Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kezdő

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna Nymus Anna Nymusról 2008.12.31 12:30:00
Lássuk, mit tudunk a blog szerzőjéről röviden: 28 éves, hetero srác, aki valamilyen okból kifolyólag régóta vonzódik a női holmikhoz. Ezen vonzalmával már rengetegszer próbált szakítani - mint azt a blog létezése jelzi - nem sok sikerrel. Bővebben: Legutóbbi kihagyásom…..
Anna Nymus Ami nem segít 2009.01.26 07:00:00
Mint minden devianciának, a crossdressingnek is vannak fokozatai. Vannak fokozatok, amikkel talán idővel a közvélemény is megbékél, és továbbra is lesznek olyan extrém példák, melyeket soha nem fog tolerálni. Az index crossdressing-fórumán találtam egy ilyen extrém példát.Ő itt…..
Anna Nymus Újra Eropolisban 2009.01.18 08:39:00
Hogy milyen céllal, magam sem tudom. Tucatszor regisztráltam lelkesen, majd mint aki vereséget szenvedett, kiábrándultan távoztam. Ahogy az ott lakók többsége, (mert így van) én sem partnerkeresési céllal költözöm be. Volt idő, amikor sikerült néhány hölggyel nagyon jót…..
Időről-időre átlapozgatom a vaterán a női cipellőket. Előfordul, hogy vásárlok is. Most nagyon úgy néz ki, hogy nem fogok, de azért összegyűjtöttem pár (talán) csinosabb darabot, hátha másnak megfelelnek ezekben a méretekben is.Csipke csizmaCsizmám még amúgy sincs, pedig…..
kezdő 2009.01.14 20:13:07
A crossdressing egyik legnagyobb kihívása az, hogy előbb, vagy utóbb meg kell osztanunk titkunkat partnerünkkel. Mivel a crossdressing nem feltétlenül jár együtt a külső lényeges megváltozásával, (például nem-átalakító műtét) így családunkat a legritkábban avatjuk be ebbe a…..
Ilyenkor szilveszter környékén rendszeresen eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha mindenféle negatív következmények nélkül, csak úgy "poénból" nőnek öltözve mennék szórakozni az ismerőseimmel. Hiszen ilyenkor kicsit megbolondul a világ, nem? Biztosan feszengenék kicsit…..