Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozionline (törölt)

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RoziOnline Hűha, hűha - HÓÓÓ 2009.02.17 10:12:13
Hűde-hűde-hűdenagyonrégenírtam!Veri bocsi attól, aki esetleg rendszeresen olvasná a blogomat, de az utóbbi időben nem nagyon volt időm írni.Most se nagyon van, de azért gondoltam csak beköszönök nektek. :) Látjátok, hogy szakad kint a hó? Hát ez annyira fúj, hogy csak na. :(…..
Egy botrányosan rossz filmre pazaroltunk el tegnap több, mint másfél órát az életünkből. Ez pedig az Alfie című film volt.Meg kell, hogy mondjam, sose láttam még egy Jude Law filmet sem, de lehet, hogy nem is ezzel kellett volna kezdenem. Ez után a borzadáj után ugyanis tuti, hogy…..
Hát, ismét eltelt egy hétvége. :( Grrr... szinte csak úgy HUSS... elhussant. :(Viszont nagyon jó volt. Bár nem tudtam annyit lenni a Mukimmal, mint szerettem volna, és pihenni se tudtam túl sokat, de azért jó volt.De hogy mivel ment el a hétvége? Hát szombaton pl egész nap főztem.…..
rozionline (törölt) 2009.01.12 20:59:19
RoziOnline Juhúú, péntek! :) 2009.01.09 15:41:00
Ez is eljött, végre végre! A karácsonyi szabi alatt annyira belejöttem a pihenésbe, hogy borzasztó volt újra munkába állni. Amúgy is utálom a hétfőket, de ez a mostani aztán igazán utálatra méltó volt. De mostmár péntek van, és bár úgy indultunk neki a hétnek, hogy hat…..
RoziOnline Miért RoziOnline? 2009.01.07 16:57:53
Körülbelül egy évvel ezelőtt voltam egy munkahelyi rendezvényen, az volt a neve, hogy Story Gála. Estélyik, sztárok, Grand Hotel Royal, pucc, minden amit el tudsz képzelni. Na most ez a rendezvény az idő teltével átcsapott nagy iszogatásba és végül egy hatalmas, talán életem…..