Regisztráció Blogot indítok
Adatok
analyser

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rory Gallagher - a legendaA neten rengeteg megemlékezés található róla, így nem is szaporítanám a szót, csapjunk a lovak közé.A Rockpalast-ban tartott koncertjeiből állították össze ezt a 3 (full, ~7GB) DVD-t tartalmazó összeállítást. A neten kóborolova véletlenül ráakadtam…..
Egy meglepetés cikksorozat első része. 102 év átfogó elnagyolt története. Én elolvasnám.   Állok a nagy hajó fedélzetén. Hallgatom az eső kopogását. A cseppek leúsznak a kabátom ujján, s onnan zuhannak a mélybe. A szerencsésebbek a korlátra esnek, hol lassú…..
analyser 2009.06.08 19:27:16
Cuccos Bezzeg az én időmben... 2009.06.06 19:32:00
... világgazdasági válság?..
 Úgy tűnik, lassan már csak könyvtárakban, papírlapokon találkozhatunk jogainkkal. A rendszerváltással beköszönt "piacgazdaság" ill. a politikai elit kisded játékaival felülírni látszik alapvetőnek vélt jogainkat. Látta valaki Michael Douglas-al a "Falling…..
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..
Cuccos Újabb hétfő 2009.05.04 12:07:00
Talán nem kezdődik a hét olyan komoran, ha álmos tekintetünk a felkelő Nap sugaraitól beragyogott lankákon pihentetjük kicsit, míg a kávé egy része felszívódik, működésre serkentve a testet: ..
Cuccos Másenyka 2009.05.03 09:38:00
                A világga(rá)zdasági válság összetett globális hatásai  Már öltözni is egyre nehezebb az embereknek. Másenyka  így tiltakozik a megszorítások ellen  a munka ünnepén.…..
Cuccos "behidalok" 2009.04.26 16:02:00
Froma-1, RTL Klub. Szépen, jól magyarul. Nem bírom tovább féken tartani magamat. Egyre gyakoribb, mi több, "tök zsír" "újmagyar" szóvirágokkal hülyíteni a magyart. Most azonban maradok a hétvégi Forma-1 nagydíj közvetítésénél. "Hovatűntdémonhill"…..