Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bulkogi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok beszámoló után visszatérünk kicsit az elmélethez, és folytatjuk formagyakorlatokkal foglalkozó cikksorozatunkat. Az előkészítő formagyakorlatok után az első “igazi” formagyakorlat a Chon-Ji.   Lépésszáma: 19     Kiejtése: “csan…..
A 7. gup, sárga öv - zöld csík fokozat megszerzéséhez szükséges - sorban a harmadik - formagyakorlat nevét Dosanról kapta, mely a híres koreai író és hazafi Ahn Chang-ho írói álneve volt. Ezt a nevet saját maga választotta, amikor hajóról látta először Hawaii szigetét. Dosan…..
Jelentős méretű magyar autós kolónia élhet Finnországban, mert onnan érkezett eddig a legtöbb küldöldi poszt, de kaptunk már levelet az Egyesült Államokból, Ausztriából, Olaszországból is. Most egy igazi csemegét szolgálunk fel, hisz nem gyakran mesélnek nekünk sem…..
Az észak-koreai hadseregről, illetve annak különlegeseiről Zig Zag aa. jó tíz hónappal ezelőtt már beszámolt olvasóinknak. Azóta a koreai félszigeten túl sok dolog nem történt, ha leszámítjuk a Szeretett Vezető halálhíréről szóló, heti rendszerességgel ismétlődő, de sajnálatos módon mindeddig…..