Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laczkho

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltemették a diákok a felsőoktatást a HÖOK tüntetésén. A szervezők szerint tízezren vettek részt azon a tüntetésen, melyen a készülő Nemzeti Felsőoktatási törvény ellen tiltakoztak a hallgatók. Az ország minden pontjáról érkeztek diákok a megmozdulásra. A résztvevők…..
„Mi vagy senki!” Így Indította beszédét Vona Gábor a Jobbik nyolcadik országos kongresszusán. A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer fölött áll, és ez így is marad addig, amíg ő, Vona Gábor vezeti a pártot. A Jobbik csak úgy bukhat el, ha az igazság…..
      Korábbi megnyilvánulásomban már kifejtettem, hogy a magyar honfiúi kebel egyik legnagyobb fájdalma, hogy a szlovák államnak egynehány röpke év alatt sikerült ótvarabb, ergyább, redvásabb politikai elitet kigennyedzenie magából, mint nekünk ezer év alatt. A…..
Laczkho 2009.08.23 19:59:06
@harmincas: Érdekes. Kíváncsi lennék, mire alapozod. Én a 98-02 közötti időszakból egy igen-igen nyugodt (sőt bizonyos pontokon együttműködő) szlovák-magyar kapcsolatra emlékszem....
Ami pedig a szélsőséges - bár néha elgondolkozik az ember, hogy valóban ők a legszélsőségesebbek, vagy sem - Jobbik megerősödését illeti ez elsősorban az mszp és az szdsz sara...
Pár dolgot rögtön előre: - A posztban bemutatott művész SZUPER - Aki beszól a következő artistára, az automatikusan a világmindenség legnagyobb faszkorbácsra íteltetett - A szerkesztőségben loopolva hallgattuk az eddig fellelt munkásságát - Az enyhe defekt szexepil (Nem tudjuk,…..
Már nem húzhatjuk tovább a dolgot. Akármilyen lusták is vagyunk az Urbanistánál, megkezdjük több hetes adósságaink törlesztését. A tegnapi horroros és a ma reggeli templomos poszt után bemutatjuk végre az általatok küldött Gotham City-s épületeket is! Katonai Ügyészség,…..