Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZiziZazie

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok fantomtartozást látott már a Homár, de Galócáé kitűnik mind közül. Ellopott személyi igazolványával 10 évvel ezelőtt valaki csinált egy 50 ezer forintos számlát, amit most próbál beszedni tőle a T-Mobile, sőt még előleget is kérnek tőle ezentúl, mint hogy…..
ZiziZazie 2009.02.20 14:25:07
@mazsolina:
szerintem se, de próbálkoznak
csak úgy sima postai levéllel...
persze megvolt a beetetés is: ígértek részletfizetési lehetőséget
csak küdjem már vissza aláírva, hogy elismerem
ZiziZazie 2009.02.20 14:27:47
@Tsabi: nem hiszem, mert ki ad nekik milliárdokat?
allítólag az öröklött javakból levonható, de mivel ilyen nem volt...
Mit érdemel az a bűnös, aki 2 év hűségnyilatkozattal előfizet műholdas tévére, mert az ügyfélszolgálat azt mondja neki, hogy kábeltévé nincs, pedig van? Csurika kedvenc műsorait először a szél fújta el, aztán utána vagy a médiabox halt meg vagy nem tudták cserélni vagy nem…..
ZiziZazie 2009.02.20 14:09:04
@gelsystem: taps-taps!
ma végre én is lemondom a upc!
Az alábbi levelet elolvasva olyan érzésünk volt, mintha az OTP mindent elkövetne, csak hogy ne kelljen áruhitelt adnia. Mojzsa főnöke egyben rokona is, ezért minden előzetes figyelmeztetés nélkül elutasították hitelkérelmét. Szeretném veled megosztani az összetűzésemet az OTP…..
ZiziZazie 2009.02.06 11:52:06
@Jó Estét:
van az úgy, hogy nem a tervek szerint alakulnak a dolgaid...dolgozol, bevállalod a gyereket, mert úgy gondolod már képes vagy megfelelően eltartani, aztán Istenke úgy gondolja, hogy a családfőnek inkább mellette a helye, s borul az egész gépezet!
ZiziZazie 2009.02.06 12:05:34
@Jó Estét:
áááááááá, dehogy
Bizonyos dolgokban egyetértek a hitelt ellenzőkkel, mert sosem vennék hitelből:
1. karácsonyi ajándékot (szülinapit sem)
2. lcd tv, házimozit
3. ruhát, mikrót (lsd: ominózus reklám)
4. nyaralást, utazást

de megértem, ha vki csak így tudja megoldani a nagyobb kiadásokat
ZiziZazie 2009.02.06 14:26:03
@elwood:
Tisztelt Ajánlatkérő!

Tekintse meg akciós kovácsoltvas ágytakaró kínálatunkat! Készletünkben megtalálható a hagyományos fix, illetve a modern nyitható változat is.
Most különleges akciónk keretében rendkívül kedvező részletfizetési lehetőségekkel várjuk! § % THM!!!
Lányok, ezt ne. De tényleg. Katie Holmes most megmutatja, hogy a tökéletes smink, a szép haj és a csodás cipő sem elég ahhoz, hogy a borzalmas ruhaválasztásról elterelje a figyelmet. A 2007-es Christian Lacroix kollekcióból származó ruha a kifutón még csak-csak elment, de Katie…..
ZiziZazie 2009.02.05 13:50:42
@aachi2:
és akkor mi van?
ZiziZazie 2009.02.05 14:08:34
@aachi2:
ok, akkor viszont hess, hagyd, hogy fikázzuk (ha akarjuk)
Na, ilyen levelet még nem kaptam, eláll a csápom is tőle, szinte érezni a nyirkos tenyeret, a borzongató izgalmat, a nagy nyelést aztán a bűntudatos hallgatást. Olvasónk ugyanis tízezerrel kevesebbet fizetett egy focicipőért, most meg mintha a lebukástól félne. A kérdése az, hogy…..
ZiziZazie 2009.02.03 11:40:22
@parapali:
a Decathlonban pont nincs számosztás, biztonsági őr is max. a pénztárnál.
Viszont a cipők össze vannak műanyagpánttal fogatva, amit le kell szereltetni egy eladóval, különben lehetetlenség felpróbálni. Így a címke is elveszhet, de mint fent írtam a pénztárosoknak ez sem jelent gondot.

Egyébként hülye, aki nagydobra veri az ilyen esetet! És biztos lyukas volt a zoknija vagy rém büdös a lába, azért vonult el próbafülkébe! :)
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
ZiziZazie 2009.02.02 17:25:28
@Kopi3.14:
te a kivételt ismerted, aki erősíti a szabályt!
ZiziZazie 2009.02.02 17:29:37
@KopaszMercis:
te miről írsz?!
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
Ismét egy fogyasztóvédelmi blogba illő örömhír: összesen 14 millió forintos bírságot szabott ki három cégre a Gazdasági Versenyhivatal. A Tesco tíz, a Spar egy milliós bírságot kapott az akciós gyakorlata miatt, míg a Cora azért fizet 3 milliót, mert a korábbi felszólítás…..