Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas Lang

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Jimmy 45 percen keresztül cseszegette House-t, hogy ugyan menjen már el Cuddyhoz és szerezze meg, hogy a világ rendje helyreálljon. House pedig egészen pontosan főnökasszonya ajtajáig jutott, majd haza, és jól tudja, hogy országos cimborája nem fogja…..
Ott hagytuk abba legutóbb, hogy Cuddy mégsem lett örökbefogadó szülő, de helyette jött hozzá House, istenesen lesmárolta, majd gyáván elhúzta a csíkot. Ez egész pontosan a mostani (The Itch az eredeti címe, sajnos magyarul a többletjelentés visszaadhatatlan) epizód előtti iccaka…..
kérdezi Péter, majd felel is, nem meglepő módon azt válaszolja, hogy     gordonkaAz élet ezúttal is sokkal tréfásabb a szóvicceknél. De hogy véglegesen kinyomjuk a lelki pattanást, küldjétek el bátran az összes elképzelhető gordonos viccet, legföljebb csinálunk…..
Itt az évadzáró második felvonása, nem kevésbé áll-leejtős ez az etap sem, és előre szólok, hogy nem tudok róla vicceskedve írni, mert engem rendesen földhöz csapott. Nem sok epizód van a House-ban, ahol egyáltalán nem játszik a humor, mint tényező, de ez mindenképpen ilyen.…..