Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vica alias KiVi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tealevelek Keressük! 2010.11.10 19:07:00
Biztos mindenkinek van kedvenc teája. Egy kedves olvasó küldte az alábbi filter papírt, ami kedvenc teájának a papírja. Azzal a kérdéssel fordult a Tealevelekhez, hogy segítsünk neki kideríteni, hogy pontosan milyen tea ez, és hol kapható. Mert már régen vette és nem emlékszik,…..
Piroska és Farkas Mintarózsaszál 2010.03.05 10:00:17
Olyan közel volt hozzám, hogy csak úgy tudtam elkapni a pillanatot, hogy eldőltem, mint a zsák, s emígyen a képen furcsa megnyúltfejű lett a gyerekem. Sebaj, legalább megörökítettem az első felállások egyikét, amint kapaszkodás nélkül felegyenesedik a földről a Migyerekünk(ha…..
  ..
Vica alias KiVi 2010.02.08 14:30:37
@piroskaesfarkas: Hát a konrét kérdés Anyósomtól az lett volna, hogy van-e valamiféle minta a babához, de akkor ezek szerint nincs:) Sebaj, majd Anyós is csak bököd és csak lesz belőle hasonlóan aranyos baba:D
Piroska és Farkas Nemszabad 2009.11.03 22:13:00
Nem szabad megfogni a szúrós virágot, a pulton heverő erőspaprikát, csavargatni a rádió gombjait, csapkodni a villanykapcsolót, felszedni és megrágni a kitudjamibőlvan habtapi szélét, apa kezéből kivenni a borotvát, rugdosni a vízforralót, tépni a kutyák szőrét, nemszabad,…..
Vica alias KiVi 2009.11.04 10:41:24
Meske blogja Zárás 2009.08.17 11:02:00
A költözés megtörtént, ezennel itt bezárom a virtuális ajtót.Ha valaki kopogtat, szívesen beengedem az új "találkahelyemre", persze pár mondatot szívesen fogadok... :)..
Albiszakács Bevezetőül 2009.08.09 23:34:30
Manapság mindenfelől ránkcsimpaszkodnak a főző- és szakácsműsorok. "Tegyünk bele egy levél narancsvirágot, egy kis mályvabogyógyökeret..."Az itteni recept-féleségek egyszerű, könnyen beszerezhető fűszereket tartalmaznak, ráadásul egy amatőr ír főzési…..
Piroska és Farkas Soksírás 2009.05.12 09:25:00
Ültünk az étkezőasztalnál, Ő a kissé keményre sikerült húson muzsikált a késsel, én étvágy híján, no meg azért is, mert valakinek kezében kellett tartania Mütyürkét (aki végre az apjával való táncolás alatt elszundított egy kicsit, s reméltük, talán…..
Piroska és Farkas Apa 2009.03.24 17:51:00
Jócskán elmúlt éjfél, s már több mint négy órája próbáljuk elaltatni Mütyürkét, de Ő kitartóan visít, vagy éppen ehetnéke támad, vagy amikor már úgy látszik, elaludt, és betesszük az ágyba, újból rákezdi. Alig bírom nyitvatartani a szemeimet, mégis csak ottfelejtem…..
Piroska és Farkas Amit valaha 2009.03.19 12:48:00
 A kilenchónappal foglalkozó szakkönyvekben -melyeket még a várandósságom elején beszereztem-, külön részt szentelnek arra, hogy a szülők ne legyenek csalódottak, ha meglátják újszülött gyermeküket, magzatmázasan, elnyomódott ábrázattal, gyűröten, ráncosan, aki nem…..
Hazaérkeztünk. stop. Az események minden szempontból feldolgozás alatt vannak. stop. Rengeteg bejegyzés megfogalmazódott bennem az ébren töltött kórházi, elmélkedős éjszakák alatt. stop. Ha lesz időm, nemkapkodósan, leírom. stop. Mindenkinek köszönöm a rengeteg kedvességet.…..
Végre rászántam magam, és megvettem a képen látható tésztagépet. Igazi békebeli készülék, semmi műanyag, csak csupa rozsdamentes acél és egy fa fogantyú. Nem Kínában készült, hanem Olaszországban (remélem, nemcsak a doboz, amin a felirat volt, hanem maga a masina is). Az új…..
Ilyen szemtelenül nem telhet az idő. Elültettem az amaríliszhagymát, biztos korábban kellett volna, de majd behozza a lemaradást pár hét alatt a szekrény sötétjében. Az összes virágárusnál kövérkés jácinthajtások vigyorognak, már már fontolóra vettem, hogy beruházok egy…..