Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xszeg

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem lehetett jó Gyurcsány Ferencnek lenni tegnap. Az illető az EU tagállamainak válsággal foglalkozó, rendkívüli brüsszeli értekezletén 180 milliárd eurós stabilizációs programot kezdeményezett a kelet-európai országok, köztük az államcsőd szélén járó Ukrajna…..
A lány az internetes ismerkedésről vallott tételünket erősíti meg, mert aki ismerkedés gyanánt 5 db képet küld a meztelen felsőtestéről, az el van tévedve. Vagy ha nincs, akkor meg azért. Ne ismerkedjünk interneten Az alapszabály erősítése Ismerem a szakítósblog fő…..
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
xszeg 2009.01.22 14:55:56
Az a helyzet, hogy én voltam ennél a cégnél intejún. Még tavaly, éppen nagy munkakeresés közben voltam, amikor felhívtak, hogy menjek be állásinterjúzni. Kicsit gyanús volt a dolog, mert nagyjából semmiféle infót nem adtak róla, hogy mi ez az egész, de hát amúgy is interjúkra mászkáltam, gondoltam miért ne?

Szal az odamenetelnél is kicsit furcsa volt, hogy az utcáról normális bejárat nincsen, hanem egy szűk autós behajtó a bejárat amin végig kell menni és lefordulni a lifthez a mélygarázs előtt, meg áll még két nagy darab biztonsági a bejáratnál, akik csúnyán néznek ha kérdezel tőlük valamit. Persze lehet, hogy kocsival kell érkezni, akkor nem ennyire nyomasztó az egész…

Na mindegy, vártam vagy háromnegyed órát a faszira aki interjúztatott, szóval volt időm kicsit körülnézni: van egy baszott nagy iroda, amiben van kb. két baromi hosszú asztal. Minden asztalnál ül vagy harminc ember nagyjából 1 négyzetméteres helyen, kb mint a szardíniák, előttük egy-egy iratkupac valami táblázatokkal, számítógép az persze nincs, és mindenki izomból telefonál….
Ezenkívül ki van téve egy csomó tv amin valami tőzsdei adó megy, mondjuk nem tudom minek, mert egyrészt a hang le van véve, másrészt a faszik a nagy telefonálás közepette amúgy sem hallanák, nekem is csak azért tűnt fel mert unatkoztam és néztem volna….
Ja, és van egy nagy hirdetőtábla, ami nyakkendők vannak felszögezve, a legolcsóbb fajtából és a legízléstelenebb színekkel…

Ekkor jött az interjú, valahogy úgy kell elképzelni, hogy vegyük a tőzsdecápák című filmből a legnagyobb seggfejet, szorozzuk meg tízzel, főleg az arcméretét, és rakjuk az egészet egy olyan igazán jó kis balkáni környezetbe, és ekkor még mindig fényévekre vagyunk a valóságtól …. Na vele volt az interjú.
Bevallom őszintén én már a legelejétől biztos voltam benne, hogy nem fogok itt dolgozni, de annyira groteszk és abszurd volt az egész, hogy gondoltam bedobom a Monty Pyton-s stílust. Már nem emlékszem pontosan mit mondtam, arra figyeltem, hogy minden harmadik szavam az legyen, hogy pénz vagy profit vagy nyereség vagy valami hasonló ….. csont nélkül felvettek….
És az interjú legvégén, a faszi legdurvább, legkeményebb, legmarketingesebb érve az volt, hogy nézzem meg mennyire jól megy nekik, hiszen rajta is Hugo Boss nyakkendő van, és megfordította a nyakkendőjét és megmutatta, hogy tényleg és valóban és igazából és rá van írva, hogy Hugo Boss….

Ekkor nyújtottam eddigi életem legeslegnagyobb színészi alakításához, ugyanis NEM röhögtem az arcába…. hanem mondtam, hogy igen a Hugo Boss nyakkendő az igen, az már valami, az aztán a fasza…..

Utána vagy egy hónapig hívogattak, hogy mikor megyek már dolgozni….

Lehet, hogy életem nagy lehetőségét csesztem el…..

Mondjuk sokáig csak röhögtem az egészen, de aztán az egyik ismerős amikor elmeséltem neki, csak annyit mondott rá: „siralmas ez az ország”…. szal most már nem vagyok benne biztos, hogy tényleg vicces.
A Gyurcsány-Sólyom párharc lassan kezd olyan lenni, mint a Barátok közt, ott se utálják jobban egymást a szereplők. A kettő között annyi a különbség, hogy az utóbbi legfeljebb az agyunkat szívja el, az előbbi meg minket, mindenestül. A legújabb konfliktus a távoltartási…..