Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oglu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs sok választásunk, mert nagyon elkúrtuk: kiadós recesszió, vagy hirtelen halál.>>> Vajon mire gondolhatott az utolsó pálmafát kivágó húsvét-szigeti munkavállaló?  ..
Oglu 2009.01.23 15:52:02
@skip22: De ez a menedzsment már elgondolkodna,ha azt tapasztalná, hogy az emberek a konkurencia hasonló termékét veszik, mert az energiatakarékos, vagy mert ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, vagy akár azért, mert a konkurenciáról tudható, hogy sokat tesz a környezetvédelemért, a fenntartható fejlődésért. És elnézést, hogy megint ezt említem, de ezért is lenne fontos, hogy az említett Quinn-könyveket minél többen olvasnák, hogy minél többen rádöbbenjünk, hogy nekünk, a saját kis életünkben kell változtatnunk szemléletünkön, és rávenni embertársainkat a változtatásra. Hiszen Magyarországon hány embert érdekel ez az egész? A túlnyomó többség, úgy gondolja, ez őt nem érinti, majd minden probléma magától megoldódik.
Oglu 2009.01.23 21:33:37
@Mizar: Dehogy akarom! Az élelmiszer-termelés növekedését kellene fokozatosan megállítani, magát a termelést lehetőleg a mostani szinten tartani. Így lehetne lelassítani a népesség növekedését, és idővel megállítani.