Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gatto Negro (törölt)

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már azt hiszem, hogy megírtuk, hogy a TV2-n lesz látható a Knight Rider sorozat 2008-as változata (itt el is gondolkoztunk, hogy milyen időpontban is lehetne adni, este vagy délután) és nemsokára kezdődnek is a sorozat szinkronizálási munkálatai, amik, mivel annyira kiemelkedő…..
Ezt a körlevelet küldte a Maraton "alapítója" a szcientológusoknak:     DMM 28 Forráslevél Budapest 2005. augusztus 5. Tiszta szívvel Aki részt vett valaha is a Drogmentes Magyarországért Maratonon az tudja, hogy ez olyan mint a Dianetika könyv, egy kalandban lesz…..
Gatto Negro (törölt) 2009.04.23 21:03:37
Gatto Negro (törölt) 2009.04.24 20:11:44
@AnonHun: Köszi! Már azt hittem, hogy valami eredeti szcientológus szakkifejezés:)
Többször elhangzott már, hogy időnként az egyházon belül egy hazugságvizsgálatra is alkalmas eszközzel (E-méter) faggatják az embert a bűneiről. Tényleg van ilyen, ezt "konfessziónak" hívják arrafelé.   A "Hídon" ugye, ami a szcientológia…..
Gatto Negro (törölt) 2009.03.21 08:47:50
Egy "nyereségjelentés" következik egy szcientológustól a DEI skála megértéséről.  A DEI skála Hubbard egyik módszere az eladásra. Szerinte egy eladás során a következő, a tudatalattijában zajló folyamaton megy át, akinek el akarunk adni. Mindig…..
Gatto Negro (törölt) 2009.02.28 08:34:46
@Translator +X+: Az elemzés tökéletes:))) Én is pontosan így jártam egy könyvvel. A címe: Háború a Földön és L. Ron Hubbard írta. A sci-fiből nem szerettem ki, de Hubit egy életre megutáltam.

Erkélyem hálistennek nincs. Ha egy idióta felmászik a villámhárítón a második emeletre, tegye nyugodtan, felőlem hajnalig egyensúlyozhat az 10 cm széles ablakpárkányon:D

Csak a magam nevében írhatok, de én kifejezetten utálom az ilyen agresszív marketinget. Természetesen néha velem is előfordul, hogy nagyon rám szállnak, ilyenkor két dolog történhet:
1. nagyon drasztikusan elküldöm melegebb éghajlatra.
2. a "hagyd magad, előbb szabadulsz" effektus lép működésbe, tehát meghallgatom vagy vásárolok tőle, csak szálljon le rólam.
Ezek után viszont igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy másodszorra az illetőnek semmi esélye se legyen arra, hogy bepalizzon. Tehát amennyire lehet igyekszem kikerülni, hogy ilyen helyzetbe kerüljek, ha meg mégis beleszaladok, akkor automatikusan az 1. pont lép érvénybe.
Ezt találtam ma:http://szcientologia.network.hu/ ..
1968-as Ron's Journal - bizalmas előadás, csak szcientológusoknak. Olyannyira titkos volt, hogy még én is most hallottam először. :)   Egy rövid mix a Youtube-on:   Ebből szemezgetve: - Hubbard szerint a pszichiátria haláltáborokat tart fenn. Itt 50 ezer volttal sokkolják a…..
Gatto Negro (törölt) 2009.02.18 19:11:48
@Reformer: Hát akkor szerintem piszkosul mellétrafált az ürge. Ezzel a papagájfílinggel véleményem szerint pont ellenkező hatást lehet elérni:)))
avagy hivatalos beszámoló a január végi CCHR-tüntetésről   Ezt küldte ki a CCHR a tagságnak (kiemelések tőlem):  Kedves Barátunk! Az utóbbi hetekben sok szó esett arról, hogy a Magyar Pszichiátriai Társaság idén januárban Debrecenben tartja éves…..
Gatto Negro (törölt) 2009.02.12 22:41:55
@rednorb: én sem értettem meg mindent, és még párszor el kell olvasnom, hogy megértsem (kicsit fáradt vagyok). De szerintem arra célzott, hogy ezt akkor ismered meg a legjobban, ha azzá válsz.
És ha ez megtörtént, oda az objektivitás. Ha bentről nézed, nem lehetsz objektív, kintről meg annyira nem látható pont azért mert decentralizált, és hogy miért decentralizált az meg már nagyon off ide. A nekem írt kommentben mintha arra célzott volna, hogy ő is így járt.
Gatto Negro (törölt) 2009.02.12 22:43:21
@prometheus_X: nem emeltem ki, csak ez jutott először eszembe, mert nekem nagyon tetszik.
Gatto Negro (törölt) 2009.02.15 08:42:12
@rednorb:
1. Nem hinném, hogy prometheus_X lenne realworld, ő nekem keményvonalas szcientológusnak tűnt, még a szabad zónát sem merném vele kapcsolatban említeni (de persze tévedhetek is, az igazságot csak ő ismeri).

2. A Wiccának van közös jellemzője, de ez nem idevaló. Nézd meg prometheus_X belinkelt oldalát 02.12 20:43:41-nél vagy olvasd el E. Holland: Boszorkánypraktikák, S. Cunningham: Wicca, ill. R. Buckland: A boszorkányság nagykönyve című könyveit.
Nekem ezek vannak (van még, de nem írom le az összes címet). Ezek főleg gyakorlati tudnivalók, az elméletet minden nagyobb könyvesbolt ezoterikus részlegében megtalálhatod.

3. A Wicca NEM öl meg semmilyen állatot áldozati céllal és tagjai általában igyekeznek környezettudatosan élni.
Szcientológus belső levelezőlista egyik mai üzenete:   Igen! Minden egy ötlettel kezdődik. Kezdődik??? Elkezdődik??? Elkezdődött??? Valami elkezdődött! De sajnos hogyha jobban megnézitek ezt a dolgot, azt hogy Clear bolygó, akkor láthatjátok, hogy ez egy lezáratlan folyamat.…..
Gatto Negro (törölt) 2009.02.12 23:12:00
@csipinymous: Lenkeit homlokon csókolta a mázsa (vagy a hajókötél), és egyszerűen kinevezte magát főnöknek (ha jól emlékszem Miscavige is ezt csinálta). Egyszerűen ő volt a gyorsabb. Gondolom valami királyi méltóság lebeg a szeme előtt a klír bolygón.
Gatto Negro (törölt) 2009.02.13 23:14:48
@rednorb:
1. Ő hatalmat akar, a népszerűség csak a második a listán.
2. Be van építve. Azért olyan drága a vitamin, abból van a Lenkei adománya az egyháznak.
3. Ő az adományról számlát kap, ami remekül leírható az adóból. Megnézném a bevallását, mit mondjak.
Gatto Negro (törölt) 2009.02.14 19:30:28
@nobodyxxx: Sajnálom őt, ha tényleg lebénult. Kétszeresen, ha tényleg a vadállat ura miatt. De, hogy utálatos is legyek, most megmutathatja, hogy mire képes egy igazi OT V. Nagy reklám lenne a szcientológiának.
... legalábbis az APEH 1% felajánlások szerint.   A friss APEH kimutatás szerint 1138 fő ajánlotta az egyháznak az 1%-át a 2007-es adóbevallásában. Ebben még nincs benne az Anonymous hatása! Emlékeztetőül az előző évek adatai: 2002:  840 fő 2003:…..
Gatto Negro (törölt) 2009.02.10 22:17:58
@rednorb: Na, itt van még egy off:)

A könyv 1999-ben jelent meg és a szerző magánkiadása. Azért írta, mert tele lett velük a puttonya és kilépett (inkább menekült: Amerikáig meg sem állt).

Köszönöm szépen a bókot, de amihez nem értek (könyvtárakat lehet velük megtölteni), ahhoz igyekszem nem szólni:)
Gatto Negro (törölt) 2009.02.10 22:21:29
@Reformer: Valóban, főleg ami a vezetőket illeti. Hubbard, Miscavige és Németh Sándor, mindegyik egy pénzéhes és megalomániás minidiktátor.
... az irodalmi pályázatának zsűrijébe.   Itt elolvasható a kiírás. A cél nemes, sőt még örülnék is neki - hiszen alig hangzik el olyan mondat a hírműsorokban, amelyben ne lenne benne az, hogy "válság", "bedőlt", "munkanélküliség",…..
Gatto Negro (törölt) 2009.02.05 17:59:08
@stefan75: igazad van. Nemerénél a minőséget már rég a mennyiség váltotta fel. Túl van az ötszázadik könyvén és semmi jelét nem adja annak, hogy le akarna állni.
Gatto Negro (törölt) 2009.02.08 12:52:11
@Pszientológus:
"Nemere ha Amerikában születik asimovi magasságokba kerülhetett volna"
1. Nemere Magyarországon is kerülhetett volna asimovi magasságokba, ha a mennyiség helyett a minőségre koncentrál.
2. Aláírom, hogy mennyiség alapján lehet No.1. sci-fi író, de ez minden.
3. Asimovnál vannak jobb sci-fi írók Amerikában, (R. Heinlein, Orson Scott-Card, Frederik Pohl, Larry Niven stb. a sor hosszú). Nemere ezek szintjét már nem üti meg.
4. Nemere életművének csak töredéke sci-fi (nézd meg a honlapját, ha nem hiszed). Sok könyve innen-onnan összeollózott "tényfeltáró irodalom" amihez az utóbbi időben már forrásjelzést sem adott. Így bárki tud könyvet írni.
Gatto Negro (törölt) 2009.02.09 19:17:58
@Pszientológus:
1. Csak azért írtam pont ezeket a neveket, mert nagy hirtelen ezek jutottak az eszembe, jópárat azért hagytam ki, mert tisztán fantasyírót nem akartam belekeverni.

2. Asimov életműve tényleg aduász volt a maga idejében, de engem a végén az idegbaj kerülgetett attól, hogy mindenbe belekeverte a Robotika Három Törvényét. Fölösleges volt szinte az egész életművét egy szálra felfűzni (szerintem). Nekem legjobban az Alapítvány trilógia jött be tőle, meg az a pár magyarul hozzáférhető Azazel novella.

3. Azért azt ne feledjük, hogy a scifi bár Európában gyökerezik, azért igazából Amerikában lett az ami lett. Arról meg egyikünk se tehet, hogy Magyarország nem Amerika.

4. Megszámoltam: pontosan 36 Nemere scifi van idehaza, úgyhogy van némi rálátásom a munkásságára (a nem fantasztikusakról nem vezetek nyilvántartást). Az utolsó az Elveszettek, de azt csak azért vettem meg, mert egy sorozat része. A "Borzalom" azonban kivágta nálam a biztosítékot, teljesen kiábrándultam a "Mesterből". Ettől függetlenül egy könyvet még megveszek tőle, de nem írom ide a címét, mert ez nem a reklám helye. Talán kitalálod melyik az (ha akarod;)

5. Heinlein művei csak annyire "komcsi jellegűek" mint Nemere regényei (főleg a későbbiek). Szerintem pl. a Starship Troopers éppen nem komcsi (nem is engedték megjelenni a rendszerváltás előtt). Heinleinnel nekem az a bajom, hogy nem tudja rendesen befejezni a könyveit, egypárnak igencsak összecsapott a vége.

6. Az űrrepülőgép elleni pamfletnek utánanézek, így hirtelenjében nem tudok hozzászólni. (Tudnál valami címet írni, hogy könnyebben megtaláljam. Előre is köszönöm!)

7. Nem attól lesz valaki jó író, hogy hány millióan olvassák a könyveit (hogy utálatos is legyek: erre az egyik legjobb példa pont Hubbard), attól legfeljebb sikeres és/vagy gazdag író lesz.

8. Ízlésbeli dolgokról meg teljesen fölösleges vitázni, Neked Asimov és Nemere tetszik, nekem jobban bejön Scott-Card és Raymond E. Feist. Hála az égnek, mindketten el vagyunk látva olvasnivalóval:)

Dániai tényfeltáró riport a Narconon dániai tevékenységeiről és a szcientológiához fűződő kapcsolatáról (február 1-én ment le):   Ausztrál TV "Today Tonight" főműsoridős show-jában Hubbard saját szavaival a Xenu történet:  Scientology Xenu…..
Az OTL nevű szervezet (Országos Tanács és  Lelkészség - ez a magyar Sea Org kirendeltség fedőneve) és a hozzá kapcsolódó fedőszervezetek (WISE Magyarország Egyesület, ABLE Magyarország Alapítvány, New Era Magyarország Kht. és az magyar OSA iroda) pár hónapja elköltözött…..
???Helyszín: Berlin, a Valkyrie c. film premierje, 2009.01.20.Videó:  Fotó:                            Média:GlosslipDefamer.com..
Gatto Negro (törölt) 2009.01.21 18:58:33
Gatto Negro (törölt) 2009.01.29 20:07:34
@Before: Cruise lehet, hogy tehetséges, de az utóbbi időben hiteltelenné vált és ezt kizárólag a szcientológiának köszönheti. Ráadásul mióta szerződést bontott vele a Paramount azóta szakmailag is mélyrepülést végez. A fickóval az a legnagyobb baj, hogy akkor is alakít, amikor nem kéne (lásd kanapén való ugrálás).
Gatto Negro (törölt) 2009.01.29 21:22:49
@Before: ezek rideg tények sajnos. A Miscavige-féle agymosás elvett a világ mozinézőitől egy igazi sztárt. Amíg Tom a szcientológiával van elfoglalva, eljár felette az idő, és kiöregszik a hősszerepből. Mást meg nem nagyon tud eljátszani
11. fejezet – Bolygószintű terjesztés  (További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)               A Dianetika által szponzorált Pontiac Fiero, a Del Mar-i Camel Grand…..
Gatto Negro (törölt) 2009.01.28 20:29:01
@al Dajjal: Hát én erre valószínűleg képtelen lennék. Viszont megnyugtató a tudat, hogy ez a módszer jelentős akadálya a terjeszkedésüknek (vagy legalábbis nagyon remélem, hogy így van).
Úgy gondoltam, eljött az ideje ez a témát körbejárni. Korábban már volt róla említés, de most összefoglalom a témát. Amúgy Hubbard elég rossz apa volt, bővebben itt.Kifejezetten a gyereknevelésről 1 szcientológia könyv szól, a Gyerekdianetika (Child Dianetics). Magyarul…..
X. fejezet – Végre sínen vagyunk (További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)             1986-ban egy meleg augusztusi napon a PAC szcientológia komplexum (avagy a „Nagy…..
Összefoglaló és hírek a tragikus halálesetről. A legrészletesebben, 3 cikkben a velvet.hu foglalkozott a történtekkel. 2009. jan 3.  Meghalt Travolta fia2009. jan 4.  Nem létező autizmusába halt volna bele Travolta fia?2009. jan 6.  Roham okozta Jett Travolta…..
A koppenhágai OT-szinteket szolgáltató szervezet legújabb magazinjából mellékelem az OT-nyereségeket. 18 és 40 millió HUF körüli összegekért ilyen képességeid lehetnek!      Szavak:ötödik dinamika - minden élőlény összességeposztulátum -…..