Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jotesz

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
:::Juci világa::: Breaking news 2011.01.03 11:44:00
Mivel már jó néhányan tudják, szeretném, ha ti is tudnátok, mégpedig lehetőleg tőlem: felmondtam az Aheadmedia-nál és nem csinálom tovább a H.O.M.E.-ot és a Flair-t sem. A döntésem fő oka, hogy egyre több olyan dolgot vártak (volna) el tőlem, ami szerintem nemhogy egy…..
jotesz 2011.01.03 17:36:15
Abból kiindulva, hogy gombamód szaporodnak az üzleteik Magyarországon (és a Glamour shopping napokon is verekedtek a lányok egy-egy szebb darabért) feltételezem, hogy a Ti fehérneműs fiókotok is rejt néhány Intimissimi darabot. Én 8 éve töretlen rajongójuk vagyuk, éppen ezért nem…..
:::Juci világa::: Anker-ház 2010.08.09 21:48:00
A Deák tér legimpozánsabb épülete, az Anker biztosítónak épült székház éppen százéves: 1910-ben készült el. Tervezője Alpár Ignác, a timpanon egyik domborművét pedig állítólag Kisfaludi Stróbl Zsigmond készítette. Egykor Zsolnay-kerámiák is borították a homlokzatot.…..
Megszülettek a 2010-es Fashion Awards kategóriáinak jelöltjei. Nektek, hogy tetszenek? Egyetértetek a nevezésekkel? Kinek adnátok a díjakat? Az Év Modellje: Mihalik Enikő, Srej Zófi, GIGIAz Év Fiatal Divattervezője Pályázat:ANNAEVA, GIORGIA FONYÓDI, Majzik ZsókaAz Év…..
jotesz 2010.03.01 11:08:53
jotesz 2010.03.04 13:28:41
@juc: ó, biztos vagyok én abban, hogy más színben is lehet kérni mindegyiket ;) ha feketében nem lehetne, azon pedig kifejezetten meglepődnék!
nekem csak a modellek haja nem tetszett. mint utólag megtudtam, Horváth Rozi zselatinnal volt lenyalva egyébként :)
Mint, azt már sokan tudjátok a Haszon Nőknek Magazinnál dolgozom szerkesztőként és újságíróként. A március 12-én megjelenő lapszám főként a divatiparról fog szólni, többek között ezért is jártam nemrég a Je Suis Belle showroom-jában, ahol már a 2011-es téli…..
A Glamour idén is megrendezi a Woman of the Year szavazását. A kategóriák közül a legérdekesebb számunka az, hogy ki legyen az év divattervezője. Ti szavaztok? Fontosnak tartjátok, hogy a kedvencetek nyerje el a díjat?Szerintetek ki érdemli meg? Én már leadtam a voksom, de az…..
Lara Stone nevével fémjelzett online shop-ban a kultikus Not Just A Label-ben is lehet kapni a Je Suis Belle különleges fából és aranyozott rézből készült ékszereit. Az őszi-téli kollekcióhoz készült kiegészítőket Molnár-Megyeri Györggyel közösen készítette a csapat. Nem…..
Szeptember elején indítottuk el szavazásunkat, amelyben arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek ki Magyarország legstílusosabb férfija. Több, mint egy hónapos voksolás után október 18-án lezártuk a szavazást, ezután pedig következett a második forduló. Az összes jelölt…..
Több gyengém van a divattal kapcsolatban, de amikor ebből kettő összetalálkozik az számomra maga a mennyország. És mi van ha három? Arra már szavakat nem lehet találni...Lássunk egy példát, hiszen rátaláltam Christian Louboutin Loubiday Nappa kézitáskája:1. Imádom Christian…..
jotesz 2009.10.16 11:26:52
Következzen egy válogatás a legmenőbb, legtrendibb divatdiktátorokról, akik hol őrült, hol pedig elegáns stílusukkal folyamatosan irigykedésre késztetnek bennünket.Rihanna - az énekesnő egyszerűen hibátlanul visel Balmain-t. Persze a haja néha, khm... érdekes, de a stílusa egyedi…..
jotesz 2009.10.14 18:10:13
@heiidii: pont ezt akartam mondani. szerintem rettenetes. egyáltalán, hogy lehet számításba venni egy 13 éves KISLÁNYT? nekem ez olyan, mint Uhrin Benedek a szigeten, vagy tudnék még példákat mondani rá. akik azt mondják rá, hogy stílusikon vajon komolyan gondolják, vagy vicc? de, ha már itt tartunk, hadd vessek fel egy érdekes témát - és kérem, akinek nem inge, ne vegye magára - de régóta a fejemben motoszkál a kérdés, hogy a divatbloggerek - és mondom, tisztelet a kivételnek - nagy része miért öltözik rettenetesen rosszul, vagy öltözik lánynak, amikor fiú, stb? ez utóbbi nem a nemi hovatartozás, hanem az esztétikus megjelenés hiánya elleni támadás részemről. a divatnak valahol mégiscsak az esztétikus megjelenéshez van a legtöbb köze szerintem, nem kislányokhoz össze-vissza, nagyi ágyneműtartójából kihúzott (az is lehetne jó, de nem így..) cuccokban, vagy cicanacis, tűsarkúban pózoló fiúkhoz. legalábbis számomra. de biztos vannak, akik nem értenek velem egyet, szori a kirohanásért...
OurFashion Lubickolás 2009.07.28 21:58:00
Az augusztusi orosz Elle megfürdette Drew Barrymore színésznőt, ebben a melegben kész áldás lehetett, hogy nem a forró refelektorok fényében kell ácsorognia. Ha nem szállna utána a haja és nem látszana a ruhán hogy tényleg úszkálás közben kapták lencsevégre, nem is hinném…..
Marion Cotillard a L'Officiel magazin augusztusi címlapján...
OurFashion USE kiárusítás 2009.07.22 20:10:00
Lányok, jó vásárlást!..
jotesz 2009.07.23 15:05:40
@zoeme_: igen, azt mindenképp jól teszed!
Háromféle pénztárcával jelentkezik a 2009-es őszi/téli szezonban a Masion Martin Margiela.Nekem nagyon tetszenek, szeretem az egyszerű és letisztult stílusú pénztárcákat. A legjobb szerinem az utolsó képen látható.Nektek mi a véleményetek?Megragadnám az alkalmat arra, hogy a…..
OurFashion Karsai Zita kollekciója 2009.06.22 23:44:00
Amerikai celebéknél már meszokott, sőt szinte már elvárt esemény, hogy szuper kis kollekciót hozzanak össze egyedül, esetenként pedig bevallottan egy tervező segítségével. Táncoslábú Celeb Mindenholmegjelenő Karsai Zita is úgy érezte, valami újat kell alkotnia a világban,…..
 A USE és a Coca Cola Light közös polótervezési akciójáról és a különleges USE light palackról már korábban olvashatattok a blogon, most következzenek a fejlemények: A zsűrizés befejeződött, végignézték mind a 20 000 tervet, és nem én nyertem. Sőt egy közeli…..
jotesz 2009.06.19 14:02:50
@Kacu: én nem hiszem, hogy olyan drágák lennének majd, szerintem a coca cola érdeke, hogy, ha lehet, sokan megengedhessék maguknak majd ezeket a felsőket. legalábbis ez lenne logikus.
Chloe Sevignyről a lenti kép a második, éves Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic rendezvényen készült - Chloen a Chloé (bocs, nem tudtam kihagyni a szójátékot) rövidnadrág és zakó még rendben is lenne, de az a Váratlan utazás stílusú kalap a meglepő. Persze a…..
      A USE- unused tervezőcsapat nevét egyre többen ismerik az országban és a világon egyaránt. A  márka képviselői Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András 2004-ben végeztek az Iparművészeti Egyetem öltözéktervező szakán, de ebben az…..
jotesz 2009.05.18 11:16:27
@*Bianka*: köszönöm szépen a tippet! :)