Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uzsidoboz vigyáztam

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most nyilván fel fog lángolni a vita, hogy ez Photoshop-e vagy nem, de mi szeretnénk azt hinni, sőt azt is hisszük, hogy a fenti egy valódi, jószándékú ajánlat az ismert mobilszolgáltatótól. 24 hónapra még ezekkel a kondíciókkal sem rossz ez gyorsuló világunkban. Misi46…..
uzsidoboz vigyáztam 2010.02.02 00:22:47
@BKV figyelő: Misi, szerintem erre most egy kicsit rászaladtál... :)
A következő posttal kapcsolatban kérem a kommentezőket, hogy kerüljék a szélsőségesen vulgáris szidalmakat. Sziasztok. Előre bocsátanám, hogy szerintem nem vagyok bűnös de kíváncsi lennék a közösség véleményére. Hátha valaki másképp gondolja. Akkor belekezdek: 28…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.06.03 15:27:50
London a szakítások városa. A kép innen 30-on innen 28-on tul azt kell mondjam, hogy sok fele szakitos tortenettel rukkolhatnek elo, de most leginkabb egy -vegulis- igen vicces esetet szeretnek megosztani veletek. Evekkel ezelott hozott dontesem nyoman maig europat jarom, az alabbi story…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.06.03 15:23:18
Berúgja az ajtót egy baltaarcú, tetovált, hegyomlás méretű csávó. beteghordó. Izomlázas lesz a szemem, mire végignézek rajta. -Ne mélázzon fater, pattanjon át a gördeszkára! -Megtoldom a számlát egy ezressel, ha elérjük a tizenegyes műtétet. Próbálok vicces lenni,…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.05.27 11:36:54
Kedden megjelent egy panasz itt a blogon, amiben olvasónk -egy MÁV utas- leírta, hogy elnyelte a pénzét a MÁV egyik automatája, ráadásul nem is keveset, 2000 forintot. Azt tanácsoltam az utasnak, hogy keresse meg az automatát üzemeltető céget, ők biztos segítenek majd neki. Megadtam…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.05.14 12:07:40
@BKV figyelő: A cifrábbat Ákibard írta, véletlenül, kommentben. Te pedig a Bkv-figyelőre kitett hivatkozásban ütötted félre, amúgy minden ok, szerintem a Linuxnak nincs köze ezen problémákhoz. :)

@rickyramirez: Nyilván nincs kidolgozott forgatókönyv arra az esetre, ha többen is beküldenek egy azonos esetet. Igazából védekezni se nagyon lehet ellene, maximum azzal, ha rögtön telefonálsz (lehetőleg előbb, mint a leskelődő) ahogy megtörténik a kellemetlenség. Ha úgy tetszik, én is hibáztam, hiszen csak órákkal később, munkából írtam egy levelet, de szerencsére nem is látta senki, ahogy pórul jártam.
autózz! Jogsit a bringásoknak! 2009.05.14 10:05:00
Sitti kerékpárosként gyakran autóba pattan, és szomorú tapasztalatairól számol be nekünk, melyeket négy keréken közlekedve élt át. Ti mit gondoltok, hogyan lehetne megreformálni a kerékpárral közlekedők hozzáállását? Talán ők is szerezzenek valamiféle jogosítványt? Nem…..
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.05.14 09:43:58
Az egyik tavalyi sztrájk alkalmával Érd felsőn vártam a vonatot. Üldögéltem a padon, amikor befutott egy vonat Székesfehérvár felé. Nekem ugye ez nem volt jó, csak távolról néztem, milyen kevesen ülnek rajta. A vonat indulása előtt az előtérben megjelent egy 50 feletti kabátos…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.05.14 08:18:34
@warriorseby: Ha a képébe fúj vele, attól nem megvadulni fog, hanem képtelen lesz megmozdulni is, nem fog látni semmit, fulladozni fog stb. Persze ha nem sikerül használni, akkor jogos amit írtál. Sajnos már volt szerencsém "tesztelni" az eszközt, gyakorlatilag olyan a hatása mintha haláltusát vívnál.
Amikor automatából jegyet, üdítőt esetleg kávét veszek, mindig figyelek, hogy mekkora összeget dobok be. A Volán automatái 10 esetből 8-szor biztosan elnyelik a pénzem, tehát ott sosem dobom be a teljes összeget, először 5 és 10 forintosokkal próbálkozom. MÁV automatával eddig…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.05.13 11:12:10
@Atro: Most már én is megtanultam. Bár ettől még nem lettem sikeres.
Van egy erdész haverom, mindig arról győzköd, hogy ha az ember túlteszi magát a korai felkelés viszontagságain, a vadászat tök jó dolog. Hidrofóka képe végre felnyitotta a szemem, és már értem, miért. A megfejtéshez annyit segít még a szerző, hogy C# programozás órán…..
Imádjátok a sagákat, ismét egy folytatás.A kép innenBámulatos fordulatok!Ezen történet egy előzőnek a folytatása:http://szakitshabirsz.blog.hu/2008/11/08/bogtem_a_kocsmaigA fenti röviden: jártunk tiniként, kidobott, nem tudta miért, besztfrendek lettünk, de persze néha…..
A VDSzSz Szolidaritás május 8-án 0 és 18 óra között tartja meg a korábban április 30-ára meghirdetett sztrájkját. Szakszervezetünk Országos Választmánya egyrészt a ballagókra és hozzátartozóikra való tekintettel határozott így, másrészt azért, mert a kormány részéről…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.04.28 19:46:33
@BKV figyelő: Mennyi is az Érdről főnök? 40km? 50? Mi az neked. De komolyan, én naponta tekerek 44-et munkába. Jó, ünneplőben gázos, de ha lassan mész meg sem izzadsz. Kb. 2,5 órával előbb indulsz és közben arra gondolsz, hogy Gaskó bekaphatja, nem tudott megszopatni. Aztán elmondhatod majd, hogy "annak idején nagyapátok kerékpárral ment be érettségizni". Jó érzés lenne, nem?
uzsidoboz vigyáztam 2009.04.28 20:24:48
@akrosztikon: te már így is elmondhatod hogy fasza gyerek vagy, neked nem kell.
@br: :))))))
Tardai történetek Ötvenöt 2009.04.28 07:00:00
Mióta az Elza nem szív, az Anti annál inkább. Nyilván kényelmesebb volt a srácnak, míg a csaja egy szobanövény volt, de konkrétan, beállt magától a sarokban, de most, hogy az Elza így öntudatra ébredt, csak a baj van vele. Ráadásul kajakra baszogatja az Antit, az arc szerint olyan…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.04.28 09:30:15
Tegnap próbáltam úgy utazni a vonaton, hogy a különböző firkákra, graffitikra nem figyeltem fel. Azt kell, hogy mondjam, ha ezek nem lennének, a nálunk közlekedő vonatok utasterével nem is lenne sok gond. Igaz, hogy a vonatok így is koszosak, az ablakok sarkában áll a rozsda. A lenti…..
Biztos minden utas találkozott már a MÁV pályaudvarain érdekes utasokkal. Vannak, olyanok, akik utazásra kérnek pénzt (persze tudjuk, hogy másra kell), vannak olyanok, akik az ember mobiltelefonját akarják elkérni (amivel elrohannak), és vannak olyanok is, akik füvet, egyéb drogokat…..
Utoljára decemberben sztrájkoltak, akkor is csak a VDSZSZ. Most sem tudni még, csatlakozik-e a Vasutasok Szakszervezete és a Mozdonyvezetők Szakszervezete. A VDSzSz április 30-án tart 18 órás munkabeszüntetést. A VDSzSz Szolidaritás április 30-án nullától 18 óráig tartó…..
Aki MÁV WC-s képeket szeretett volna nézegetni ezen a szép keddi reggelen, annak az archívumot javaslom, mert ebben a bejegyzésben sem lesznek ilyenek. Nem sértődöttségemben tartom vissza ezeket a képeket, csak eltettem későbbre, mostanában sok volt belőlük. Ma a karbantartók…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.04.07 11:08:01
@BKV figyelő: majd ha megint szezonja lesz, csak türelem. Olyan ez mint a dinnye.
Szerencsére nem megint nekem kell jót írnom a vasútról, megtette ezt egy olvasóm, aki pozitívan csalódott a vasútban. Eddig kerülte a vasutat, mert csak rossz tapasztalatai voltak vele. Április 3-án viszont ez sokat változott. Egy felújított, tiszta vonaton utazott, aminek úgy…..
uzsidoboz vigyáztam 2009.04.06 21:02:19
@bumbi09: Hahahahahahah :) Ugyanezt akartam írni. Mostanában minden nap új WC-s képet láthattunk :) De azért szeretünk Figyelő! :) Tényleg!
Tegnap volt szerencsém a Déliben felszállni egy teljesen tiszta vonatra. Meglepődtem, mert a vonaton sehol nem láttam firkálást, taget, de még csak koszt sem. Ez a bizonyíték arra, hogy egy régi a kocsi is lehet szép, és egy régi kocsiban is lehet kulturált körülmények között…..
Tegnap bemutattam képeken, hogy hogyan néz ki a WC egy elővárosi vonaton. Többségük koszos, és hányingerkeltő, ezt minden utas tudja. Van néhány kivétel is, amiket a MÁV nem kitakaríttat, hanem felújíttat a kocsival együtt. A MÁV-Start megmutatta, hogy lehet ezt így is. Arra…..