Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rockatansky

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagyszerű Zwartboek után, amely az utóbbi pár év messze legjobb II. Világháborús filmje volt (meglepett ez valakit? Verhoeven rendezte!) az őrült hollandus most megint visszabattyog Hollywoodba, hogy megrendezze a Surrogate című thrillert. A film forgatókönyve Katheryn Mackel…..
Geekblog The Beyond (1981) 2009.03.29 08:00:00
Tanulságos lenyomozni, ahogy az addig biztos kezű műfaji filmesnek számító Fulci a ’70-80-as évek fordulóján feladja akkurátus elbeszélői technikáját, és a tartalmi és formai szempontból egyaránt csúcsra járatott zsánertörténetektől (mint amilyenek korai giallo-i, komor…..
Rockatansky 2009.03.29 14:38:29
@Balfake: mondjuk az igaz. javítva.
Rockatansky 2009.03.29 23:54:12
@Hatodik: a kacsacsőrök nálam is stimmelnek, City of the Living Dead eggyel alacsonyabb súlycsoportban labdázgat, House-t meg nehéz tolerálni a kölkök miatt.

@Ramiz: maradok Fulci mesternél, korai darabok főleg, Argento után az ő anyagát is ideje felhizlalni itt a blogon.:) Meg kinéz egy Verhoeven-kritika is majd.

@Nostro: nemtom már hol olvastam, de Fulci maga mondta, hogy már eleve csak azért választották Warbeck-et, mert hasonlított Jack-re. :) (Shining ugye egy évvel korábban futott)

a dicséreteket meg kösz mindenkitől!
Geekblog Mi van a dobozban? 2009.03.19 09:55:00
Újabb vírusmarketing vagy csak egy ügyes fan-film a Half life 2 után szabadon? Lehet találgatni. Angolul nem kell tudni hozzá, nincsenek benne dialógok. Half life, Lost és Cloverfield-fanoknak ajánlott. (Itt a kapcsolódó site, sok nem derül ki belőle.) ..
Rockatansky 2009.03.20 13:27:48
@Chavez: volt már ilyen is, még a negyvenes években, lady in the lake apaptáció, tíz percig érdekes, aztán haláls fárasztó.
A nyolcvanas évek elején jelentkezett egy olyan európai rendezőgeneráció, akiknek jóval kevesebbet mondtak a korábbi országhatárokon belüli hagyományok, mint elődeiknek. A franciáknak már nem Truffaut lett a követendő példa, a németeknek se a Neue Deutsche Welle - az új…..