Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tóthrét

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jobbra-tartás mellőzése az autópályákon, ami engem mostanában leginkább zavar. Senkinek sincs joga önkéntes rendőrt játszani, a gyorsabb járművet lehetőség szerint el kell engedni. Ha előzök - például kamionokat - akkor ilyenkor én is inkább a gázra lépek, majd az első…..
tóthrét 2012.04.10 16:18:25
@_zulu_:
Ez így van. De ha a külsőben megyek maximális megengedettel, akkor nincs gond. Így viszont volt. Azt mondta a vizsgabiztos, hogy húzódjak le jobbra. Azt hittem segít, hogy jobbra tarts van (mert azért lehetőleg ott kell menni ugye). Csak utána azt is mondta, hogy álljunk meg és cseréljek helyet az oktatóval. Akkor már nem tűnt olyan kedvesnek:)

Egyébként autópályán sohasem előzök jobbról, mert tényleg veszélyesnek tartom. Ezért szar, ha valaki a belsőben totyog (amúgy 130-140-nél sem megyek gyorsabban). Türelmes vagyok, de 1-2 perc után (na jó, fél-1 perc) csak rávillantok. A jófejek meg viccből padlófékeznek előttem, bár azért ez elég ritka.
tóthrét 2012.04.10 16:26:44
@Közbiztonság Szilárd:
Nem kamu. Én ott voltam. Te is?
50 volt a megengedett (tudod, írtam: Vágóhíd utca)
Ezért húztak meg.
Sosem láttál vezetni, mégis beszólsz, hogy nem csodálod, hogy meghúztak.
Én is azt írtam, hogy szerintem nem tilos lefulladni a KRESZ szerint, bár igaz, egy vessző kimaradt a mondatból.
Örülök hogy megismertelek.
tóthrét 2012.04.10 16:59:15
@Közbiztonság Szilárd:
Na jó, rendben, bevallom. Csak nekem mondták, hogy ezért húznak meg, a papírra azt írta a vizsgabiztos, hogy elütöttem egy gyalogost. Meg két lovast.
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
Igényes Pop Ákos benéz 2010.10.27 12:40:00
Na, még egy kis közjáték, aztán tényleg Szenes Iván 2. jön. Csak ugye az utóbbi napokban több helyen is szó volt Ákos kalandjairól a torrentekkel, azután a torrentezők kalandjai következtek Ákossal. Persze lehet, hogy ez is a most megjelent lemez reklámkampányának a része.…..
tóthrét 2010.11.01 21:32:56
@Roderich: @Lencsés István: Végre valaki megírja hogy Ákos szövegei szarok, dobálózik a közhelyekkel meg a nagymisztikus lózungokkal de közben meg nem jelentenek semmit.
Ti meg szerintem vakon szeretitek Ákost és bármit ír, az csodás nektek.
Az elmúlt napokban (órákban) megtudhattuk, hogy igazából halvány sejtelme sincs senkinek, mennyi időre elegendő a gáztartalékunk. A rendkívüli helyzet, illetve a gyenge felkészültség miatt nagyon sok a bizonytalansági tényező, mi azért mégis elkezdtünk számolni. Kezdjük az…..
 Fotó: Ian Beeby Január 6-án, kedden délután leállt a gázszállítás Ukrajna felől Magyarországra. Ez azt jelenti, hogy a szokásos 37 millió köbméteres napi szállított mennyiség teljes mértékben kiesik. Mivel Magyarországon a jelenlegi napi gázfogyasztás körülbelül…..
tóthrét 2009.01.06 20:05:32