Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dsc (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Azt hiszem, a magyar rendőrség ilyen gyorsan még belső vizsgálatot nem folytatott le, mint Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány esetében. Egyetlen munkanap sem kellett hozzá, hogy megszülessen a döntés Pásztor visszahelyezéséről: pénteken, munkaidő után függesztették…..
dsc (törölt) 2009.02.02 13:49:36
@Dr. Zerge:

Bevallom szűz vagyok még abban az értelemben, amiben Te már öntelt faszként láthatóan professzionális biztonsággal mozogsz.

Eddig még senkit nem minősítettem így, még csak hasonlóan sem:

Te egy undorító ember vagy, Te, dr zerge, személyesen.

A cigányok társadalmunkban fennálló hátrányaiért nem lehet kizárólag az előítéletességet kárhoztatni. Ez csak egy eleme a problémának, még ha lényeges eleme is. A posztban most csak erre szeretnék koncentrálni, a többi kérdés megvitatására máskor kerül sor. A…..
dsc (törölt) 2009.01.28 14:42:24
@kolbenheyer:

A megélhetési bűnözés lehet, hogy nem jogi kategória, és a bíróság nem veszi figyelembe, de a jogalkotás egyes intézkedéseivel gyakorlatilag nyíltan szentesíti azt. Például a "védett fogyasztó" státuszának bevezetésével.
A friss törvény szerint a "védett fogyasztó"-t ugyanis akkor sem lehet kizárni a közműszolgáltatásokból, ha egyáltalán nem fizeti azokat. Védett fogyasztónak pedig azok minősülnek, akik rendszeres szociális támogatásban részesülnek...

Mi ez, ha nem a megélhetési bűnözés támogatása??
dsc (törölt) 2009.01.28 19:41:32
@calam:
persze hogy nem egyenlő, de a megélhetési bűnözés támogatásához elég sok köze van...