Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem_teljes

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lányokhoz jár a férjem? c. poszt és a folytatása úgy tűnik, felébresztette a gyanút néhány feleségben. Vajon merre kódorog az uruk, amikor váratlan értekezlet, munkavacsora külföldi ügyfelekkel vagy csak szimpla túlmunka szerepel az otthonról való távolmaradás…..
nem_teljes 2009.07.13 14:23:50
@Luie Lepke: Bezony, mindig kettőn áll a vásár, akár tetszik, akár nem. A jelek szerint csak a feleség szerint "jó a házasság", a férjnek több kell, amiről asszonyka nem is tud... Tipikus.
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
nem_teljes 2009.03.27 12:44:57
@agresszív harcimalac: Attól félek, pont fordítva: a sivárságot tudja ez feldobni. Ami egy picit is feljebb van a szlenges falusi félmaffia bulvártól, már érdektelenné teszi ezt.
Előző írásom közben/után felvetette egyik olvasónk (Mandula) a következő néhány kérdést: „Szerinted van szabad akarat? Vajon mennyire megszabott egy ember sorsa? És mennyi az a pici, amit változtathat rajta? És vajon ezt tudatosan teszi? Vagy öntudatlanul, ösztönösen…..