Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MartinBro

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időről-időre nekem szegezik a kérdést, úgyhogy elgondolkoztam rajta...
Tavaly nyár vége felé egy észak-kelet-magyarországi község külterületén, az erdőben dolgozó négy cigány közmunkásra rátámadt nyolc-kilenc nagydarab, kigyúrt férfi csuklyában, baseball ütőkkel, viperákkal, pajszerekkel és könnygáz sprayvel felfegyverkezve. A támadók egységes, terepszínű öltözetet…..
Tavaly az X-Men: Az eljövendő múlt napjai kapcsán már összeszedtük a legrandiképesebb mutáns csajokat. Mondjuk ki: ledobtuk a spiné-bombát és a Zinternet zabálta. Hiába no, milliónyi geek szeretne ezekkel a lányokkal legalább egy kávét meginni! Most listáztunk egyet újra! Egy…..
MartinBro 2015.05.06 23:25:10
@doggfather: Ezt én sem értem.
1897-ben New Orleans vezetősége kijelölt egy 38 háztömbből álló városrészt a bordélyházak számára, ahol legalizálták az (egyébként illegális) prostitúciót. A Storyville néven futó piroslámpás negyed hamarosan a bűn és fertő szinonimájává vált a városban, és Amerika…..
MartinBro 2015.01.11 08:47:28
Vannak olyan települések, amelyek szerencsétlen módon valami rémség kapcsán kerülnek bele a köztudatba. Akár léteznek ma, akár nem, de végérvényesen a nemzethalál kapcsolódik Muhi, Mohács, Világos nevéhez. A közelmúltból is ott van Balatonszárszó, ahol legjobbjaink vasút…..
Megjegyzem, reggel elmentem dolgozni ama bizonyos napon, és a partnernál, 200km-re otthontól a gyárudvaron sétálva összeestem, akkor szakadt ki a sérv, kb, úgy hoztak haza, de ez szerintük nem sürgős. Jól el vagy tévedve...  Visszafelé mondom: A második műtét előtt február…..
Sárdobáló Kiberterror 2012.04.17 07:00:00
Update: az Anonymous a hétvégén megtámadta a brit MI6 és az amerikai CIA titkosszolgálat honlapját.Hanula Zsolt remek kis interjút rittyentett az egyik Anonymous-taggal. Az illető azt állítja: az ő tevékenységük, kormányzati és céges oldalak feltörése, megváltoztatása,…..
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
MartinBro 2011.06.20 19:11:40
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
2009-ben a bolíviai elnök, Evo Morales olyat tett a Kábítószerügyi Bizottság (CND) bécsi magas szintű kormánytalálkozóján, amit sok polgárpukkasztó punk is megirigyelt volna: koka-levelet rágcsált a kamerák kereszttüzében, a kormánydelegáltak előtt. Az elnök ezzel üzent hadat annak az 50 éve…..
MartinBro 2011.02.09 19:25:20
Dopemantól SP-ig, Koczka Mátétól Kefírig mindenki ott zsezsgett, aki számít! Klikk! /viza/..
MartinBro 2010.12.30 18:50:14
@géhá: beszartam a röhögéstől a hozzászólásodon
csak így tovább :D:D:D
Boo Boo, a világ legkisebb kutyája (magasság szerint) nemrég találkozott Giant George-dzsal, a világ legnagyobb kutyájával a New York-i Central Parkban. A találkozó apropóját a Guinness rekordok könyvének legújabb kiadása adta. Bár Boo Boo gazdája láthatóan aggódott, hogy George…..
MartinBro 2010.11.17 23:06:10
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
Megjelent az APEH honlapján a 2008-as SZJA 1% felajánlások listája.A szcientológusok száma 13%-al csökkent a tavalyihoz képest.Az utóbbi pár év adatai:2002:   840 fő - 3368400 Ft2003:   833 fő - 3568392 Ft2004: 1034 fő - 4109757 Ft2005:   880 fő…..
MartinBro 2009.09.21 22:48:16
@lordmiko: Öreg rég röhögtem ekkorát. Ha olyan zsír dolog a szci akkor kérd meg hogy tanítson meg magyarul.
A New Era Publications International (a szcientológia egyház könyvkiadója) kiküldött egy körlevelet a magyar szcientológusoknak.   A jelek szerint az a tervük, hogy az egyház bújtatott szcientológia propagandát is tartalmazó kiadványait a megyei önkormányzatok…..
Akartam róla én is írni, de a Velvet megelőzött... Íme, a cikk:     Travolta menekülne a szcientológiából, de nem mer   A színészt állítólag annyira megviselte fia, Jett januári halála, hogy azt fontolgatja, kiszáll a Szcientológiai Egyház nevű szektából,…..
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
Ilyesmik landolnak mostanság a szcientológusok e-postaládáiban:  Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki. (ma érkezett)    Kedves Szcientologus!   A történelemóráról már tudjuk, hogy azok, akik a mérhetetlen mennyiségű életet…..
Ma (és nem szerdán, elnéztem a dátumot - Reformer) indul el a franciaországi szcientológia ellen indított csalási per (egy átvert magánszemély indította). A vádak között szerepel még az engedély nélküli orvosi tevékenység is (méregtelenítő…..
Gondolom elsőre mindenkinek értelmetlennek tűnik a cím, de ezzel semmi gond nincs alapból. Hamarosan megértitek miről van szó, ám előtte egy rövid bevezető történet. A múlthét folyamán sétáltam és fotóztam a belvárosban, a blogra készítettem képeket. Egyik barátom éppen…..
MartinBro 2009.04.23 12:58:39
A szcientológia egyháznak saját bevallása szerint vannak lelkészei is. Azt azonban ritkán említik, hogy - meglepő módon - szinte bárki lehet lelkész az egyházon belül, aki elvégzi a lelkészi TANFOLYAMOT.   Előkerült a hivatalos ún. ellenőrzőlap. Nézzük meg, milyen…..
Régebben volt róla szó, hogy ki fog kerülni a berlini szcientológia szervezet elé egy önkormányzati/hatósági figyelmeztető tábla. Ki is tettek egy figyelmeztető plakátot.Forrás: a Tagesspiel…..
Az év első bizarr füves híre, hogy Dél-Floridában nagy erőkkel lekapcsoltak egy hatodikos általános iskolás kiscsajt, aki lefeküdt valakivel, hogy fűhöz jusson. A rendőrséget és a szülőket is lesokkolta a tudat, hogy 12 éves kislányuk idő előtt prostituálódott, úgyhogy…..
Az alábbi történet szépen bemutatja a szcientológusok által közkedvelt, kapcsolatmegszakításnak nevezett intézményt. Ehhez - állítólag - csak akkor folyamodnak, ha már semmilyen más megoldás nincs egy konfliktus kezelésére. Saját tapasztalatom viszont az, hogy elég könnyen…..