Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chroot

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Washington: nő a romák elleni erőszakMTI|2009. február 25., szerda 20:48 | Frissítve: 15 órájaTöbb európai országban, köztük Olaszországban és Magyarországon a roma közösség tagjai tavaly célpontjai voltak a társadalmi erőszaknak, amely néhány esetben gyakoribb volt és…..
Villamosgázolás a Baross utcánál A József körúti kereszteződést elzárja a villamos, a 9-es buszt és a 80-as trolipótlót is elterelték.Nem azt szokták írni, hogy gyalogosgázolás?? Szegény villamost elgázolta egy gyalogos? Jó persze…..
Kenderzsupp Drogkerső iPhonera 2009.01.30 10:59:00
Az Apple szoftverboltjába soha be nem kerülő programok témakörben futott az eheti Gizmodo Photoshop-konteszt, ami nekük azért érdekes, mert a győztes ötlet egy drogkereső lett. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha nyaralásokon nem a parton héjázó lehúzós dílerektől kellene…..
Hekkereknek feltörték az Apple mobilját, és felpakolták rá a Linux 2.6 kernelt. Jobban tették volna, ha inkább elmennek kirándulni a nyílt terepre, mert a nyílt forráskód ilyen célú felhasználásának semmi értelme nincs. Minek felbuherálni a kódot a hardverre, ha nincs…..