Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LEHO

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pintér Sándor megpróbál rendet és közbiztonságot teremteni. Erre azért már elődugták a fejüket a jogvédők, liberálisok, ellenzők. A közbiztonság védelméről szóló törvényjavaslat lehetőséget adna a fiatalkorúak (14-18 év) elzárására szabálysértés esetén. Vagy…..
A bécsi Schönbrunn Állatkert különös installációkat helyezett el az állatok életterében. A német művészpáros, Christoph Steinbrener és Rainer Dempf "szobrai" napjaink ökológiai rémálmait jelenítk meg, némileg a élővilág szempontjából, de mindenképp egymás…..
Szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy a "mindent Kínában gyártunk, nincs már európai ipar" c. városi legenda eléggé ellentmond annak a ténynek, hogy az európai ipari termelés tavaly több, mint a háromszorosa volt a kínainak. (És ez csak az EU, nincs benne a norvég…..
Guilty pleasure a köbön - Visszatért a SHINee, a magasan a legtisztább/legprofibb énekhangú koreai (kis)fiúcsapat. Létezik-e vajon a lolita kifejezés férfi (khm, pardon, akarom mondani kisfiús) megfelelője? Átlagéletkort tekintve ugyan már elérik a tizenhetet, de futtatójuk…..
LEHO 2009.05.22 18:50:59