Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koszti

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Manapság a sport kapcsán se szeri, se száma azoknak a történeteknek, hogyan üzletiesedik el a játék, hogyan húzza át egy befektető évtizedek hagyományait, hogyan üldözi el egy klubvezető csapata szurkolóit, hogyan szegi meg egy játékos a szurkolóknak tett ígéretét, és…..
Levette műsoráról a Mol Liga csíkszeredai elődöntőinek közvetítését a Sportklub Tv. Tíznapos tárgyalássorozat végén csütörtökön döntött így az alapszakasz romániai mérkőzései közül több mint félszázat sugárzó adó. Az okok tovább után következnek.Hesz Máté, a…..
koszti 2009.01.23 20:40:48
Éretesüléseim szerint a Sportklub tv azért ajánlott fel ilyen "embertelen" közvetitési időpontokat,mert az FA kupa mérközéseit részesiti elönyben,igy a hokinak csak a maradék jut.Ez esetben a másodjára felajánlott időpont - a 16.30 - is sántit ugyanis 17.00 FA kupa mérkőzés van élőben (romániai idő szerint).Akkor most hogy van?.....A 11 és a 21.45 órás kezdési időpontok pedig egyszerüen elfogdhatatlanok.Aki sportolt már- egy kicsit is magasabb szinten-,az tudja milyen is mikor a szervezet beáll egy megszokott bioritmusba.Erre jön az eddigi szezon két legfontosabb mérközése és a csapatok egy olyan időpontba kellene a legmagasabb szinten teljesitsenek amikor rendszerint a pihenés következne.Biztos vagyok benne,hogy ennek sem az UTE,sem a Stars nem örült volna.
Én igazán sajnálom,hogy a tv nem közvetiti a meccseket,de mégis igazat adok a Spotclubnak.Egyszerüen nem engedhette meg magának,hogy ilyen időpontokba jégre álljon.Fontos az élő közvetités,a szponzoroknak meg az a legfontosabb.De szerintem még nekik is az-az első,hogy a csapat amelyet támogatnak a dobogó legfelső fokán végezzen.
Azt se feledjük el,hogy az SC kivivta magának a jogot,hogy az elődöntő első két meccsét ő rendezze.Ebbe bele tartozik a kezdési időpont megállapitása is.
Ismétlem én is nagyon sajnálom,hogy nem lesz tévés közvetites.


Ha lesz még 3. meccs is,vagy netán döntőbe jut valamelyik budapesti csapat,akkor mi,erdélyiek, fogjuk-e tudni követni a magyarországi mérkőzéseket?Kérdésemben semmi irónia nincs,csak érdeklődöm.Ugyanis a Sportklub még egy magyarorszagi MOL liga meccset sem közvetitett.