Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosa

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internetfüggők mindig abba buknak bele, hogy csak az interneten tudnak ismerkedni még akkor is, amikor a csajuk ott áll a hátuk mögött.Kedves Szakítósok!A sztori, amit írok, nem túl rég történt, még nagyon friss.:DEgy kis háttér infó, hogy könnyebben emészthető legyen a…..
Rideg történet 2009 első hajnaláról, amikor a hideg még élesen karistolja barázdáit a fiú arcába, aki egy nehezebb ajtónyitáskor simán szakít. Sziasztok!!Ez sem egy szokványos történet lesz. Tulajdonképpen nem is szakítottunk Józanon...Minden csodálatosan kezdődött.…..
Rosa Haveri italozás 2009.01.13 01:00:01
Már fél éve, hogy nem láttam a haveromat. Találkozhattunk volna, azonban a múltban történt események- amiket most még nem osztanék meg - miatt nem ültünk le egy sör vagy kávé mellé.Egyik este gondoltam egyet,s megkérdeztem, lenne-e kedve leülni egy üveg ital mellé,s kulturált,…..
Rosa Hazajövetel vonattal 2009.01.06 13:48:58
Tegnap délután vizsgáról rohantam ki a Keleti pályaudvarra. Mondhatom, lélekszakadva. Miközben futottam, el se tudtam képzelni, mi vár még rám.Amint a pályaudvarra érek sietek is a pénztárhoz, hiszen már csak 15 percem van az indulásig, s körülbelül másfél óra míg újabb…..