Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ATP

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict A legviccesebb nevű boltok 2009.08.18 10:40:00
Ahogy a fenti példák is mutatják angoloknak illetve amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, ha fárasztó szóvicceket kell elsütni egy bolt névadásakor. A bestweekever oldal most például összegyűjtötte a szerintük 50 legjobb angol nyelvű boltnevet, amelyek között tényleg sok…..
Ganyékupac Gáz van! Gáz nincs? 2009.01.09 09:59:00
A fene egye meg, hogy sosem tudunk értelmesen választani: EU tagország létünkre még mindig él az a zsigeri elvtársi kötődés, amely a nagy tesvéri Szovje.. akarom mondani Oroszországhoz köt, sőt, bilincsel minket és amely nélkül elképzelhetetlen a közép-kelet európai létezés.A…..
Hullanak a bankárok és üzletemberek, vonat alá ugrás, erek felmetszése, főbelövés.Ma olvastam:Két bankár találkozik. Azt mondja az egyik:- Teljesen kiborít ez a válság. Te hogy aludtál?Mire a másik:- Mint egy csecsemő. Egész éjjel sírtam és kétszer összeszartam magam.Illetve…..
No, itt az idő keményen belecsapni a húrokba... Radikális, egyeseknek gyomorforgató gondolatok következnek a bűnözés csökkentése érdekében. Természetesen ez csupán egy sajátos eszmefuttatás az egyéni világnézet következtében. Érzékenyebb lelkületűeknek célszerű most…..
Új időket élünk és vele együtt változik a nyelv is. Ez eddig egy banális közhely nulla információ- és ganyétartalommal. Ami mégis megforgatja minden jóérzésű ember hátában a kést, az a mindennapokban tapasztalható nyelvi "fejlődés". A nyelv alakul, formálódik,…..