Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vortex

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gazdasági válság ellenére jó évet zárt a BMW M GmbH, hiszen 2008 novemberéig bezárólag 22 340 autót adott el, ami az egy évvel korábbi eredményhez képest (14 092) több, mint 58 százalékos NÖVEKEDÉS.Az új E90 M3-nak köszönhető a siker javarésze, hiszen viszik,…..
vortex 2009.01.06 10:37:52
Szerintem mindenki olyan autót vesz, amilyet akar.

Van zajos erős "fapados", és halk pöcsmasszírozós is.

Hogy melyik "gyors", melyik "utcai versenyautó" kategória, az már kurvára szubjektív.

Szerintem a "sportos" és "verseny" szavaknak és kifejezéseknek nem arról kellene szólnia, hogy üvöltsön a motor, hanem hogy menjen az autó mint az ördög. Hiszen itt csak az idő számít, semmi más. Köridő, pályaidő, akármi. Ezért VERSENY.

Hogy ezt a motor úgy teszi meg, hogy halk, hangszigetelőkkel elnyomott tompa búgást hallasz közben, vagy tompítatlan érces üvöltést, a VERSENY mint olyan szempontjából tökmindegy, ha az elvárt eredményt hozza a gép.

Én speciell tartanék régit is és újat is, mindkettőnek megvan az előnye. Hosszan pályázni órákat tényleg szar lehet egy kurvahangos autóval, de aki most azt mondaná netán, hogy pályára vegyek 7-est vagy urambocsá, ódi A8-at, az sem a jó úton jár, mert bizony ha mellé kerülnék pályán, azért a gyönyörűen hangompított M3-ban is lenyomná a gázt tövig, mert ő "versenyautóban" ül :))) és baszná a csőrét hogy egy hullacsöndes birodalmi nehézcirkáló meg akarja tréfálni..

Így van ?
Így hát :)

Ez az egész téma, bejön-e vagy nem jön-e az M3, kurva szubjektív, és nemhogy vitázni, még itt egymást pocskondiázni meg fröcsögni is teljesen felesleges. Nem fogja senki sem a véleményedet elfogadni, mert mindenki okosabb a másiknál, ami valahol igaz is, hiszen senki nem tudja jobban NÁLAD, hogy NEKED mi a jó.

Akkor meg miről beszélünk ? :)

A cikk egy vélemény volt, akinek nem tetszett, csukja be.

Marakodtok hülyeségen. Mert magyarok vagytok. Ugye a politikát, parlamentet, az államot és az egész országot is szoktátok szidni ? Nem vagytok különbek, ez a fájó igazság.

Lehet ütni.
vortex 2009.01.06 12:24:57
@PistonHead: ezzel egyetértek, mivel dolgoztam kint Münchenben a BMW-nél.

A BMW trendet szab, nem trendet követ.