Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mg44

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki a legnagyobb szerb? Így hangzik az egyik legnagyobb szerb napilap, a Press kérdése, amelyre on-line kiadásukban keresik a választ. A legnagyobb szerbre SMS-ben és on-line szavazhatnak az olvasók. Több mint egy millió leadott szavazat után szétszakadt a mezőny. A szavazás már a…..
Nincs a világon olyasmi, amit a szerbek ne tudnának jobban, vagy legalább ugyanolyan színvonalon megcsinálni, mint az eredeti. A szobros poszt után ehhez semmi kétség nem fér. A legszaftosabb szerb bulvárlap, a Press jóvoltából egy újabb csodát ismerhetünk meg. Miško Đorđević…..
Ó, már milliószor elhangzott itt a kommentekben, hogy ki kellene irtani a szerbeket. Elhangzott már százezerszer, hogy mennyire vadállat egy népség, hogy mennyivel alacsonyabb rendűek nálunk, kulturált magyaroknál. Magyarország viszont (és benne a sok kultúrmagyar) kitartóan dolgozik…..
Serbia Insajd Íme 2009.07.22 18:47:00
Traktoros Pista kommentelő társunk volt a leggyorsabb, ami a fotó beküldős felhívást illeti. A kép címe 1981 - Pioníravatás vörös csillaggal és Petőfi Sándorral. Aki megmondja, mit ír a falon, ajándékot kap. Addig megvan, hogy: Ha trombitámat megfúvom, s a dobomat megpergetem.....
mg44 2009.07.23 12:26:24
@mg44: jaés a dátum
1943. XI. 29.
Amióta internet van, semmi sem marad rejtve. Már rettegek, hogy én mikor kerülök sorra. Hétvégi "sokkoló felvételünk" egy szerbiai szakközépből érkezett. A kémia jeggyel nem éppen elégedett nebuló előbb csak elvenné a naplót a tanárnőtől, majd földre küldi,…..
Az már biztos, hogy a szervák vagy az erősebb ütések utáni nyögések miatt, a bírók figyelmeztetni fogják a játékosokat Wimbledonban. Van, aki be is tiltatná a sikoltozást. A helyszínhez nem illenek az artikulálatlan sikolyok. Jelena Jankovics és Ana Ivanovics, a két szerb…..
mg44 2009.06.22 21:14:23
Ha megengeditek tegeződnék veletek, hiszen én vajdasági magyarként olyan közel állok a szívetekhez. Fiúk és lányok! Én elhiszem, hogy a budapesti légkondis irodából a nammamaország térképektől nem látszik a valóság, de attól még nem kellene a hülyeséget ismételgetni…..
Grafiti nacionalne netrpeljivosti 16. maj 2009. | 20:51 -> 21:04 | Izvor: Tanjug Bačka Topola -- Na reklamnom panou u Bačkoj Topoli nepoznati počinioci su ispisali grafite "Smrt Mađarima", s jedne i "Srbija" sa druge strane panoa, navedeno je na sajtu MUP. Subotička…..
Elmúlt már az igazi roham, amikor a határon túli magyar diákok elárasztották a szegedi középiskolákat, de a fiatalok elvándorlása nem állt meg. A legtöbben továbbra is Szerbiából jönnek. Az igények azonban megváltoztak. Már nem csupán gyerekeiket menekítik ki a szülők egy…..
Már-már én is unalmas vagyok magamnak ezzel, de vessünk még egy utolsó pillantást a szerb rendőrség tagjaira. Volt az a poszt a vandál barom zsarukról, akik arcba rugdosták az autótolvajokat, miközben pisztolyt fogtak az ellenállást egyáltalán nem mutató bűnözőkre, és azt…..
Nem volt ám olyan messze a comment.com a Torgyán hasonlattal a minap. Szerencsétlen párhuzam volt, de bizonyos értelemben megállja a helyét. Nenad Čanak végülis a szerb politikai élet Torgyánja lett azáltal, hogy beköltözött a Big Brother házba. Józsi főz. Ő meg beköltözik. Jó…..
Íme a győztes. Marko Kon és harmonikás barátja megy a dalversenyre képviselni Szerbiát. Részemről: végre egy őszinte választás. Kábé mintha Matyi és a hegedűs képviselné Magyarországot. Mondjuk a Csoko-csoko-csokolada, meg a Meni ne treba Brazil se volt semmi. Hogy is hívták…..
A Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnöke, Nenad Csanak egy interjúban aztmondta: már 10 éve dédelgetett álma, hogy a Vajdaság tagköztásraságistátuszt kapjon Szerbián belül.Csanak hangsúlyozta, hogy Szerbiának szembe kell végre néznie múltjával.Arra kérdésre azonban, hogy…..
Szét van döbbenve mindenki Szerbiában is. A híreket kommentelők vagy "nem jutnak szóhoz" vagy bizonyítottnak veszik, hogy "máshol is vannak állatok". Egy órája emésztik a történteket. Akkor érkeztek az első összefoglaló hírek. Vujin nyilatkozott a szerb…..
A VM politikum és média egy része nem győzte bizonygatni annak idején, hogy micsoda nagy bonyodalmakat fog majd okozni, amikor Magyarország csatlakozik a schengeni övezethez 2007 decemberében. Leereszkedik a schengeni vasfüggöny, ellehetetlenül a vajdasági magyarok kapcsolattartása az…..