Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thanyaburi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először természetesen megdöbbentem a thai srác nyakában ülő véres pengét markoló iskoláslány láttán. A srác még mutogatja is, látod, egy ujjam hiányzik, miközben a nyakában a tipikus iskolai egyenruhát viselő lány inge tiszta vér, csurog lefele a vér a lábán is, miközben…..
Annyira jó, hogy a kaliforniai törvényjavaslat és a válság óta egyre többen eszmélnek a kender adóztatásának történelmi lehetőségére, végre nem nekem kell leírnom megint: Ott vannak például a minap lefülelt vietnámi marihuána-kertészek. A Kék Fény riportja szerint, ha nem…..
Thanyaburi 2009.03.05 15:17:48
@Bobby Newmark: Ember ezt adom^^sztem 80% minimum lenne az igen oldalán xD^^
amúgy rengetegen nem tudják most sem h mire szavaznak és ugyanannyit ér mint annak a szavazata aki legalább egy kicsit utánanéz hogy mire is szavaz... ezt jól megaszondtam:D na mind1. Béke
Thanyaburi 2009.03.06 08:04:17
@Lovag, aki azt mondja: Ni!: Kívánjuk a posztot mely láthatóvá teszi azt amit most nem látunk. a tátogatottság statisztikáját! (mondjuk arról jó lenne egy poszt h mi van az ilyen Kinga féléknek a fejében a fűről^^ bár ez lehetetlen.) Tényleg ... nem lehetne 1 poszt arról hogy eddig mivel hülyítették a magyar embereket a fűvel kapcsolatos dolgokban? tudod egy ilyen kis "csokor" az elmúlt x évből? (ok tudom ez nem az én blogom de ötletnek sztem nem rosz^^) Béke
A jóisten sem tudja megmondani, hány embert csukattak börtönbe ezek a nyomorult férgek, de az amerikai rendőrség által is használt drogtesztek legalább 70%-ban hamis pozitív eredményt jeleznek fűre és kokainra, amint azt a Marijuana Policy Project kutatása (PDF) megállapította. A 70…..
Thanyaburi 2009.03.05 13:37:58
@Bobby Newmark: valószínűleg tényleg nem azonos volt a felkészültségük.a THC-s dolgot leegyszerűsítve mondtam^^ nem vagyok kémikus sajnos és nem értek hozzá. így egyszerűbb volt^^ Sajnos tényleg nem derül ki, de azért köszönöm a válaszod.Béke
A TASZ nemzetközi kampányt indított, hogy felhívja a világ figyelmét a globális drogháború illetve az ezt övező katatón kussolás kudarcára. Az ánglius daretoact.net oldalon Frederik Polak holland pszichiáter szólítja fel látogatóit, hogy tegyék fel ugyanazt a kérdést az ENSZ…..
Olyan sok a csúnya dolog a világban, meg itt szegény blogon is, úgyhogy találtam pár kifejezetten pozitív hírt, nehogy magunk ellen fordítsuk a teáscsészét: Az amerikaiak 44%-a legalizálná és adóztatná a füvet a dohányhoz és az alkoholhoz hasonlóan, a Zogby legfrissebb…..
Miközben a magyar közéletet a veszprémi késelés köti le, csendben körvonalazódik azért Michael Phelps megbaszarintása is. Múlt héten még csak kacagtunk a megyei sheriff turbózásán, azóta letartóztattak 7 embert füvezésért, illetve egyet dílerkedésért. Lefoglalták az…..
Thanyaburi 2009.02.11 13:03:26
@Mérgező Hulladék: Igazad van.

egyébként meg nem értem miért kell baszogatni ezt a gyereket... faszság az egész csak a seriff dicsekedni akar a kollégák előtt h sikerült lecsuknia egy hírességet és kapott érte 10percet... hirdetik az igét arról h nem szabad füvezni, közben eladják a lelküket 10 percért...
Thanyaburi 2009.02.11 18:23:22
@hwang: bocs nem kötekvés képpen: hogy érted h konzervatív dolog lenne a legalizálás?
Thanyaburi 2009.02.11 19:04:55
@hwang: ez igaz. érdekes eszmefuttatás. Viszont nem azért "lenne jó" a tökéletes liberalizmust h senki ne szóljon bele ki mikor hol mit csinál? viszont ez a gyógyszertárba lehet kapni dolog tetszik. így legalább úgy lenne mint a morfiummal. de akkor az orvosi marihuána lenne nem? vagy úgy lenne mint a cigi csak nem trafiban hanem gyógyszertárban? akkor ergo megkellene vonni az emberektől a gazdasági liberalizmus, a szabadpiacot? viszont ez meg alkotmányban ütközik nem?


bocs ha faszságot kérdezek de ez érdekel.
Sosem értettem igazán, mit jelent az a kifejezés, hogy kábítószerrel visszaélés. Csak én vagyok túlsgágosan beszívva vagy ennek tényleg nincs értelme? Direkt mégnéztem a Wikipédiát is, ami ezt mondja:Tárgyakkal kapcsolatban a helytelen, nem rendeltetésszerű használat számít…..
Thanyaburi 2009.02.08 11:48:57
@Natural: egyet értek veled! ezt adom:D ezek után megnézem a te blogodat is:D nem értem miért zavarja ezeket az izomágyúakat hogy valaki eltol 1 spanglit... 1ébként meg akik ezeket a "csirkenövelőket" tolják csak látványra mennek... amikor meg emelni kell 1 olyan dolgot ami nem súlyzó összeszarják magukat.aztán meg mivel "izma" van azt hiszi hogy ettől mindenki megijed... tavaly láttam éppen 1 verekedést ahol egy ilyen kokszos állatot egy 170 magas vékony de izmos sportolófiú úgy kiütött mint a szemét... na mind1 én is maradok a spanglinál és az úszkálásnál (meg a repülésnél^^)
Ideális hétvégi olvasmány a Drogriporter Bukósisak és steril fecskendő dolgozata, amiből egyebek közt kiderül, hogy focizni veszélyesebb, mint heroinozni, legalábbis évente többször hívnak mentőt focisérülthöz, mint heroinistához. A füvezés és az ekizés veszélyei…..
Thanyaburi 2009.02.08 11:27:44
@SirSmoke.a.lot: ezzel egyet értek. én is így jártam, csak vízilabdával. de ez ember függő is. ismerek olyan OB1es játékost aki amikor vége a szezonnak 1ből megy ki Hollandiába 2hétre...és ez csak a kezdet:D egészen a nyári edzőtábor kezdetéig elszív annyit mint én fél év alatt:D és mégis jól teljesít:D
Csengenek lefele a dolgok vasárnap óta, még utolsó utánlövésként - 2 napos reakcióidővel-, a megyei sheriff, a helyi Tarlós is észbekapott, és vetődött a 0,5 perc hírnevéért, hogyaszongya a fotó elég bizonyíték nekik a nyomozás megindításához, amivel akár 30 napra is…..
Thanyaburi 2009.02.05 17:29:08
A kommentek végig olvasása után szerintem alapvetően 3 probléma van:
1. ahogy ez a bspbsy kezdte h köcsög füvesek stb... azt mutatja hogy értelmes emberi kommunikációra képtelen.Azt mindenki tudja hajtogatni a gyerekének a látod fiam az ott egy köcsög füves. igen ám de egyszer eljön a gyereknek az az időszaka h de apa miért? na akkor mit mondanak az ilyen bspbsy félék? mert!?!
2. egyszerűbb azt mondani a gyereknek h a fű rossz mint megtanítani a mértéktartást. mert ugye az már keményebb dió! sajnos ma Mo.-on a "felnőtt" szülők arra sem képesek h megtanítsák a kulturált alkohol fogyasztást. mennyi velem egykorú (18) fiatalt (és még fiatalabbakat 12-15) látni akik minden 7végén hulla részeggé isszák magukat csak azért h fogyjon és hogy megmutassa hogy ki a fasza gyerek. én szerencsére azon kevesek közé tartozom akiknek meglett tanítva h:"a szeretnél inni egy sört igyál egy sört ha 2őt 2őt de ha a harmadik felénél érzed h nem kell tedd akkor ne idd.de ha úgy érzed h innod KELL akkor nem szabad mert az függőséget okozhat és a függőséggel van a legnagyobb baj!" ezt át lehet vezetni nagyon egyszerűen a fűre is. és nincs probléma. szerintem ezt kellene mindenkinek megtanulnia,tanítania és akkor nem lenne gond... de mindenki más.
3. Mivel mindenki más nekem nem mondhatja meg senki mit tehetek a saját szervezetemmel és mit nem, ahogy én sem mondhatom meg senkinek hogy mit tehet más a sajátjával. pl.: Buddha is megmondta hogy mindenkinek a SAJÁT útját kell járnia. én csak azt szeretném ezzel mondani ,hogy ha elakarok szívni egy rakétát akkor ne kelljen fosnom a kékektől meg feketén az alvilág kezére juttatnom a pénzemet. én is sokkal szívesebben adóznék az álambácsinak belőle és mennyivel egyszerűbb lenne lebattyogni a közértbe és ott megvenni.
Remélem lejött, hogy mit szerettem volna és hogy szerintem mi a jó. Hangsúlyozom h SZERINTEM mivel mindenki más, én így látom.
A tavaly áprilisi ijesztgetés után tegnaptól újra veszélyes drognak számít a fű Nagy-Britanniában. Jacqui Smith belügyminiszter véleménye nem sokat változott, továbbra is meggyőződése, hogy a birtoklásért 5, terjesztésért max 14 év börtön elgondolkodtatja majd a fiatalságot…..
Tőlünk már csak egy egész kicsit nyugatabbra lévő, de hasonlóan hendikeppes civilázió a cseheké, ellenben náluk a most megszavazott új büntető törvénykönyv már képes megkülönböztetni a kemény drogokat a marihuánától, amit így 2010-től kevésbé büntetnek. A személyes…..
Európa és a világ kedvenc illegális drogja a kannabisz, derült ki a tegnap, bár mi ezt már tudjuk. A dán fiatalok szívnak a legtöbbet az Unióban, a hollandoknál a legerősebb a fű (váratlan fordulat), a spanyoloknál a legolcsóbb (mármint a hasis gondolom, mert füvet még nem…..