Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naxisve

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
naxisve 2012.05.02 13:38:23
@Pirx: az egesz elmeleted ott bukik meg, hogy a biciklis NEM ELOZ JOBBROL! ahogy ezt az elso kommentemben is leirtam: ahogy a biciklist nem elozod, hanem kerulod, amikor elmesz mellette, ugyanugy o sem eloz, amikor elmegy melletted.
Es bar mintha kimaradtak volna szavaka a copy+paste-edbol, ez latszik: "b) jobbra bekanyarodó járművel a kerékpársávon vagy az úttest mellett levő, attól jobbra eső kerékpárúton, gyalog- és kerékpárúton érkező jármű és gyalogos részére,..." gondolom ennek az az eleje, hogy koteles elsobbseget adni.
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
naxisve 2010.11.25 19:37:17
@zummazumm: Igen, valoban tesznek valamit: kenyuk-kedvuk szerint valtoztatjak az alkotmanyt, olyan torvenyeket hoznak visszameno hatallyal, ami erdekes modon pont az o spanjaikra nem vonatkozik, vagy ha megis vonatkozna, gyorsan modositnak rajta, hogy pl Szaszra ne vonatkozzon, de a normalisan dolgozo, tisztesseges alkalmazottra igen; a joleti allamokban tobb pilleraen allo, jol mukodo nyugdijrendszerek peldajaval ellenkezoleg ok egypillers, allami, fenntarthatatlan nyugdijrendszert vezetnek be es koteleznek arra, hogy lepj vissza te is, kulonben lofax a hatsodba.
Az alkotmanybirosagot babukka fokoztak vissza. Es mindezt egy allitolagos jogallamban!
Viktorka mar korabban megmondta: mas a kampany es mas a kormanyzas. Kampanyban igerni kell, ami hangzatos es tetszik a nepnek, de a kormanyzas mar mas.
Ennyi!
A Zugügyvéd  arra kiváncsi leginkább az alábbi eset kapcsán, hogy a 10 méter lekapart nullájából hogyan lett 5 méter.Tisztelt Zugügyvéd!Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy a rendőrségtől kaptam egy 30000e ft-os csekket tilosban parkolásért.Ugyanis a megállni tilos…..
naxisve 2009.01.07 09:38:07
@ddd.dino: kedves ddd! latod, pont ez a baj a lusta magyarokkal! nem kepesek 5-10 vagy 100 metert setalni.inkabb szabalytalankodnak. ezert van az, hogy megallnak masodikkent, mert ott a posta, gyogyszertar stb. leszarjak, hogy tobb szaz masik embernek keresztbe tesznek, mert nem kepes egy nehany meterre levo parkolohelyre beallni es gyalogolni kicsit. A mozgas egeszseges! ha tavolabb alltal volna meg, nem buntettek volna meg, es meg egy kicsit tettel is volna valamit az egeszsegedert!
mozogj tobbet!