Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rakuszmarta

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú nap elé néztem, több esemény is várt rám, lassan úgy vagyok, hogy vezetnem kell egy füzetet, fel kell írjam bele, hogy az adott napon mit kell elintéznem vagy mi fog következni.   A nap egy alapos pataktakarítással kezdődött, sikerült vagy három tonna szemetet és…..
Csökkenni látszik a blog látogatottsága, ezért bevetjük az ilyen helyzetekben használatos klasszikus fegyverek egyikét, a kiskutyát. Na jó azért ennyire nem öncélú, van neki aktualitása, mégpedig az, hogy aki szeretne magának egy kis vizslát, az most kaphat egyet. Vagy hetet.…..
gombapresszó Legfelsőtárkány 2009.01.10 01:13:00
Ha engedek a nyomásnak és egy diszkós posztot beszerkesztek ide, akkor ezután hiába bizonygatom majd, hogy a műsor alcíme nem szószerint értendő, senki nem fog hinni nekem. Ezért aztán, akár egy mesebeli dj, hoztam is diszkót meg nem is. A falusi létről már többször is szó…..
A ma esti adásban (ma este adás!) a zenebetét a Trabant lesz. Kell néha egy kis könnyes nosztalgia ebben a nagy rohanásban, ugye. Meg aztán olyan kevés a színvonalas nyugdíjas program a rádiókban manapság. Kereken öt és félórányi anyagból kell összeválogatni ezt a 35…..
rakuszmarta 2009.01.09 13:01:55
A múlt heti gombapresszóban beszéltünk a szeppukuról, a japán szamurájok méltóságteljes öngyilkossági rituáléjáról. Hadd egészítsük ki most az elhangzottakat néhány illusztrációval. De mielőtt bedurvulna a poszt, ismételjük át az elméletet azok kedvéért, akik nem…..
rakuszmarta 2009.01.08 08:28:49