Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paquito

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis ezt ígérte az egyik celebpár profi fele, ha minden igaz, Vastag Csaba (de lehet nem jól emlékszem, összefolytak az arcok egy idő után - Update: Simon Kornél mondta, elnézést) a TV2 mai sajtóeseményén, ahol bemutatták a tavalyi év legnézettebb tévéműsorának bizonyuló Nagy Duett új évadában…..
paquito 2017.03.20 21:46:16
Múlt héten a Billboard Music Awards alkalmából a Concert Hotels összeállított egy elég hiányos interaktív toplistát arról, mely énekeseknek van a legnagyobb hangterjedelme, széles e világon. Az ő rangsoruk élén Axl Rose állt Mariah Carey és Prince társaságában, ám a…..
paquito 2014.05.29 08:10:59
Pontosan egy hete, október 3-án jelent meg Ákos új nagylemeze, a 2084. Erről a lemezről a Lángoló Gitárokon debütált az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó videója is, most viszont nem hagyományos klipet mutatunk be, hanem egy úgynevezett lyric videót, ahol a dalszöveg mellett…..
paquito 2012.10.11 11:53:45
@P.Freddy: Hát nem tudom.A "rakás szar" meg "ma még nem hánytam" típusú vélemények nem feltétlenül a konkrét szám meghallgatását feltételezik.A világnézeti ekézés meg abszolút off,szánalmas aki egy művész tevékenységét a politikai/magánéleti stb. viselkedése alapján ítéli meg.Axl Rose egy igazi gyökér,mégis nagy zenét nyomott.Ady Endre vagy Mozart sem igazán élt példaértékű életet mégis az életművükért szeretjük őket.Ezért gáz,hogy itt érvként merül fel a jobboldaliság,egy abszolút apolitikus témakörben.Amúgy meg adott esetben ugyanzok a kommentelők ájultan vizelik össze magukat a gyönyörűségtől egy drogfüggő indie előadó középszerű lemezétől.Egyébként Ákos valahogy megtanult énekelni(na jó,nincs jó hangja,dehallgass meg egy bonanza számot)
paquito 2012.10.11 11:56:20
@SpaceboyDesign: Mondjuk az új Yonderboi is elég vérszegényre sikeredett,ennyi év után valami inventívebb cuccot vártam tőle.
paquito 2012.10.11 16:19:04
@SpaceboyDesign: Igazad van,és fel is vállalja a világnézetét,csak egy videoklipphez kapcsolódóan ezt felhozni negatívumként elég gagyi.
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
paquito 2012.05.02 22:44:24
@RLERLE: Hát igen, Harpi úr jobban tenné,ha a szlovákiai magyarokat érő atrocitásokat,esetleg a temerini fiúk aránytalan,egyértelműen az etnikai hovatartozásuknak köszönhető büntetését tűzné tollhegyre pl.s nem egy senkinek sem ártó nóta eléneklésén keseregne...
paquito 2012.05.02 23:14:05
@komplikato: Az első résszel maximálisan egyetértek,Szlovákiával kapcsolatban a kormány diszkriminatív intézkedéseire céloztam.
Volt szerencsénk felvételről (!) megnézni Fábry Sándor legújabb showműsorát, és hát mindenképp kikívánkozik néhány gondolat. szkr-rel ültünk le megnézni, direkt felvettük, nehogy lemaradjunk róla (persze az MTV videotárában is ott van, de mi lelkesek voltunk). Fábryt…..
paquito 2012.02.07 00:05:55
@Kedden böffent a törpe az övéinek, de nagyon fél!: Látom sikerült megragadnod a lényeget az írásból.Az iskolában még ment a szövegértés?
Komolyan elgondolkoztunk rajta, hogy csak pár év múlva rakjuk ki azt a hírt, hogy Axl Rose ötvenéves lett, mert nekünk ugyanolyan nehéz összehozni egy róla szóló posztot, mint neki egy nagylemezt, de aztán elvetettük az ötletet. Merthogy igazából nem nehéz róla írni, ugyanis…..
paquito 2012.02.06 22:18:09
Pontosabban az MR2 hallgatói szerint, az elmúlt 10 évből. Szóval tegnap délután az MR2 rádió egymás után leadta a szavazatok szerint összeállt listát, mely igen erős magyar hegemóniát mutat. Már nem találom az alaplistát, de kb. 1000 dalból lehetett választani, ráadásul egy…..
Annak idején (90-es évek közepe-vége) MH bevonulás előtt kerestem magamnak valami átmeneti állást, aztán ráakadtam a megfelelőre, valami fura nevű multi hirdetett raktárosi pozíciót. Na mondom ez jó lesz ideiglenesen. Fura volt a tömeges "interjú" és hogy effektív a…..
Nemrég jelent meg az Alice In Chains nagy vitákat kiváltó legújabb nagylemeze, amivel húsz év után először Magyarországra is eljut a zenekar, ami még akkor is esemény, ha sok keményvonalas rajongó számára a 2002-ben, drogtúladagolásban meghalt Layne Staley nélkül ez már nem…..
paquito 2009.10.30 17:44:18
@=Daniken=: A Soungarden a GN'R előtt játszott a népstadionban '92-ben.
Állítólag megint feltűnt egy drótköteles őrült. Most Somogyban. A megyei lap szerint a Kaposvár melletti erdőterületen áthaladó kerékpárúton fák közé kifeszített drótot találtak az arra járók.  A tettes hat helyen helyezett el csapdát egy két kilométeres…..
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
w Kísértet járja be 2009.01.08 07:30:00
Konzervatív fordulat! Megijedtél, mi? Ez most a menő para, ettől kell beszarni. Halloweenre konzinak fognak öltözni a gyerekek, sétapálcával és jelentős megtakarításokkal mennek rémisztgetni. Konzervatív fordulattól tart Gyurcsány Ferenc, és vészcseng a Népszabadságban. Féltve…..