Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medellin

1652 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hi! Tegnap elkezdődött a suli, vége a karanténnak, és az otthoni tanulásnak. Az idei sokkal jobb volt, mint a tavalyi. Pl, nem voltam otthon, így nem vágtam eret magamon. :D Annyi változás volt, hogy Anett kolléganőmmel váltásban fél napoztunk, azaz ő délelőtt tanult a gyerekeivel, és délután jött…..
Hi! Ahogy az utolsó bejegyzésemben írtam, épp javában folyik az eseménytelen hónapunk. :D Már második hete zárva vannak az iskolák, és otthon van mindenki - rajtam kívül. A tavalyi otthon tanulás / otthon dolgozás páros olyan jól sikerült, hogy olyan az életben többet nem vállalok be. A gyerekek…..
Lényegében...babanapló Február 2021.02.18 12:53:44
Hi! Épp elfogyott a munkám, úgyhogy eszembe jutott, hogy akkor eltölthetném az időm egy kis blogírással. Nyilván több havi eseményt nem tudnék most megírni, úgyhogy csak úgy általánosságban beszámolok a jelen helyzetről. A jelen helyzet ugye az, hogy még mindig a vírusos időszak közepén ülünk az…..
Hi! Gyors összefoglaló következik az elmúlt 1 hónap eseményeiről. Amikor utoljára írtam, akkor épp az volt a soron következő program, hogy ARC kiállításra megyünk, ha már idetelepült a közelünkbe. Erről csak annyit írnék, hogy kritikán aluli volt, úgyhogy emiatt se kell többet elindulni otthonról.…..
Hi! (Ez előtt is van egy bejegyzés, amit most élesítettem korábbról, úgyhogy először azt érdemes elolvasni az események folytonossága miatt.) Aránylag hamar sikerült időpontot szereznem, mert az elmúlt 2 hétben - mióta nem írtam - már túl is estünk a kardiológiai és gasztroenterológiai vizsgálaton…..
Lényegében...babanapló Vadaskert 2020.10.08 13:45:05
Hi! Ezt még szeptember 23-án kezdtem el írni, de úgy tűnik, nem volt időm befejezni, és nem élesítettem. Szóval, ez korábbi hír. :) Nem túl nehéz, ellenben nagyon béna szervezéssel eljutottunk tegnap a Vadaskertbe, ahol a pszichiáterrel megbeszéltük az elmúlt egy hónap tapasztalatait, aztán…..
Lényegében...babanapló Hétvége 2020.09.21 14:16:47
Hi! Még nagyon suli eleje van, még nagyon szeptember, még nagyon nem rázódtunk bele semmibe. Én már csütörtökre ott tartottam, hogy elaludtam délután a kimerültségtől, a gyerekeknek pedig már most bőven elég a suliból, és ki vannak borulva, hogy miért csak 2 nap a hétvége és 5 nap a hétköznap. :)…..
Hi! (Ezt múlt hét szerdán írtam, csak elfelejtettem élesíteni.) Egyszerűen csodálatos, hogy Bence figyelemhiánya milyen új területekre tud kiterjedni, hogy már önállóan jár suliba. Tegnap amikor hazaértünk, a szomszéd épp rángatta a kertkaput, próbált kijutni, de nem sikerült neki, mert Bence…..
Hi! Nem, nem strandolni voltunk. :) Pénteken szabin voltam, mert időpontunk volt a nevelési tanácsadóba 10:15-re. Hát, nem volt egy sikertörténet a nap. Reggel Bence a szokott időpontban, azaz 3/4 7-kor elindult suliba, mert, bár aznap nem ment volna, épp olyan program adódott, amin részt akart…..
Lényegében...babanapló I'm back 2020.09.10 13:19:01
Hi! Ha jól látom, akkor a karantén időszakában úgy búcsúztam el, hogy remélhetőleg nem 2 hónap múlva jelentkezem megint... Hát, a körülmények áldozata lettem. :) Igazából ma van egy olyan napom a melóban, hogy nézek magam elé. Feldolgoztam a reggelre beérkezett anyagokat, és nem jött (még) új. Amik…..
Hi Az a helyzet, hogy mindig, amikor tudok írni, akkor bentről írok, mert itthon gépem sincs, de ugye most egy jó ideje itthon vagyok. Kvázi létezni sincs időm, nem hogy blogot írogatni...:/ Nagyon rég nem írtam, február végén utoljára. Nem sokra rá illett volna egy szép hosszú bejegyzést írnom…..
Hi! Folytatva a tegnapit. :) Ma reggel túl is estem a beiratkozáson, mert közben írt az osztályfőnök, hogy péntek helyett csütörtökön jön be a gazdaságis, úgyhogy jó lenne, ha én is akkor tudnék menni. Mivel abszolút prioritást élvez a dolog, ott kezdtem ma reggel 8-kor. Csomó papírt kitöltöttem,…..
Hi! Próbálok most visszamenőleg minden fontosat megírni, de a szokásos helyzet van... reggel 8-kor leülök a géphez melóban, és 3 után úgy állok fel előle, hogy készen se vagyok minden munkával, és a gép előtt ebédeltem, úgyhogy semmi időm nincs írni. Kezdem a fontos témával, Bence suliváltásával.…..
Hi! Rohamosan közeledünk a félévi bizihez. Ha minden igaz, amúgy ma lesz a jegyek lezárása, hétfőn meg csak valami nagy értekezlet lesz, illetve jövő pénteken kapják meg a bizonyítványt. Úgyhogy, ha jól sejtem, túl vagyunk minden dogán, ami a jegyekhez kell. Kincső tucatjával hozta az ötösöket, és…..
Hi! Bence tervezett iskolaváltása kapcsán annyi hír van, hogy hívtak az iskolából, és kaptunk személyes beszélgetésre időpontot január 29-re. Már rettenetesen izgul, és készül, és aggódik. Pl. kijelentette, hogy akkor nem a fekete kapucnis pulcsiját fogja felvenni, hanem a szürkét, amit mamától…..
Hi! BÚÉK! :D Csütörtök van, már hétfő óta tart a suli, és bizony vége van a téli szünetnek. Közben már péntek van, mert azóta is sok a munkám. Szóval, ott hagytam abba tegnap, hogy vége a téli szünetnek. :D Két hét volt, de nagyon gyorsan elreppent. A családi itt-ott karácsonyozásokat leszámítva…..
Hi! Csak jelezni szeretném, hogy idén már nem lesz blog. Olyan év végi hajrá van itt melóban, hogy az szörnyű, semmi időn nincs semmi másra, leginkább blogot írni nem. Most két hét szünet jön, pihenünk, és majd januárban megírom, hogy mi történt az ünnepek alatt. Otthonról tuti nem fogok írni,…..
Hi! Nagyon fáradt vagyok. Nagyon-nagyon. Sok a dolog, sok a munka, sok a tanulás, hosszúak a hetek (szombat is munkanap két héten át), és még messze van a téli szünet. Nem annyira, de nagyon. Szabira meg kb felesleges mennem, mert tök jó, hogy otthon vagyok, és nem melóban, mert ugyanúgy…..
Hi! Nagyon sűrű múlt hetünk volt, még most sem hevertem ki. Szinte minden napra jutott valami extra program is meló/suli utánra, ami miatt szaladgálni kellett sokat. Most olyanokra gondolok, hogy Levente színházba ment, Dechatlonba kellett menni sportfelszereléseket venni, Camponába…..
Hi! Ezen a héten voltak az iskolai nyílt napok, amikor be lehet menni megnézni a gyerekek óráit. Ugye ez az, amit már a hátam közepére sem... de állítólag muszáj, ha jót akarok a gyerekeimnek. Egy virtuális jó pontot legalább. :) 4 napos ez a program, úgyhogy kivettem egy szabadnapot, amikor a…..
Hi! Túl sok új nem történt az utolsó poszt óta, inkább csak ilyen napi szösszeneteket írnék most meg, mert van egy kis szabadidőm. Kincső múlt csütörtökön este fél 7-ig egy osztálytársánál volt, mert közösen készültek a projektmunkával a csütörtöki versenyre. Nagyon lelkesen dolgozik, mert pl…..
Hi! Véget is ért az őszi szünet, és egy nagyon-nagyon hosszú november előtt állunk. A szünetről kb annyit tudok megemlíteni, hogy Várgesztesre mentünk pár napra, és most nem voltak annyira jók a programok, mint nyár elején. Halloween-i programra mentünk volna, csak közben programváltozás volt, és…..
Hi! Úgy úszom a melóban mostanában, hogy esélyem sincs írni, de most megpróbálok szakítani rá egy kis időt, mert el fogom felejteni a fogadóórákon elhangzottakat. Hétfőn és kedden voltam bent, aránylag sok tanárt meglátogattam. Vannak átfedések is, hogy ugyanazon tanár két gyerekemet is…..
Hi! Hát, ez a hetünk sem egy sikersztori még. Bence úgy el van még maradva a hiányzások miatt, hogy azt se tudjuk, mit tanuljunk. Nem tudjuk, hogy mikor írja a pótlásokat (több dogáról lemaradt), közben random röpik vannak, verset kell tanulni, új dogák jönnek... Pocsékul állunk. (Mármint nem csak…..
Hi! Megjártuk Bencével a kórházat. Ottartózkodásilag. Az úgy történt, hogy hétfőn edzésre mentünk, és Bence hozta magával az új gördeszkáját is, hogy kicsit gyakorlatozzon rajta. Úgyhogy nála volt még akkor is, amikor bementünk a suliba edzés előtt. Míg az előttünk lévő karatésokat vártunk, hogy…..