértünk/könyörögtünk segítségért, ne omoljon össze a gazdaságunk. Seperc alatt kaptunk 25 milliárd euró kedvezményes gyors hitelt. Ahogy elnézem, most épp azt bizonyítjuk, hogy nem érdemeltük meg.
Szeretem a tejet 2009.01.08 13:33:30
na végre :))

www.portfolio.hu/cikkek.tdp?hn=2&k=2&i=108264

nagyon szarul éreztem volna magam ha hagyjuk a szomszédokat megfagyni.....
Az elmúlt napokban (órákban) megtudhattuk, hogy igazából halvány sejtelme sincs senkinek, mennyi időre elegendő a gáztartalékunk. A rendkívüli helyzet, illetve a gyenge felkészültség miatt nagyon sok a bizonytalansági tényező, mi azért mégis elkezdtünk számolni. Kezdjük az…..
Szeretem a tejet 2009.01.07 22:33:58
@Jomunkasember: Hát ha Te ezt a saját kéglidre pár éve ilyen gondosan kiszámoltad, akkor biztos így van.
Úgy általában kicsit olyan érzésem van, mint mondjuk 6-8 éve a digitális/analóg fényképezőgépeknél. Mindeni azt számolta megéri-e, ár, minőség, stb. Akkor a mérleg még nagyjából egyensúlyban volt. Aztán elbillent a digit felé a technika fejlődésével és az árak csökkenésével, a múltba taszítva a régi technikát.
A geotermikus energia is valszeg fejlődni fog, olcsóbb is lesz, kiforrottabb, stb. Szerintem ahogy egyre környezet- és energiatudatosabb lesz kis hazánk népe (meg spórolósabb), annál jobban fel fog értékelődni a geotermikus energia (is). Max 10 év, és durván értékcsökkentő szempont lesz egy eladó ingatlannál, ha hagyományos fűtési rendszere van. Elavultnak és drágának fog tűnni.
De tény, hogy ma még nem éri meg automatikusan mindenhol.