Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogaaar

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Szeretném bemutatni a családomat körülvevő bundás kis társaságot. :) Kormi immár 12, lassan 13 éve boldogít minket. Az öreglány bamba kamaszként került hozzánk, még ovis koromban. Hát hogy azóta megkomolyodott-e, az kérdéses. Nagyon játékos. Kedvenc hobbija az…..
lorkautazik 2011.06.29 11:25:39
4.napTegnap pihenőnap volt mert reggel mindenem fájt már,ugyhogy besimultam a svéd hétköznapokba:) Lementem a tengerpartra,ami nem is tenger mint kiderült csak afelől töltődik vízzel..a második legnagyobb tó svédországban.Az emberek csobogtak fel alá benne,elég hülyén éreztem…..
bogaaar 2011.06.29 19:59:03
most csak ilyen későn tudok reagálni, mert annyira benne voltam a rajzolásban, hogy be szerettem volna fejezni. :) szóval Cristinán kívül (amit facebookra is átküldtem Neked, mikor láttalak délután... csak azt hiszem mire csatoltam meg minden addigra leléptél :()elkészült egy új rajz is. semmi maszatolással! ÉS ma rájöttem, hogy férfit még nem is rajzoltam, szóval ezúttal egy pasit rajzoltam... ööö a borostákkal meg is gyűlt a bajom :D már alig várom, hogy lásd az új rajzokat :$
ÉÉÉÉÉÉS ma semmi szó a cicákról? :( :)akkor is tudom, hogy látens macskaimádó vagy :P
szerintem nyugodtan mehettél volna pizsiben fürdőzni, szerintem a svédek azt hitték volna valami külföldi új divat ;) és egyébként is májusban nagyon jól állt Neked :) és aahh ott akarok lenni Veled... ésésés videózd le nekem az egyik ukulele koncertet léciléciléci :$
egyébként angliáról is ugyanezt írták, amit most svédországról elmondtál, hogy drágább az élelmiszer, de annyival jobbak a fizetések, hogy simán meg tudod venni. csak itthon van ilyen alacsony fizetés az árakhoz képest :(
közösségi kert? az mit jelent? az ott lakóké közösen? vagy bárkié? vagy...?
remélem a "dobjuk el a térképet" városnézésről hazataláltok majd azért :) holnap reggel várlak itt az új élményekkel és facebookon is... remélem még fel tudsz jönni, bár gondolom már nagy készülődésben leszel, ha négykor indulni kell... noh, remélem azért új blogbejegyzés születik majd, mert imádlak olvasni!
A téma általános iskola óta kézenfekvő... Már akkor úgy vélekedtünk a "rocker" csajokról, hogy a legtöbbet el kéne rángatni a tábortűztől (ahol valami Kurt Cobain-wannabe gitározik neki) és jól ki kell mosdatni őket, hiszen több van bennünk. A legtöbb fiúsan…..
Az előző rész következményeként Buffy rátör Xanderre és Spike-ot keresi, aki hatalmas bajba kavarta magát. A legjobb barát is a rátörő taktikát választja, csak ő nem Xander-en, hanem Dawn-on gyakorolja ezt. Miközben Sunnydale-ben a gonosz kavarja össze a helyzetet, Angliában…..
A 7. rész elég szokásosan kezdődik, majd érdekes események történnek. A szokásos részben Buffy vadászni van, Dawn majdnem romba dönti a lakást, Spike pedig egy pohár alkohol felett szomorkodik. Most jön az érdekes rész. Andrew és Jonathan útban van Sunnydale felé, és tervük is…..
Az utolsó évad elején Buffy Dawn-t tanítgatja harcolni, de egyelőre a győzelemhez még szükség van a „Buffy, segíts” kiáltásra. Buffy szerint valami nagyon közeledik, de másnap egyelőre csak a helyi középiskolát adják át a régi helyén újra felépítve. Will…..
Másfél óra és két hogyvolt erejéig visszaugrunk kicsit a második évadba, hogy megismerjük a Battlestar Pegasus elmondatlan történetét. Volt akkortájt egy kábé háromhónapos ugrás a sztoriban, illetve a Pegasus előtörténetét is csak néhány elejtett félmondatból tudtuk…..