Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyara

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem, nem kell bemutatni senkinek a hölgyet, tudjátok, ő az, aki népszavazásra szeretné vinni a következő kérdést: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak…..
Gyara 2009.01.12 10:51:47
@Félkupica_Fehér_Főnök: ne lázadj már annyira! nemhogy örülnél hogy van közöttünk egy képviselő is aki szót szól a másik fél érdekében is :D
Gyara 2009.01.12 15:13:24
@Tűzvillám: Idézek a levélből:

Vajón
Félre értés
emnnyi
nehogy kihozzák már hogy micsoda aranybánya ez
űlés
Megtunák

Az igénytelenség teteje, helyesírási hibák, pongyola fogalmazás, ez az Sz úr egy szánalmas, unintelligens barom. Egyetértek a javaslatával, csökkentsük a képviselők számát 200-ra és ő az elsők között legyen azok közül, akik távoznak.

Látod abból a kevés pénzből még helyesírási szótárra se tellik, de te még ezt a keveset is sajnálod!! Szégyeld magad! :-) Nyomorba akarod taszítani őket? Azt akarod hogy lopniuk kelljen az áramot is??? :D
( ez egy magas labda Combinak..... :D )
Tessék, egy kis szombati vidámság:"Dr. Tábi Tibor gyulai rendőrkapitány elmondta, Sarkadról egy Ladában érkezett a fürdővárosba a későbbi nyolc (!) elkövető, akik többek között dezodorokat, spray-ket, tusfürdőket, testápolókat, valamint konyakot, Unicumot, Jagermeistert,…..
Érdekesen alakult az időközi választás a Ferencvárosban. Félidei helyzetképnek jó volt, lehet belőle jónéhány következtetést levonni.Aztán meglátjuk, mennyi valósul meg 2010-ben.2006-os országgyűlési választás, 1. forduló: Zombory Miklós FIDESZ-KDNP 8…..
Gyara 2009.01.12 11:01:36
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: egyetértek! :)

Akarom mondani elhatárolódok :D
Ugyan az eset már márciusban lefutott, de érdemes vele foglalkozni, mert egy nagyon érdekes témát feszeget, nevezetesen: jogom van-e megszabni ki igyon a kocsmámban? Kíváncsi vagyok a Ti álláspontotokra is, úgyhogy összeollóztam ezt-azt lentre...„Azt engedünk be, akit…..
Gyara 2009.01.07 12:32:17
@Félkupica_Fehér_Főnök: én is 30 év múlva leszek 55 sorstárs :) Teljesen egyetértek veled! Miért kell mindig a nyugdíjasokat nyomni lóvéval? Az rendben van hogy akinek nagyon kevés annak adjunk. De aki ingyenélő ...... volt és 40 évesen elmegy nyugdíjba 130ezerért annak ne emeljünk már!!
Meg mi a neve a 13. hónapnak? mert én csak a gergelynaptárat ismerem, abban ilyen nincs. Nekem nem ad senki sem 13. meg 14.havi pénzt.....
Gyara 2009.01.07 17:52:03
@Mj: Nos én csak kipontoztam nem akartam személyeskedni, hogy rendőrök meg tűzoltók meg katonák....
Lehet azzal jönni, hogy mert mennyire veszélyes, meg az életüket adnák értünk.... mondjuk én erősen kétlem hogy bármelyik is az adott helyzetben azt mondaná na jó várj inkább én meghalok csak te tovább élj...
inkább azt látom hogy 1 nap szolgálatban alvás, 2 nap otthon alvás+ mellette a feketemunka...
meg a trauma hogy hullákat is lát..... egy korboncnok, vagy egy hullaszállító mennyivel több ilyet lát, és......

13havi meg hasonló szövegek... nem kellenek. legyen a nyugdíj mondjuk az aktuális minimálbér 80%-a. Ha szakmunkás volt akkor a szakmunkás-minimálbért figyelembe véve. Nem kellene ekkora különbséget tenni a nyugdíjak között.
Gyara 2009.01.10 11:58:59
@Mj: bárcsak több ilyet látnék amikor írtják egymást :) izé akarom mondani kultúráltan szórakoznak :D
Az önkormányzat tervei szerint hamarosan beindul a „Fizikai életfeltételek javítása Pécs keleti városrészében” elnevezésű program. A legsürgősebb beavatkozásra a György-telepen van szükség.A György-telep a város leginkább leértékelt lakóterülete, ahol 40…..
Gyara 2009.01.08 16:53:14
@Cody78: Ezzel is egyetértek.
Az integrálódásról meg annyit hogyha 500 évig nem tudtak/akartak beilleszkedni, akkor ezután sem fognak, tehát kár vesződni velük.
Ha meg van közöttük rendes( márpedig van csak kevés) az marad és dolgozik. És a legnagyobb baj az hogy a többségük meg sem akar változni, és addig kár egy fillért is költeni rájuk.
Nem a mi dolgunk bebizonyítani hogy ők tisztességesek.......
Gyara 2009.01.08 16:55:20
@Dinin: igaza van mj-nek....
ha végigolvastad volna a kommenteket akkor tudhatnád hogy mj nem egy antifa törzsfőnök :-)
Gyara 2009.01.10 11:46:17
@Mj: Én azzal tisztában vagyok hogy amit akkor főként cigányok csináltak afelett eljárt az idő. És??? Tanuljanak más dolgokat! Az összes többi nép nem siránkozik hogy hát mi hagyományosan szatócsok voltunk, meg bodnárok és mit csináljak ha ez már nem kell. Én is sírhatnék hogy itt a környéken 100évig szinte mindenki a bányában dolgozott, most akkor mi lesz. Alkalmazkodni kell a piaci igényekhez.

@Marcellusca: én méginkább visszamennék az időben és a csendőrség visszaállítását követelem! Amúgy nincs értelme mentegetőzni téged már mindenki lekomcsiz! :D
öööö engem meg nyilasozni fognak....
na mindegy :D
Vastagbőr Kegyelmet Dugónak! 2009.01.08 14:01:00
Emlékeztek még Dugóra? Tudjátok Ő az rossz csillag alatt született, többszörösen hátrányos helyzetű családapa, aki önhibáján kívül már néhányszor szembekerült a törvénnyel (a poszt erre). Ugye arról nem tehet, hogy mostani felesége még gyermekkorú volt, mikor első…..
Gyara 2009.01.10 11:26:26
@derelyegrádi szellem: Így van. A Ficó meg a Fecó (ugye milyen egyformák? :D ) meg majd örvendezik hogy újabb diadalt arattak a nácizmus felett....
Vastagbőr Kalandot keresel? 2009.01.10 10:00:00
Ha valakinek már nem elég izgalmas az élet Magyarországon, unja az állandó verbális bokszmeccseket a hivatalokban, a folytonos árral szemben úszást, vagy egyszerűen csak belefáradt az akciós szlovák tejért való tülekedésbe, az ne habozzon! Kalandra fel! A világ tele van…..
Nem én kongatom itt a vészharangot, hanem nálam sokkal bölcsebb emberek. Most például Parragh László. Talán adni kellene a szavaira.A  Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke azt nyilatkozta a zoom.hu-nak, hogy "Magyarország évek óta sodródik, csúszik és a szemünk…..
Gyara 2009.01.10 01:21:43
@Horizont: Igazad van az apró kis dolgoknak is lehet, sőt kell örülni. A pénz nem minden, de a legnagyobb baj az hogy nagy szarban van az egész ország, és a mi vezetőink meg még rátesznek pár lapáttal. Szóval amíg azt hallom/látom hogy de nagy a válság, de csak úgy milliókat felvesznek(számla nélkül), fizetésemelést szavaznak meg maguknak, sokmilliós szolgálati kocsi/lakás kell, meg adókatemelnek, meg mindent emelnek, addig ne várják el hogy mindenhol mindenki becsületes legyen.
Petíciós kampány a kapcsolat.hu-n. Nagy mókamesterek ám, ha-ha-ha ... :-((Köszi a linket VonPerez!)"Nyílt kérdés a Köztársasági Elnök Úrhoz Tisztelt Elnök Úr! Tudomásunkra jutott, hogy a Magyar Gárda nevű, félkatonai fajvédő szervezet - mellyel szemben a…..
Gyara 2009.01.08 16:47:25
@drezi: Megnéztem az iwiwjét! Láttátok ki a meghívó feladója? valamilyen gombos.... vagyis Gömbös
ahhha tehát ő is náci! szólni kéne neki hogy nem lehet komcsi mert náci rokonai vannak :D:D:D
Vastagbőr A nagy visszatérés 2009.01.08 10:01:00
Kedvenc blogunkon, a kapcsolat.hu-n december 20-án volt az utolsó bejegyzés. Egészen hétfő délutánig, mikor is az író, mindenki Ferije visszatért. Agymosott hívei kitartóan, kéztördelve várták az új postot, és az végre, január 5-én megszületett. Miről írt vajon Magyarország…..
Gyara 2009.01.08 14:01:03
@Maestro: az ilyeneknek csak annyit kell mondani hogy te meg ne nyugdíjjaskodj az én pénzemen....
erre már habzik a szája és nyálfröcsögve ordítja hogy én azért megdolgoztam!!!!!!
és ha szerencséd van agyvérzést kap és probléma megoldva :D
Nem túl vidám történet lesz az első posztom idén, de sajnos azt kell mondjam, tökéletesen tipikus magyar story.A miskoc melletti Sólyom telepen él Dugó, a 30 éves cigányember és családja, 6 gyermek, feleség, nagymama. Dugó most nagyon nagy bajba került, letöltendő…..
Gyara 2009.01.07 15:31:27
@popej: Hát lehet el kellene tanulnunk pár dolgot a nyugattól!
Nekünk is szükségünk lenne egy Schwarzeneggerre kormányzónak :-)
Gyara 2009.01.07 17:38:13
@Mj: Akkor nincs mit tennünk, ki kell dolgoznunk egy olyan megoldást, ami nem érinti hátrányosan a tisztességes sokgyerekeseket de megzabolázza a cigókat.
Gyara 2009.01.07 21:43:46
@fokabacsi: Nos az iskolázottság abban nyilvánul meg, hogy egy képviselő annyira okos, hogy azt tudja mondani hogy én nem is loptam, ezzelszemben a cigó az azt mondja, hogy há dikmá loptam a villanyt há mi van abba???
Most már tényleg lezárjuk a 2008-as esztendőt. Szép volt, jó volt, hosszú volt, pofátlan volt, de legalább a spanyolok megnyerték a labdarúgó eb-t ...Majdnem ötezer szavazat érkezett a Nagy Szavazásra, melyben közösen kerestük, hogy vajon kicsoda lesz 2008…..
Gyara 2009.01.07 12:46:23
@SirBors: Így van! Undorító rásszísták vagytok!! Ő kapta a legtöbb szavazatot csak elcsaltátok, mert nehogymá egy cigány nyerjen!!!

:D:D
Gyara 2009.01.07 17:42:34
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

az egy nagyon hosszú könyv lenne :D

1. ha a magyar mond valamit, akkor egyből fennhangon nácizni kell.
2. ha a magyar semmit nem tesz akkor is fennhangon nácizni kell!!!
Az MSZP szerint az idén egymilliárd forinttal több támogatás jut a célzott romaprogramokra, mint 2008-ban - mondta Teleki László, a párt országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.A cigánytelepek felszámolására több mint egymilliárd forint van a 2009-es…..
Gyara 2009.01.06 23:07:22
@Nzoltan:
Engem elsőben egy cigó mellé ültettek mert későn érkeztem az első nap és nem volt máshol hely. De akkor még nem volt semmilyen tapasztalatom a cigány viselkedésről, ezért nem volt semmi rossz érzés. Egész addig amíg minden ok nélkül összefirkálta a könyvem. Erre jól pofánvágtam, mire engem osztott ki a tanár. Talán ez a gyerekkori trauma miatt nem bízom az államban és a szolgálóiban :D