Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sünöcske

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Magyarországon vonattal csak az utazik, akinek nem sürgős, sok pénze van és nem bánja, ha hol meleg van, hol hideg, hol valami más csalafinta trükkel áll elő az állami vasúttársaság. Pedig milyen jó az elsuhanó tájba belebámulni és a semmin vagy a mindenen mélázni,…..
Sünöcske 2014.07.29 11:06:03
@atörökk: kapjad is be, mert mifelénk nem jár ilyen nagy piros villamos, igaz, a légkondi sem nyomja be a szarszagot a budiból az utastérbe (IC-n már tapasztaltam ilyet) :D
Mielőtt belekezdünk, leszögezném, hogy az emeletes vasúti kocsik egyátalán nem számítanak ritkaságnak. Régen még Magyarországon is voltak ilyenek: ma S-Bahnnak neveznénk az egyik bevetési helyüket, amikor is Rákospalota és a Nyugati közt ingáztak (de erről csak a Közlekedési Múzeumban olvastam egy…..
Nem csak a 2-es, de az 1-es villamos vágányai is kizöldültek. Pont ugyanúgy tetszik, mint az! További képek és a fotókat küldő Tamás levele alant: Átadás előtt az 1-es villamos füvesített pályája gyáli út és ferencváros megállók között. Jah várj nem.…..
Csak a mauritániai Nouadhibou-ba kell valahogy eljutnunk a következő passport.blog-beli látványossághoz. Innen indul ugyanis – naponta háromszor – a világ leghosszabb (és legnehezebb) vonata, a Vasérc-expressz, vagy közkeletűbb nevén a Szahara-expressz. A Szahara-expressz a "fedélzetről",…..
Egy korábbi cikkemben írtam, hogy a Deutsche Bahn és a Kinder-tojásokat gyártó Ferrero édességgyártó cég együttműködik, így a Kinder-tojásokban öt különböző, a német vasút különleges járművét rejtették el. Én Németország első gőzmozdonyát, az Adlert kaptam meg…..
Balázs brékingje: Egy friss (remélhetőleg) találat - és talán olyan, ami eddig nem volt. Ismét MTI-hír: Könnygázt és bódító gránátokat vetett be a rendőrség az Athén központjában Angela Merkel keddi látogatása miatt tiltakozó tüntetők ellen, miután…..
vonatmagazin Öreg kékségek 2012.06.27 23:03:00
Nem nehéz a kérdés, de vajon mit rejthet ez az épület? Aki kíváncsi rá, az kattintson a kép alatti Tovább feliratra, mely újabb fotókat, valamint egy virtuális sétának lehetőségét rejti magában! Gyorsan zárjuk is le a kérdést: villamosok lakhelye ez az…..
Az alábbiakban egy vendégszerző, TTácsik Gábor barkácstippjét adjuk közzé, egy Tillig start szettes dízel Traxx optikai tuningjáról:Az alábbi „tuning” minden olyan mozdonyon, vezérlő vagonon elvégezhető, melyeknek van határozott vezérlőállása. Elnézést a fejedelmi…..
Nem hallgattam a rádiót, csak szólt, ezért nem jegyeztem meg pontosan, de mintha arról beszéltek volna, hogy valami friss tanulmány (gondolom brit tudósok:) szerint összefüggés van a kisgyerek óvodai jele és a felnőttkori énje közt. Ez elsőre elég nagy marhaságnak tűnt, aztán…..
Mocskosul esett az eső, ezért Berlin látványosságainak éjszakai fotózása helyett inkább a főpályaudvaron időztem, konkrétan az S-Bahn vágányoknál, a követést és a forgalmat figyelve. Egyszercsak látom, hogy egy szokatlanul rövid vonat (konkrétan egy kétkocsis…..
Most néztem, hogy nem is említettem régebben egy hamis bérletes történetet, pedig még augusztus végi a történet.Az egyik utas az ellenőrzés során hamis értékszelvényt mutatott fel, így kénytelen voltam rendőri intézkedést kérni és az utassal Sashalom megállóhelyen…..
Sünöcske 2010.10.07 14:59:26
@Adani: Ez baromság. Ha tanúként hallgatnak ki, igazolt távollétnek minősül. Jelezni kell előre, persze, hogy ezen és ezen a napon nem leszek, mert [idézés megmutat]. Ez nem számít lógásnak (főképp úgy nem, hogy pl. Dió munkavégzés közben, és a munkájához kapcsolódóan ért tetten egy csalót).
Kallerblog! Ez tiszta firka! 2010.06.02 22:54:31
 Ezt egy utas a reggeli csúcsban jegyezte meg, amikor megkapta a jegyét. Csodálkozott nem is kicsit, amikor felvilágosítottam, hogy így van jelölve a menettérti jegy. elárultam a titkot, hogy az odafelé jegyén ugyanott vannak a lyukak, ahol a vissza felé érvényesen az X-ek,…..
Sünöcske 2010.06.10 12:34:46
Kallerblog! Két év 2009.07.31 11:47:00
Kedves olvasóink, drága utasaink!Ma két éve, hogy felvettek a Budapesti Közlekedési Zrt.-hez jegyvizsgálói munkakörbe. Azóta rengeteg pótdíj befolyt a céghez (nem kevés általam...) és állítom, sokat tanultam. Megtanultam csapatban dolgozni, konfliktusokat kezelni napi szinten,…..