Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muttertájgör

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem a Kung-fu Pandát, amiben a panda kacsapapája megosztja fiával a titkosösszetevőjű leves titkos összetevőjét :-)Nos, most én is így teszek Veletek!Imádom Jamie Oliver vidéki konyhája videóit. Sokáig fizikai fájdalmaim voltak, mert annyira szerettem volna 'így' élni. Aztán…..
 Kedves Olvasók, Barátaim, Családom, Szervezek egy Karácsonyi vásárt (Little Winter Market) Székesfehérváron, a Műhely kávézó udvarán, területén, és a segítségeteket kérem. Decembertől szombatonként 'kézi termékek' vására lesz, (amolyan design, kreatív,…..
 egy párkapcsolati bejegyzést akartam írni, de ez lett belőle...hogy mi számomra az asztrológia? az alaptulajdonságok halmazában hiszek, és a csillagok állásának életünkben való jelentőségében...most pedig következzen az én tapasztalataim alapján összegyűjtött zodiákus…..
Ma egy kávézóban tűzforgatókat néztünk. Majd egy ismerősömmel kicsit távolabb egy sarokba elvonulva beszélgettünk, miközben Edvárd mellettünk szunyókált. Valaki fényképezőgépet keresett, hogy lefotózhassa a tűzforgatókat, ezért körbejárta a kávézót, a kertet, és…..
whole living DIY: kulcstartó 2010.06.24 06:11:00
Mára találtam egy nagyon egyszerű, ötletes kulcstartó megoldást Nektek: nem hiszem hogy lépésről lépésre le kell írjam, hogyan készül, a kép magáért beszél:..
Hiszem, hogy a pap és a művész ugyanazzal foglalkozik. Ugyanazzal kell, hogy foglalkozzon, ha komolyan veszi hivatását: a lélek titkaival. Ahogy a hamis pap, úgy a hamis művész is önmagát imádja. Az igaz pap és az igaz művész céljai azonosak. Embertársaik megsegítése, útmutatás…..
muttertájgör 2010.06.25 11:20:10
@juhasztibor.hu: ámen :)
kiváncsian várom a mélyebb párhuzamot a pap és a művész között
whole living DIY: Gardrób 2010.06.25 07:21:00
Utálok vasalni, hajtogatni, rendet rakni a ruhásszekrényben, így amikor lakásfelújításban voltunk, kitaláltuk, hogy a régi konyha (tudjátok az a csíkkonyha) legyen egy gardróbszoba, mosógéppel, ilyenekkel.Nem akartam szekrényt, mert nálam hiába van összehajtogatva a ruha, amint…..
Kedves Családom, Barátaim, Kedves Ismeretlen Olvasók!Elérkezett a nagy nap, június 22. Nyugi, még semmi nem történt :-) Mára vagyok kiírva, amit tegnap eltoltak egy héttel, június 29-re.Na de ezzel minden ok. De elakadtunk. A névválasztásban. Kicsit több neve van a Fiunknak, mint…..