Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbsmbs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallottatok már a könyvtáskáról, láttatok már az utcán, metrón, buszon? Én nemrég találkoztam vele először. Az egyik ismerősöm elment egy könyvbemutatóra, és a képen látható táskával tért haza. A táska Szilas Rita iparművész munkája. A külső része teljesen…..
A Young & Battaglia dizájnstúdió válasza a kérdésemre. Talán ismerős az a városi legenda, melyben az egyszeri ember besétál a könyvesboltba, majd frissen berendezett lakásába vásárol a fal színéhez és az ülőgarnitúra kárpitjához illő 175 centiméternyi zöld és…..
Gábornak olyan, mintha velem kötött volna szerződést internetszolgáltatásról: nagynéha felveszik neki a telefont, de csak megnyugtatónak szánt hazugságokat kap, sávszélességet semennyit. Én olcsóbb lennék, mint a Fibernet, és arra én is képes lennék, hogy szeptember 9. óta ne…..
mbsmbs 2009.09.23 13:40:47
Több ilyen cikk született már, az egyiknél (homar.blog.hu/2008/11/13/hazudos_a_fibernet_ugyfelszolgalata) viszont megszólalt egy belsős is, nevezett ZoborG. Ha fellátogatna ide, talán megválaszolhatná, hogy van-e még munkahelye, vagy nincs. :)
Amúgy nálam 2007. júliusa óta nem szolgáltat a cég, de számlát, tartozáskimutatást és végrehajtót is küldött már. Reménytelen, de ezt már megírtam a fenti cikknél is.
Bizony volt már nálunk Fibernetes poszt, akkor a szentendreiek szembesültek a szolgáltatás minőségével. Most bandilovics el sem jutott idági, ugyanis a szolgáltató nyár óta csak ígérni tudja a kábeltévét, bekötni nem, mert hol szerepel a rendszerben az igénye, hol nem.(Update:…..