Regisztráció Blogot indítok
Adatok
navy

1 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton még nem hívtam a Pultos csajt, vasárnap meg megkérdeztem, hogy van-e kedve kerti ebédhez anyáméknál. Eljött, jót beszélgettek, miközben én azon gondolkoztam, hogyan kérjek tanácsot a fatertól ezzel az egész dologgal kapcsolatban. Aztán végül nem tudtam felhozni, túl…..
navy 2009.09.07 09:57:36
A pultos csaj rákérdezett, hogy kivel dugtam, amiért ki kellett mosnom mindent. Hát egy kurva szó sem jött ki a számon néhány pillanatig, aztán meg lelöktem az ágyra, és mondtam, hogy a lényeg az, hogy most! kivel fogok! Aztán egy nem túl meggyőző menet után megkérdezte, hogy…..
              Belevágok!Úgy érzem túl sok minden történik velem és ezt túl kevés embernek mondom el. Bár az is elképzelhető, hogy rajtam kívül senki és sosem fogja ezeket a sorokat olvasni.... talány.... sebaj;…..
Erős kezdet: a vidéki kislányból előbb escort, majd banki felsővezető lesz. Fake? Nem-fake? Vigyázat: hosszú! Hasonló sztori: egymilliós szakítás. A kép innen     Régi olvasója vagyok a blognak, jó hivatkozás szokott lenni napközben, miért is szakítsam meg a…..
navy 2009.03.23 09:59:09
Ha félreteszem minden ellenérzésemet, amit a petting szó előhív bennem, akkor sem értem, az ilyen csávók honnan kerülnek elő. Rómából kutyát hozni exnek, majd új csajt Rómába vinni? Kedves Szakítós! Legfőképp segítségeteket szeretném kérni, hogy eldöntsem, hogyan kellene…..
Az kurva élet, hogy mindegyik más. Történetem kezdetén épp, hogy csak a 15. életévemet tölthettem be. Tudom fiatal voltam akkoriban, mégis úgy gondolom, hogy a szerelem nem korhoz kötött. Akkoriban nagyon sokat lógtam a neten, akkor vált népszerűvé (ez a számomra már…..
navy 2009.02.20 11:40:00
@Borsószem: Nelvtanilag nem vagyok a toppon, de a kalandozásaimból inkább könyvet lehetne írni! :)
Akik magánéletüket gtalkon vagy msnen élik, hogy ezt felejtsék el, mert a szakítósblog brit tudósok segítségével hazai és külföldi környezetben tesztelt kutatásai során kiderült, hogy igenis a virtuális én képes teljesen összezavarni a valódi ént. Végre egy lány, aki…..
navy 2009.02.16 14:51:22
@Nard: nőies járás csak háttal! :D
navy 2009.02.16 15:01:23
@Thequila Lingam: nincs ezzel semmi baj!
mi is így vagyunk Lucy Liuval... felőlem okés a dolog, aztán egy ideje próbálom elküldeni neki a fotómat, h ő is belémszeressen! :P
Fremen Szövetség Éjszakai móka 2009.02.04 04:00:00
Sziasztok!Ma 18:00-kor vége lesz a magyar S1 szerver második fordulójának. Még az utolsó éjszakára tartogattunk egy kis meglepetést, afféle jutalomjátékként. Remélem értékelitek. :)(Az utókornak: tegnap ilyenkor még csak három Rednecks-es csoda volt.)Eközben az AHA…..
Egy 37 éves nő élete a lovásszal, a nőgyógyásszal, a kanadaival és egy mérnökkel. Szex és Budapest a szakítósblogon.Olvasgatom ezt a blog-ot. És furcsán érzem magam. Egyrészt kicsit megnyugtat (tudom, magyar szokás, ha "megdöglött a tehenem, legalább a szomszédé is…..
navy 2009.01.29 12:38:54
@nyunyuli: akár úgy nézel rá, akár nem... az akkor is elég sok felé járhatott már...
főként egy szerelmi 3szögnél...hajaj... ha tudna mindenről az ember...
navy 2009.01.29 12:47:51
@nyunyuli: de hogy KI mondja?
az én ismerősi körömben, fogalmazzunk akkor így: "kurvásan" viselkedik egy csaj, az attól még előny is lehet... sőőt
ha egy férfi adja az alfahímet, valószínűleg ő sem akar mást, csak kefélni egy nagyot!
vagy én élek csak ilyen elvetemült világban?
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
navy 2009.01.27 14:41:28
@vadkörte (vidám): ment az a rozsdás szög... csak nem a közepébe! :D
a lány túlélte, és (ki hitte volna) le is lépett! :D :P
Az instant kávé szar. A kép innenKedves szakítósok!Egy cirka 5 évvel ezelőtt történt kis sztorit osztanék meg a nagyérdeművel,melynek a fiúszív,lányszív,fiúszopat,lányszopat-ot adnám.Még hamvas ifjúleány koromban a sors - vagy mondhatjuk egy túlbuzgó barátnő kezének…..
navy 2009.01.22 10:40:06
@Nard: porkávé.... reggel a pokrócot is elrágcsálom, ha van benne koffein!
a siker pedig a késés rövidségének függvényében írható le...! :D
navy 2009.01.22 10:45:56
Tegnap kemény napunk volt, úgyhogy ma lazázunk egy hazudós lánnyal.A kép innen.Sziasztok!Már most szólok, hogy ez nem szakítás, hanem lekoptatás lesz, de ha minden igaz, ez még belefér. :)Friss egyetemista voltam, mikor kezdődött. Egy unalmas őszi nap a wiwes accountot megnyitva…..
Mai mondat: A házukban ugyanis közös cserépkályha fűtötte az ő és az anyjáék szobáját, a kályha körül pedig 15-20 centis távolságban nem volt fal, úgyhogy egy légtérben volt az egész család (a húga a barátjánál lakott, de eredetileg közös volt a szobájuk).  A kép…..
navy 2009.01.15 16:04:43
@Nard: a férfiak azért halnak korábban mert akarnak!
navy 2009.01.15 16:05:58
@vázkulcs: lehet h vki alulról csiklandozta.... :P
navy 2009.01.15 16:11:00
@vázkulcs: mennyire volt szelíd és csendes? mint az Édes Anna?
A tegnapi kérdés folytatódik: miért van az, hogy a pasiknak mindig akkor kell a csaj, mikor már nincs..... A kép innenSziasztok,lassan három éves már a történet, melyben én vagyok a lány:) 2005 nyarán jöttünk össze a delikvenssel, én akkor 21, ő 23. Akkor kezdtem el dolgozni…..
De tényleg vannak ennyire súlyosan hülye csávók? Bekockult mindenki? Testápoló a kézben+meztelen test=dugjanak meg! Mi kell még? Írjon rá szoftvert?Sziasztok!A történet, amit le szeretnék írni, nem is igazán a szakításról szól, leginkább csak az első lépésről, mely ehhez a…..
De hogy a szőke nőnek mér karácsonykor kell felbukkannia? Az egész levélben az elbeszélőszerkezet a legsúlyosabb, hogy apa és anya. Mert apa és anya félrekúrnak, ez van, jó reggelt.Kedves Szakítós, a helyzet érzékenysége miatt "külső" szemszögből küldök egy gyors,…..
Az internetfüggők mindig abba buknak bele, hogy csak az interneten tudnak ismerkedni még akkor is, amikor a csajuk ott áll a hátuk mögött.Kedves Szakítósok!A sztori, amit írok, nem túl rég történt, még nagyon friss.:DEgy kis háttér infó, hogy könnyebben emészthető legyen a…..