Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TML01

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Taplóság magasfokon 2009.08.15 12:35:00
Astro kis története nem túl hosszú, de garantálom, hogy annál megdöbbentőbb. Bár kis hazánk edzett idegzetű polgárai talán már meg sem lepődnek ilyesmin, azért érdemes leszűrni a túnságot. Ritkán járok Tescoba, utállom a neonfényt és a rengeteg embert, de most be kellett…..
autózz! Traffipax márpedig kell! 2009.08.09 12:29:00
Nevada korábban sokáig dolgozott baleseti helyszínelőként és sokmindent látott, amit valószínűleg egyikünk sem nagyon szeretne nap mint nap nézegetni. Érthető, hogy azon háborodott fel, hogy a halálos baleseteket okozó gyorshajtók helyett a kommentelők többsége a sebességmérő…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..
Szerencsétlen Josh kapott a szélvédőjére egy kedvesnek nagy jóindulattal sem nevezhető üzenetet, mert jogosultság nélkül használt egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyet, amin elmondása szerint nem is látszott, hogy az. De még ha ezt meg is bocsátanánk neki,…..
TML01 2009.01.18 15:43:23
@Kicsijoe: És ugyan honnan kellene tudnia az oda érkező autósnak, hogy te a gyereked miatt álltál 2 helyre, nem pedig azért mert faszparaszt vagy?
Most csak az kezdjen olvasni, aki nagyon ráér, mert nem egy pár soros levélkével álltok szemben ma délután, egy heti hideg élelem előkészítése javasolt. Nagyzee egy múltkori posztból merített ihletet és írta meg egy ezredfurduló környékén megejtett műszaki vizsgájának…..