Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ManWithNoName (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oszlói Dagens Naeringsliv nevű napilapban nemrég fantáziatérkép jelent meg. A térképen feltüntetett ország és városnevek tükrözik az átlag norvég polgárnak a világról alkotott ismereteit. Norvégia keleten IKEA királysággal és Szauna köztársasággal szomszédos. A nagyobb…..
Ezerszer volt már szó a blogon arról, hogy a legtöbb, cafatokban lógó tüdőkkel riogató dohányzásellenes kampány nem éri el a célját. Ennek több oka van, amelyek közül az egyik az, hogy a fiatalokhoz nem jutnak el, pedig ez az a kor, amikor eldől, hogy valakiből hosszú időre…..
Tőlünk már csak egy egész kicsit nyugatabbra lévő, de hasonlóan hendikeppes civilázió a cseheké, ellenben náluk a most megszavazott új büntető törvénykönyv már képes megkülönböztetni a kemény drogokat a marihuánától, amit így 2010-től kevésbé büntetnek. A személyes…..
Blog.hu Sablonok iNove sablon 2009.01.06 12:02:00
A legújabb sablonunkat nem kérte senki, de reméljük, annál többen fogják szeretni. Egyszerű, áttekinthető, nem tolakodó - olyan, amilyennek egy sablonnak lennie kell.Jellemzők: egy hasáb, beépített kereső, beépített menü.Letöltés.Továbbra is ellenőrizhetők a részletek az…..
ManWithNoName (törölt) 2009.01.29 22:42:39
@Kéksakál: Igazán nincs mit, én is hoztam valahonnan ;)
Igaz nálunk már nem az első, ugyanis az évet rögtön egy disznóvágással kezdtük 3.-án. Innen a képen látható májas hurka, melyet ma megsütöttem, hogy helyet adjak másnak a fagyasztóban :)Kellett még jó sok krumpli, melyet kb. fél ujjnyira szeleteltem, és még pár evőkanál…..
Mixed pickles Búcsúposzt 2009.01.27 10:10:00
Nem szeretek búcsúzkodni, de úgy tűnik, mégsem úszom meg. Igazából már átköltöztem, ott is írtam, és azt gondoltam, az előző két képpel, meg hogy rákattintva az új helyre dob, valahogy elmellőzhetem a dolgot. De mégsem. Nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni, még ha…..
Hozzávalók:2 csésze rizs4 csésze viz2 gerezd fokhagyma20 dkg spenótlevél3 dkg vajsó, borsElkészítés:Tegyük fel a rizst sós, forrásban lévő vízbe főni.Ezalatt margarinon pirítsuk meg a zúzott fokhagymát.Mossuk meg a spenótleveleket, csepegtessük le és vágjuk kisebb…..
A Medián közvéleménykutatása szerint továbbra is nagyon vezet a Fidesz. A két nagy párt aránya 61:29 a biztos választók között, a teljes népesség körében pedig 42:19 (a másik nagy párt azér' még az MSZP). Érdemi változás nem történt, annyira nem, hogy a HVG csak a Hét…..
Update: még több kép!Pamela Anderson népszerűsíti Vivienne Westwood tavaszi-nyári kollekcióját.A képek nem lennének rosszak - tetszenek a színek, a beállítások - ha Pamela helyett egy kevésbé olcsó prosti kinézetű hölgy szerepelne rajtuk. Báár, annyira nem is lenne rossz,…..
Sültgalamb Összefoglaló 2008.12.20 13:21:00
Orbán vs. Chuck Norris - Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond! - Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség! - Orbán Viktor rá tudja beszélni Chuck Norris-t, hogy legyen öngyilkos! - Orbán Viktor meg nem veszített el…..
és nem érzem magamat baleknak, mert ma itthon hagytam a kocsit. Mentem villamossal, metróval, ami időnként elő szokott fordulni.  Például sose megyek a belvárosba (Oktogon, Nyugati környéke, Deák tér, Blaha, Ferencziek tere, Kossuth tér) kocsival, mert nem lehet…..
A hülyeség- és pecholimpia győztese romlást hozott egy élelmes fotósra. Nemrég az egész világ, így a Hütte olvasói is, megismerhették azt a feltehetőleg amerikai férfit, aki Vailben, egy coloradói luxus síterepen úgy esett ki a liftből induláskor, hogy nemcsak az egyik lába…..
Gyerektrend Catimini 2008.12.01 10:04:00
Vannak olyan ruhamárkák, amikben nem lehet csalódni. Vannak olyanok, amelyekbe beleszeret az ember. És vannak olyanok, amelyek mindkettőt tudják egyszerre. Ilyen márka a Catimini. Csodás színek, kiváló minőség, eklektikus összkép, és csupa-csupa olyan darab egyetlen…..
ManWithNoName (törölt) 2009.01.12 22:02:26
killtheradical Szijjártó hasít 2009.01.07 06:36:00
"Ha valaki ezeket felesleges és vicces kérdéseknek tekinti, nem méltó arra, hogy az emberek bizalmát kérje és elnyerje" - Szijjártó Péter Budai Bernadett kormányszóvivő sajtótájékoztatón elhangzott közleményére reagálva. "Tisztelt Miniszter úr! Az Önök kormányáról…..
BUKSZ Kinek adnál még gázt? 2009.01.08 16:35:00
Ma délután, ebéd utáni szunyókálásunkból ébresztve robbant a hír, miszerint hazánk napi 2 millió köbméter földgázt szállít a gázkrízisben szinte azonnal térdre kényszerült déli szomszédunknak, Szerbiának.Rögtön adódik a kérdés: kinek adnánk még gázt, ha kérné?…..