Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gentdelbarca

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárult a 3. szezon az ifibajnokságunk indulása óta! A végeredmény: 1. Fc Szalci Junior                                  10…..
Jansi FC honlapja B.U.É.K. 2010.01.01 00:00:00
EGÉSZSÉGBEN, SIKEREKBEN, SZERENCSÉBEN, BOLDOGSÁGABAN, ÉS ANYAGI JAVAKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!NA MEG SOK JANSI FC GÓLT! A rajongóknak egy kép Dukai Janikáról a szilveszteri buliból, ahogy épp egy Demjén dalt készül…..
gentdelbarca 2010.01.02 11:10:11
A Bari kupa győzelmünket igencsak megünnepeltük. Újságírónk több napos intenzív alkoholizáslás után visszatért a szerkesztőségbe, és összefoglalta a hét legfontosabb történéseit.Csapatunk a Plintenburger elleni súlyos vereség után is meg tudott kapaszkodni a tabella 2.…..
gentdelbarca 2009.11.25 18:18:50
@gentdelbarca: Elírtam elnézést: Dupai János természetesen. :)

A játékban már 2011 van, az életkor ezért másabb mint a valóságban.
gentdelbarca 2009.11.26 09:48:00
A cím már önmagában érdekes, hiszen egy körmeccses lebonyolítású bajnokságban hogyan is lehetnek "döntők"? A válasz egyszerű: nézzünk rá a tabellára és nyilvánvaló lesz, hogy az utolsó forduló soha nem látott izgalmakat hozhat.#CsapatGAP.1.Jansi…..
Kicsit megélénkült a fórumélet, hála a sok kimaradt cikknek. Egy kamu indokom a hanyagságra az eltűnésem volt, amiről talán Mena és Szalci tudna mesélni, hiszen két hete szombaton éjjel 10 kilómétert sikerült nem éppen józanul sétálni Tata és Tatabánya között. Fogjuk rá,…..
Jansi FC honlapja 6. forduló 2009.10.16 22:32:00
Mámor SC - Jansi FCSokminden nem változott a héten. Nem történt igazolás. A formák közel azonosak maradtak a múlthetivel. Ami pozitívum az az, hogy Haversjö letöltötte eltiltását, és Schinkels kapus is felépült, így nem hiába lehetünk optimisták. Ellenfelünk a 7.…..
Mint már korábban eldőlt a Jansi FC 2. csapata nyerte az ifi kupát. A második helyen pedig a Csirkék végeztek, viszont a 3. hely teljesen nyitott maradt. Olyan szinten, hogy bármelyik csapat odaérhetett rá.Hétfőn, negyed 10-kor kezdődtek az összecsapások, és a meccs előtt a…..
Jansi FC - Plintenburger SVMission Impossible. Sokan így nevezik a mai mérkőzést ahol is a listavezető látogat hozzánk, amely csapat eddig 4 meccsből 4-et nyert, nem is akármilyen könnyedséggel. 12 gólt rúgott és még kapusa hálóját egyszer sem tudta bevenni az ellenfél.…..
Megvan a BAJNOK!! Fc Szalci Junior [1-4] Tökösgyerekek fc junior A Tökösök a szezonban 2.-szor is két vállra fektették ellenfelüket, így az eddig gyűjtött 9 pontjukból 6-ot Szalci ifjoncai ellen gyűjtöttek. Tökösök ezzel 1 pontra kerültek a 3. helytől, amire még…..
gentdelbarca 2009.10.06 13:29:57
Fc Szalci Junior - Tökösgyerekek fc junior   Mindkét csapatnak van még esélye megszerezni a 3. helyet a ligában. A hazaiak előnyből indulnak, 2 ponttal többet gyűjtöttek az eddig eltelt 8 forduló alatt mint ellenfelük, akik jelenleg 6. helyen tanyáznak. Előző…..
Nikyke FC - Jansi FCA vendég pálya ellenére győzelemre készülünk. Biztosan nagyon nehéz meccs várható, hiszen csapatunk egyik kulcsembere Raschle eltiltását tölti majd szombaton, így a Dukai fivérek mellett még nem tudni, hogy ki száll be a trióba. Pyle és Bogdán is…..
Jansi FC honlapja 3. Forduló 2009.10.01 09:21:00
Jansi FC - A.C. Milan for Debrecen    3:3Nehéz bármit is mondani egy ilyen mérkőzés után. Megintcsak nem koncentráltunk eléggé a döntő szituációkban, és sok helyzetet kihagytunk, míg ahogy az lenni szokott, az ellenfelünk 3-ból 3-at bevert nekünk. Ennek…..
Jansi FC honlapja Ifi Bari Kupa 2009.09.28 11:23:34
Már csak két forduló van hátra az ifjoncok küzdelmeiből ahol néha igazán fordulatos, izgalmas mérkőzések vannak. A kérdés a következő: -akar és tud e még valaki csatlakozni?Ha van két jelentkező akkor meghívom őket amint befejeződik a bajnokság!Mai…..
Mindenki más viszont továbbjutott a ht-kupa második fordulójából. A beharangozóból is kitűnt, hogy a papírforma a fenti két csapat kivételével csakis a sima továbbjutás lehet. Ezt mindenki igazolta. Vikiékre kitérve sokáig nagyon jól tartotta magát a Vámosi legénység, ám a…..
Jansi FC honlapja Kupa II. rész 2009.09.15 14:26:00
A kupa második fordulója általában arról híres, hogy: a VII. osztályú csapatok 97%-a búcsúzik a kiírástól. A VI. osztályú csapatok több mint a fele is kiesik. A magasabb osztályúaknak pedig kötelező a győzelem.Ebből levonva a következtetést: Anci, Mena, Szalci, Qtty, SSC,…..
Tökösgyerekek fc junior - FC Lizi 13Az sereghajtó látogat az utolsó előttihez. Ha a helyezéseket nézzük és a helyszínt, akkor egyértelmű Tökösök sikert kellene jósolnunk, ámde van egy kis bökkenő, mégpedig az, hogy FC Lizi eddigi összes pontját Tökösök ellen…..
Jansi FC honlapja 1. forduló 2009.09.14 18:49:10
Briós United - Jansi FC    4:1Sajnos nem kezdódött jól a bajnkság. Az első fordulóban papírforma vereséget szenvedtünk a tavalyi 5. helyezett Briós otthonában, így továbbra is nyeretlenek vagyunk a Giacinto Fachetti stadionban. Csapatunk gólját a kedvenc…..
Mena FC - Mena a V.140-es csoportban mindenkit képes volt meglepni. Az elmúlt szezonokban a fiatal védőire épülő masszív csapatot barkácsolt össze. Idén év elején Rössler (a Mena FC Puyolja) távozott, ám az érkezők névsora ennél sokkal ütősebb. Kapus posztra, valamint a…..
Jansi FC honlapja Bennmaradtunk! 2009.08.31 13:54:39
Jansi FC - Savaria Gladiators    2:1Hatalmas küzdelemben sikerült az osztályozón kivívni a bennmaradást. Ugyan a meccs képét tekintve valóban megvolt az egy osztály különbség a két csapat közt, mégis csak nagy nehézségek árán sikerült kiharcolni a győzelmet.A 77.…..
5:2! Magabiztos, síma, kiváló! Ez a 3 jelző volt igaz a briós elleni találkozóra, amit 5:2 arányban megnyert a csapatunk. Sami Raschle 3 góllal járult hozzá a sikerhez, plusz mellette még Piazza bácsi is beköszönt, így a csatársor igazán kitett magáért.Csapatunkat meglegyintette…..
gentdelbarca 2009.08.11 13:59:16
Nem szeretjük a Brióst! Ez már többször kiderült. A tavalyi szezonban például két vereséget szedtünk össze ellenük, és idén is a 3. fordulóban egy gólgazdag 5:4-es zakót kaptunk a Giacinto Facchetti arénában.DE! Most minden más lehet! Az idei szezonban talán másodszor, a…..
gentdelbarca 2009.08.10 08:27:22
Csapjanak össze a fiatalok is !Mit szólnátok ahhoz, ha kb 4 hét múlva elindítanánk egy közös ifibajnokságot?Akinek nincs és van kedve addig létre tud hozni egy akadémiát (én is 1 hónapja alakítottam és megvan az első győzelmem!),így tudna csatlakozni. Meglátnánk mennyien…..
Jansi FC - Nagyszénás FCA kupában a legtovább jutó csoporttársunkat fogadjuk, amely csapat nem mellesleg a bajnoki címre pályázik. Ellenfelünknek ezen a szinten nincs is gyenge pontja, ugyanis minden csapatrészben kiválóan összetett gárdáról beszélhetünk. Ráadásul…..
Hunyadisok - Jansi FC     2:1Várt, de mégis fájó vereséget szenvedtünk az újoncoktól. Sajnos már a 3. percben hátrányba kerültünk és kénytelenek voltunk változtatni. Ekkor érkezett Ledesma, akinek 1 perc is elég volt az egyenlítéshez. Innentől…..