Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sazerac

31 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa 21., a világ 43. legjobb bárja a Boutiq'Bar. "Ahogy az az efféle díjátadókon lenni szokott, visszafelé kezdték el a lista ismertetését, és bár szerettük volna picit tovább visszatartani a lélegzetünket, így is elképesztően jó volt a legnagyobb szaktekintélyek között,…..
Boutiq'Bar Skótok a láthatáron 2012.02.22 14:14:00
 2012. Február 23-án a London Academy of Bartenders Skót Whisky Mesterkurzust szervez. Ha szeretnél részt venni a programon, jelentkezz az alábbi telefonszámon vagy email címen:  Gyöngyösi Réka Tel.: +36 30 612 27 67 Email: reka@lab.co.huHelyszín: LAB oktatóterem -…..
2012. FEB.16-án a BOUTIQ'Barban! ... Az ötszörös Guiness Rekordot tartó Gumifiú a világ egyik legrugalmasabb élő embere, amolyan kicsavaró művész. Nagyon sok helyen fellépett már, többek között vendége volt már Jay Leononak és Oprah Winfreynek, hogy csak egy-kettőt említsünk.…..
Bartender's Club február 13-án, 19 órától a Boutiq'Barban! Téma: Aczél Miksa, American Bar-Útmutató az amerikai hűsítő és hevítő italok készítéséhez 'American Bar-Útmutató az amerikai hűsítő és hevítő italok készítéséhez' Aczél Miksa ősszeállítása, mely az…..
Boutiq'Bar Skótok a Boutiq'ban 2011.05.09 21:46:00
Skóciában 1494-ben említik először a kelta nyelven „uisge beatha”, azaz az élet vize névre hallgató italt. Történetét viharos századok, adók, törvények, csempészet és fináncok tarkítják. Előállítását 1823-ban átértékelve a tiltásokat és a be nem fizetett…..
Aczél Miksa az American bar című első magyar koktélokkal foglalkozó könyv összeállítója és elhivatott szakmabeli, aki még a New York kávéházat is üzemeltette. Igaz, nem túl szerencsés időszakban, 1918 és 1919 között, de elkötelezettsége, hogy a magyar vendéglátást…..
2011. január 10-én lesz az újév első klubestje, ezúttal pálinkával koktélozunk.Röviden Bartenders' Club Presents:Gusto Pálinkák Koktéloznak című rövid estés kalandját.Főszereplők:A kemény 51 Mule, ...a sexy Golden Peach Sour,a lángoló Budapest Blazera forró Hot Apple Mule,a…..
Boutiq'Bar ABSOLUT Bartenders'Club 2010.12.02 22:41:00
 Újabb klubest, újabb párlat. Ezúttal az ABSOLUT vodka mutatja meg eddig fel nem fedezett nagyságait, uborkával, vörös borral, fekete szederrel. Felfedjük az eredeti Cosmopolitan titkát és kiderül mitől inspiráló a Budapest Muse koktél!Vodka, koktél és…..
…minden kételyt kizáróan különleges élmény. A Jim Beam whiskey gyártók hetedik generációjának képviselőjével a Heinemann Testvérek kft. által szervezett Jim Beam termékpaletta bemutató és kóstoló révén találkozhattunk.A Jim Beam sokak számára az első…..
2010. október 25-én rendezték meg a Finlandia Vodka Cup magyarországi versenyét.Onufer Gábor a Boutiq’bar bartendere a kiemelkedő második és Haraszti Ferenc, aki szintén a Boutiq’ bartendere, a harmadik helyet szerezte meg.A verseny bajnoka az Angliában dolgozó Csatlós…..
A nyári szünet után visszatérő Bartenders’Club Boutiq’bar-ban tartott klubestjének témája az amerikai Maker’s Mark bourbon whisky és Maker’s alapú rendhagyó koktélok voltak. A Boutiq’ párlat- és koktélrajongó tábora kíváncsian és nagy figyelemmel…..
Boutiq'Bar Minden bártender atyja 2010.10.18 15:12:00
Jeremiah P. Thomas, közismert nevén Jerry P. Thomas a koktélok világának egyik legnagyobb valaha élt alakja, az első „celebrity bartender”. A bartender szakmát kreatív foglalkozássá avanzsáló enterpreneur 180 éve, 1830-ban született Sackets Harbourban, New York államban.…..
Átvészelve a nyári szünet és egy kis építkezés viharos napjait, a Boutiq'bar ismét üzemel és jobbnál jobb koktélokat készít, NBI-es csapatának köszönhetően. A mindig is megkapó párlatkínálat tovább bővült és a színek is vagányabbak lettek, úgyhogy aki még nem látta az…..
2010. július 25-én került megrendezésre Zalakaroson a Marie Brizard Cocktail Challenge Hungary versenye. A versenyzők nemzetközi IBA (International Bartender Association)kóstoló zsűri előtt bizonyíthatták koktélkeverő képességüket.A legjobbnak a mezőnyben Haraszti Ferenc, a…..
Black tot day - 40 éve szűnt meg a rum fejadag az angol tengerészetnél és július 31-én az utolsó nap, hogy nyitva vagyunk a nyáron! Tengerészek, rum imádók és Boutiq'rajongók az alkalom önmagáért beszél!  The most boutique bar in town doing a summer closing party and…..
A júliusi Bartenders’Club klubestje, ezúttal rendhagyó módon két nagyon izgalmas, de alkoholmentes alapanyagot választott témájául. A koktélos szakmát, párlat- és koktélrajongókat egyaránt megmozgató estén természetesen nem (csak) az alkoholmentes koktéloké volt a…..
Május első napjaiban Amerika 120 legjobb bartendere - és velük együtt mi is - az év első felének egyik leginkább várt eseményén vett részt. A Maritime Hotel Hiro termében, a Cocktail kingdom szervezésében és Stanislav Vadrna közreműködésével rendezett japán koktélkészítési…..
Remek hírünk van!Onufer Gábor, a Boutiq'bar bartendere nyerte a 2010-es Bacardi-Martini Open Cup mixerversenyt.Herbal Rose Martini nevű itala a versenykiírás alapján a következőket tartalmazta: 4 cl Martini Rosato3 cl Bombay Sapphire gin2 cl friss pink grapefruit lé0.5 cl fahéj…..
Kedves Bartender/párlat és/vagy koktélrajongó! Fűszeres rumestet rendezünk a Sailor Jerry rummal, Daiquiri országtól egészen Honoluluig. Rum minden formában és variációban - először Budapesten, a Bartenders'Club keretében! Sailor Jerry tattoo nélkül hazatérni egy…..
A hónapról hónapra népszerűbb Bartenders’Club a koktélos szakmát, párlat- és koktélrajongókat egyaránt megmozgató Boutiq’bar-ban tartott klubestjének témája ezúttal a brazil Ypióca cachaca és a cukornádpárlatból készíthető rendhagyó koktélok voltak.A cachaca…..
Kétségtelen, hogy ez a tavasz a whisky jegyében telik. Rengeteg program, kóstolás, teszt foglalkozott a témával, sőt voltunk abban a szerencsés helyzetben, hogy Cafe & Bar magazin single-malt tesztelésén túl ezeket a remek whiskyket használhattuk koktél…..
Ismét Bartenders'Club est a Boutiq'-ban!A május hónap választott brandje a brazil Ypióca cachaça és az est főszereplői pedig cachaça alapú koktélok lesznek.A cachaça Brazília nemzeti itala, ha tetszik cukornád pálinkája. (A pálinka szót azonban törvényileg nem használhatjuk a…..
A Facebook-on szerveződött és hónapról hónapra népszerűbb Bartenders’Club legutóbbi klubestjének témája a Jameson whiskey és a whiskeyből kreálható rendhagyó koktélok voltak.A havi rendszerességgel szerveződő klubesteken természetesen nemcsak bártenderek, de…..
Budapest Boutiq’ koktélbárja április 9-én ismét titkos koktélbarlanggá változik. '20-as évek Amerikája, luxus italok, remekbe szabott koktélok, jazz, pezsgő, swing, toll, flitter...Várunk minden jazz- swingrajongót, koktélőrültet, gourmand-ot, gengszterként, oxfordi…..
 Ha egy séf kifogástalanul szeletelt carpacciot akar látni a tányéron, tökéletes minőségű, pengéjű és élű késsel készíti el azt. Így van ez a koktélok esetében is. Persze nemcsak sékerben rázva készülhetnek koktélok, de ha igazán össze akarjuk dolgozni az…..